Προς το περιεχόμενο

Πληροφορίες φέρουν την Apple να εξοπλίζει τα iPhone 17 με οθόνες 120Hz

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Diavolos666 είπε

όχι είπα μέχρι να αποκτήσει branding και οικοσύστημα, το ένα το αποκτάει πουλώντας μούρη και το άλλο κάνοντας προσπάθεια

τι έχετε πάθει σήμερα όλοι και διαβάζετε λέξεις και προτάσεις που δεν έχω γράψει και τα πετάτε σαν επιχειρήματα;

Δεν σταματά η προσπάθεια, δεν έχτισε ένα ντουβάρι και τώρα στέκει μόνο του. Εύκολα το περνάς σα να 'ναι θέμα branding, marketing δηλαδή, μόνο ενώ έχει πολλή δουλειά από πίσω. Δεν δουλεύουν μαγικά τα πράγματα... Το "οικοσύστημα" είναι στην πιο σταθερή του φάση εδώ και καιρό.

Μια και κοιτάω την ίδια πρόταση, το 

1 ώρα πριν, Diavolos666 είπε

οπότε γιατί να καινοτομήσει άλλο

είναι τόσο αστείο, όταν έχει τόσο πρόσφατο το Apple Silicon στους υπολογιστές που τους έκανε όλους να τρέχουν και να μην φτάνουν!

2 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Προτείνω να πάτε όλοι να πείτε τα παράπονά σας στην Apple που την έχει δει xiaomi ξέρω γω και θα βάζει σε όλα τα κινητά 120Hz πλέον, το insomnia το ρώτησε?

Δε το σώζεις! 😅

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Diavolos666 είπε

Το οικοσύστημα το πιέζει η ίδια να μείνει κλειστό και το καταφέρνει.

μπιχλιμπίδια τα λένε οι αμαθείς που κοιτάνε μόνο το λογότυπο, οι άλλοι βλέπουμε revews και κρίνουμε την διαφορά των 12ΜΡ που μέχρι πριν λίγα χρόνια ακόμα και κινητά 200 ευρώ είχαν παραπάνω λεπτομέρειες στις φωτογραφίες.

Και τα λένε μπιχλιμπίδια μέχρι να τα κάνει και η Apple, μετά τα θεωρούν ινοβέισιον

Πιο οικοσύστημα μένει κλειστό; Δεν έχει εναλλακτικό store πλέον; 

Αμαθείς και αδαείς υπάρχουν σε κάθε πλευρά και δεν έχει να κάνει με το κινητό ή το λειτουργικό που επιλέγεις.

Συνολικά, μια φωτογραφία από iphone με 12MP είναι καλύτερη από οποιαδήποτε φωτό από κινητό των 200€. Για το βίντεο ας μη μιλήσουμε... Το ξέρω ότι έγραψες "λεπτομέρειες στις φωτογραφίες" και καταλαβαίνω τί εννοείς, αλλά οι λεπτομέρεια στις φωτογραφίες δεν εξαρτάται μόνο από την ανάλυση και το ξέρεις. 

Συμφωνώ ότι το marketing της Apple έχει τον τρόπο να παρουσιάζει τα πράγματα, αλλά αυτή είναι η δουλειά του. Η ουσία δεν είναι ποιος εφευρίσκει μία τεχνολογία, αλλά ποιος καταφέρνει να την ενσωματώσει σωστά στο προϊόν και να την κάνει πραγματικά χρήσιμη. Αυτό έκανε η Nokia στις δόξες της, αυτό κάνει και η Apple και ομολογώ ότι το προτιμώ από το σχεδόν beta testing των υπολοίπων εταιρειών.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, Tlykog said:

Αμαθείς και αδαείς υπάρχουν σε κάθε πλευρά και δεν έχει να κάνει με το κινητό ή το λειτουργικό που επιλέγεις.

Συνολικά, μια φωτογραφία από iphone με 12MP είναι καλύτερη από οποιαδήποτε φωτό από κινητό των 200€. Για το βίντεο ας μη μιλήσουμε... Το ξέρω ότι έγραψες "λεπτομέρειες στη φωτογραφίες" και καταλαβαίνω τί εννοείς, αλλά οι λεπτομέρεια στις φωτογραφίες δεν εξαρτάται μόνο από την ανάλυση και το ξέρεις. 

Συμφωνώ ότι το marketing της Apple έχει τον τρόπο να παρουσιάζει τα πράγματα, αλλά αυτή είναι η δουλειά του. Η ουσία δεν είναι ποιο εφευρίσκει μία τεχνολογία, αλλά ποιος καταφέρνει να την ενσωματώσει σωστά στο προϊόν και να την κάνει πραγματικά χρήσιμη. Αυτό έκανε η Nokia στις δόξες της, αυτό κάνει και η Apple και ομολογώ ότι το προτιμώ από το σχεδόν beta testing των υπολοίπων εταιρειών.

Όταν βάζουν κάτι καινούργιο οι άλλες εταιρίες είναι beta testing και όταν το βάζει η Apple με 5 χρόνια καθυστέρηση είναι βάση σχεδίου, marketing, καινοτομίας κτλ?

Επίσης όλες οι άλλες εταιρίες έχουν μπιχλιμπίδια και μόνο η Apple είναι σωστή?

Συγνώμη αλλά αυτό είναι ο ορισμός του fanboism, εγώ δεν ανήκω σε καμία εταιρία, τις κρίνω από reviews, specs και ικανότητα επιδιόρθωσης και όλα πάντα σε συνδυασμό με την τιμή που ζητάνε.

Το κλειστό οικοσύστημά της, το hardware pairing και τα specs της με κρατούν μακρυά της.

Επεξ/σία από Diavolos666

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Όταν βάζουν κάτι καινούργιο οι άλλες εταιρίες είναι beta testing και όταν το βάζει η Apple είναι βάση σχεδίου, marketing, καινοτομίας κτλ?

Επίσης όλες οι άλλες εταιρίες έχουν μπιχλιμπίδια και μόνο η Apple είναι σωστή?

Ο ορισμός του fanboism, εγώ δεν ανήκω σε καμία εταιρία, τις κρίνω από reviews, specs και ικανότητα επιδιόρθωσης και όλα πάντα σε συνδυασμό με την τιμή που ζητάνε.

Το κλειστό οικοσύστημά της, το hardware pairing και τα specs της με κρατούν μακρυά της.

Όχι γιατί το βάζουν οι άλλες εταιρείες και όχι γιατί το βάζει η Apple. Αν σου έγραφα κάτι τέτοιο θα πίστευες ότι είμαι ηλίθιος και θα είχες δίκιο.

Το να ενσωματώσεις μία τεχνολογία σωστά χρειάζεται σωστό optimization σε επίπεδο hardware και software. Το optimization κοστίζει σε χρόνο και χρήμα. 

Οι εταιρείες Android κινητών πουλάνε και εισπράττουν από το hardware κυρίως και έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να βγάλουν γρήγορα cutting edge hardware στην αγορά. Δεν υπάρχει ούτε χρόνος, αλλά ούτε και μεγάλο διαθέσιμο κεφάλαιο για σωστό oprimization. H Apple, εισπράττοντας από όλο το οικοσύστημα έχει το απαραίτητο χρόνο και χρήμα.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η οπτική σου είναι λάθος: δεν το κάνει με δόλο, το κάνει γιατί έχει εντελώς διαφορετική στρατηγική από τις εταιρείες android κινητών. Όσο η Google ελέγχει πλήρως το λειτουργικό και όλους τρόπους είσπραξης μέσα από αυτό οι εταιρείες αυτές θα έχουν πάντα συγκριτικό μειονέκτημα.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 2

Αφού το κάνει η apple θα το κάνει σωστά.  Αργεί αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει έτσι και αλλιώς.  Τα άλλα τα φτηνά που έχουν δεν είναι Apple.  Πώς να το κάνουμε 

4 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Όχι γιατί το βάζουν οι άλλες εταιρείες και όχι γιατί το βάζει η Apple. Αν σου έγραφα κάτι τέτοιο θα πίστευες ότι είμαι ηλίθιος και θα είχες δίκιο.

Το να ενσωματώσεις μία τεχνολογία σωστά χρειάζεται σωστό optimization σε επίπεδο hardware και software. Το optimization κοστίζει σε χρόνο και χρήμα. 

Οι εταιρείες Android κινητών πουλάνε και εισπράττουν από το hardware κυρίως και έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να βγάλουν γρήγορα cutting edge hardware στην αγορά. Δεν υπάρχει ούτε χρόνος, αλλά ούτε και μεγάλο διαθέσιμο κεφάλαιο για σωστό oprimization. H Apple, εισπράττοντας από όλο το οικοσύστημα έχει το απαραίτητο χρόνο και χρήμα.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η οπτική σου είναι λάθος: δεν το κάνει με δόλο, το κάνει γιατί έχει εντελώς διαφορετική στρατηγική από τις εταιρείες android κινητών. Όσο η Google ελέγχει πλήρως το λειτουργικό και όλους τρόπους είσπραξης μέσα από αυτό οι εταιρείες αυτές θα έχουν πάντα συγκριτικό μειονέκτημα.

Όλα αυτά για τα 120hz στην οθόνη.  Τι λες τώρα....

28 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Συνολικά, μια φωτογραφία από iphone με 12MP είναι καλύτερη από οποιαδήποτε φωτό από κινητό των 200€. Για το βίντεο ας μη μιλήσουμε... Το ξέρω ότι έγραψες "λεπτομέρειες στη φωτογραφίες" και καταλαβαίνω τί εννοείς, αλλά οι λεπτομέρεια στις φωτογραφίες δεν εξαρτάται μόνο από την ανάλυση και το ξέρεις. 

Συμφωνώ ότι το marketing της Apple έχει τον τρόπο να παρουσιάζει τα πράγματα, αλλά αυτή είναι η δουλειά του. Η ουσία δεν είναι ποιο εφευρίσκει μία τεχνολογία, αλλά ποιος καταφέρνει να την ενσωματώσει σωστά στο προϊόν και να την κάνει πραγματικά χρήσιμη. Αυτό έκανε η Nokia στις δόξες της, αυτό κάνει και η Apple και ομολογώ ότι το προτιμώ από το σχεδόν beta testing των υπολοίπων εταιρειών.

Λολ.   Δηλαδή τα φτηνά android δεν το κάνουν σωστά Ε? Πω πω 

Σας γλενταει μια χαρά φίλοι της Apple.  Το δούλεμα πέφτει κάργα αλλά ο υπνωτισμός υπερέχει 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, georgiosmag είπε

Αφού το κάνει η apple θα το κάνει σωστά.  Αργεί αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει έτσι και αλλιώς.  Τα άλλα τα φτηνά που έχουν δεν είναι Apple.  Πώς να το κάνουμε 

Ποια είναι τα φθηνά;

Όχι, όλα αυτά για τη διαφορετική φιλοσοφία. Αν είσαι από αυτούς που τους δείχνουν το δάσος και δεν βλέπουν καν το δέντρο, αλλά κολλάνε στο ότι το δάχτυλό σου έχει μια παρανυχίδα, τότε δε μπορώ να βοηθήσω. Πρέπει να θέλεις να καταλάβεις κάτι. Με το ζόρι δεν γίνεται.

Σας γλενταει μια χαρά φίλοι της Apple.  Το δούλεμα πέφτει κάργα αλλά ο υπνωτισμός υπερέχει 

Όχι. Γι αυτό υπάρχουν τα ακριβά που το κάνουν πιο σωστά και τα iphone που το κάνουν, κατά κανόνα (όχι απόλυτα) ακόμα πιο σωστά. Αν θέλεις να μάθεις και το γιατί, τότε διάβασε τα παραπάνω ποστ που παρέθεσες αλλά δεν τα διάβασες...

Πες μας δάσκαλε. κρεμόμαστε από τα ...πλήκτρα σου.:D

Πρν πεις όμως, θέλω ένα ουσιαστικό αντεπιχείρημα σε αυτά που έγραψα. Όχι μισόλογα και προσβολές. Επιχειρήματα.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, georgiosmag said:

...που να δεις πόσα χρόνια σχεδίαζε αγωνιωδώς για usb-C, τόσο που την πίεσαν κιόλας να το βάλει γιατί θα το καθυστερούσε κι άλλο, να το κάνει ΤΟΣΟ optimized και φάνε φόλα οι υπόλοιποι.

Επεξ/σία από Diavolos666

2 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

EXACTLY... και λέω ότι υπάρχουν άτομα που τρέχουν ακόμα windows XP... φαντάσου να έρχονται εδώ πέρα οι δεινόσαυροι των λειτουργικών και να προσπαθούν να πείσουν τους πάντες ότι δεν χρειάζεται να κάνεις αναβάθμιση από XP σε κάτι πιο καινούργιο.

...κάπως έτσι μοιάζουν οι απολογητές των specs προηγούμενης δεκαετίας γιατί αυτά τους δίνει η εταιρία από την οποία αγοράζουν ως fan boys αγνοώντας την πρόοδο της τεχνολογίας.

Το ότι κάποιος μπορεί με ΧΡ, ή με 60Hz ή με 8GB Ram είναι δικό του θέμα, μην προσπαθεί να πει στους υπόλοιπους ότι "δεν το χρειάζεσαι"... γιατί εγώ τα χρειάζομαι προσωπικά.

Όπως έγραψα και εγώ παραπάνω, αυτά που λες ισχύουν σε ό,τι αφορά το τρόπο που η apple  ουσιαστικά μεγιστοποιεί το κέρδος.

Το γεγονός όμως ότι ένα iPhone εύκολα το κρατάει κάποιος 5-7 χρόνια και αντίστοιχα ένα iPad ή MacBook δείχνει κάτι. Προφανώς, δεν αναφέρομαι στον power user ή τον enthusiast σαν εμάς που μπαίνουμε σε ένα τεχνολογικό forum. Αναφέρομαι στον απλό χρήστη που αποτελεί την πλειοψηφία και πιθανόν δεν ξέρει τίποτα από specs. Απλά το ανοίγει και κάνει την δουλειά του σχεδόν όπως την πρώτη μέρα που το αγόρασε.

Προσωπικά πήρα το MacBook Pro με 18GB RAM (Αν ήταν για δουλειά θα πήγαινα πιο πάνω) και δεν θα πρότεινα τα 8GB σε γνωστό μου ακόμα κι αν δεν αξιοποιούσε τα 16GB. Τα 200€ παραπάνω μπορεί να του δώσουν 2 χρόνια ζωής στο μέλλον ή καλύτερη αξία μεταπώλησης. Αυτό όμως δεν αναιρεί την προηγούμενη παράγραφο.

Αυτό που χρειάζεται είναι ανταγωνισμός. Όσο είχε μεγάλη διαφορά έκανε ότι θα έκανε η κάθε εταιρία στην θέση της σε οποιοδήποτε τομέα (ακόμα και αν πούλαγε μανταλάκια). Όταν πιέστηκε, άρχισε να δίνει Specs για να μην πάθει Nokia ή Blackberry.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, AtiX said:

Κοίτα να δεις πως ξεχνάμε τα πρώτα χρόνια των 90 & 120 hz οθονών που ρουφούσαν την μπαταρία ως και στο 50% της…

The joke is on fast charge και μεγάλης χωρητικότητας μπαταρίες που δεν χαλάνε τα δύο πρώτα χρόνια επίτηδες από την ίδια εταιρία, σε κλειδωμένο hardware για να μην μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου.

Επίσης υπάρχει και το variable refresh rate, έχει επιλογές, δεν χρειάζεται να σερφάρεις στο διαδίκτυο σε 120Hz, το δικό μου το mid range Xiaomi που είναι του 2019 έχει turbo mode που επιλέγεις ποιες εφαρμογές θα τρέχουν σε πλήρη specs και ποια σε low profile.

Περσινά ξινά σταφύλια.

Επεξ/σία από Diavolos666

1 λεπτό πριν, Diavolos666 είπε

το δικό μου το mid range Xiaomi που είναι του 2019 έχει turbo mode που επιλέγεις ποιες εφαρμογές θα τρέχουν σε πλήρη specs και ποια σε low profile

Μόνο το δικό σου ? Των άλλων όχι ? By the way , who cares ?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, atheatos said:

Μόνο το δικό σου ? Των άλλων όχι ? By the way , who cares ?

Α, who cares τώρα? Μιλάμε για τεχνολογία 5-ετίας που την έχουν mid range κινητά, φυσικά όχι μόνο το δικό μου, αντιθέτως το έφερα ως παράδειγμα φτηνού κινητού πενταερίας και βάλε που τα έχει ήδη.

Κάποιοι λένε ότι τα 120hz θα τους φάει την μπαταρία και ακόμα 120hz δεν έχουν δει καν στα κινητά τους.

Επεξ/σία από Diavolos666

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...