paris555 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Ποιος ο λόγος που κατά την εγγραφή σε μεταπτυχιακό (κάπου στην Ελλάδα, δεν θα συγκεκριμενοποιήσω σχολή, δεν υπάρχει λόγος), ζητάνε και ΑΜΚΑ πλέον? Θέλω να πω, οκ ζητάνε αριθμό ταυτότητας για προφανείς λόγους, να ξέρουν ποιος είσαι, να την δείχνεις κατά την εξέταση των μαθημάτων. Οκ, το καταλαβαίνω. Το ΑΜΚΑ σε τι χρειάζεται?
ioankav Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Λογικά λόγω του νόμου για την υγειονομική περίθαλψη των φοιτητών, 4452/15-02-2017 (Α’ 17), άρθρο 31, παρ. 3 πχ από το site του ΑΠΘ https://www.auth.gr/healthservices_students/ Spoiler Σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου νόμου 4452/15-02-2017 (Α’ 17), άρθρο 31, παρ. 3 «οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές και οι υποψήφιοι διδάκτορες, που δεν έχουν άλλη ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, δικαιούνται πλήρη ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (Ε.Σ.Υ.) με κάλυψη των σχετικών δαπανών από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.), κατ’ ανάλογη εφαρμογή του άρθρου 33 του ν. 4368/2016 (Α’ 83)» μόνο με την χρήση του Α.Μ.Κ.Α. τους. 2
velociraptoras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Παλιά ως φοιτητής μπορουσες αν δεν ησουν ασφαλισμένος να βγάλεις φοιτητικό βιβλιάριο υγείας, τώρα δε χρειάζεται μπορείς να το κάνεις με το ΑΜΚΑ σου Κι εμένα στη σχολή που μπήκα με κατατακτήριες πριν λιγα χρόνια μου το είχαν ζητήσει
paris555 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Οκ, δεν το γνώριζα αυτό! Άλλη μία ερώτηση, όποιος γνωρίζει βέβαια: Το να δώσω το ΑΜΚΑ συνεπάγεται και πως έχουν πρόσβαση στο ιατρικό μου ιστορικό? Η' είναι τυπικό το θέμα και θέλουν τον αριθμό μόνο για την ασφάλιση?
airtrelomike13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Στις 7/11/2024 στις 3:02 ΜΜ, paris555 είπε Οκ, δεν το γνώριζα αυτό! Άλλη μία ερώτηση, όποιος γνωρίζει βέβαια: Το να δώσω το ΑΜΚΑ συνεπάγεται και πως έχουν πρόσβαση στο ιατρικό μου ιστορικό? Η' είναι τυπικό το θέμα και θέλουν τον αριθμό μόνο για την ασφάλιση? Δεν περνάς από ψυχίατρο για να σου δώσει χαρτί για το δημόσιο. Το ΑΜΚΑ το δίνεις στο μεταπτυχιακό για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Μέχρι εκεί. Δεν τους νοιάζει και δεν πρόκειται να ψάξουν το ιατρικό σου ιστορικό. Το ιατρικό ιστορικό θα το ψάξει μόνο ο ψυχίατρος και ο παθολόγος όταν είναι να διοριστείς στη δημοσιο 1 1
velociraptoras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Στις 12/11/2024 στις 8:54 ΜΜ, airtrelomike13 είπε Δεν περνάς από ψυχίατρο για να σου δώσει χαρτί για το δημόσιο. Το ΑΜΚΑ το δίνεις στο μεταπτυχιακό για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Μέχρι εκεί. Δεν τους νοιάζει και δεν πρόκειται να ψάξουν το ιατρικό σου ιστορικό. Το ιατρικό ιστορικό θα το ψάξει μόνο ο ψυχίατρος και ο παθολόγος όταν είναι να διοριστείς στη δημοσιο Ασχετο, σε ποιες περιπτώσεις το ιατρικό ιστορικό λειτουργεί αρνητικά για δημόσιο? Από ψυχιατρικά έχω μια επιλόχειο κατάθλιψη πριν 16 χρόνια αλλά σωματικά έχω αρκετα προβλήματα και χρόνια νοσήματα. Επειδή με τον ιδιωτικό τομέα δε βλέπω προκοπή σκεφτομαι για δημόσιο ή εκπαίδευση.
guest1997 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, velociraptoras είπε Ασχετο, σε ποιες περιπτώσεις το ιατρικό ιστορικό λειτουργεί αρνητικά για δημόσιο? Από ψυχιατρικά έχω μια επιλόχειο κατάθλιψη πριν 16 χρόνια αλλά σωματικά έχω αρκετα προβλήματα και χρόνια νοσήματα. Επειδή με τον ιδιωτικό τομέα δε βλέπω προκοπή σκεφτομαι για δημόσιο ή εκπαίδευση. σε καμια.κανενας δεν εχει δικαιωμα χωρις τη συγκαταθεση σου να δει το ιστορικο ετσι επειδη γουσταρει και ουτε τον αφορα εκτος αν θελει μετα να φαει καμια μηνυση .μονο να σε ρωτησει Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2024 από guest1997
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα