Diavolos666 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, AtiX said: Γιατί βάζεις άκυρα επιχειρήματα? Γιατί αντί για ΧΡ δεν λες windows 10 που είναι και πιο αντιπροσωπευτικό? Γιατί πραγματικά τρέχεις σε 60Hz και δεν καταλαβαίνεις χριστό από όσα λέω. Συγνώμη διάβασε τι γράφω χωρίς παρεξήγηση, ίσως δεν κατάλαβες τι λέω και τσάμπα μαλώνουμε. Τα 120Ηζ αρκετοί τα καταλαβαίνουμε. Το ότι κάποιος δεν καταλαβαίνει την διαφορά σημαίνει ότι πρέπει να πάει στον γιατρό να δει τα μάτια του ή/και είναι νυσταγμένος και τρέχει σε 5fps ο εγκέφαλός του. Δεν είναι λογικό να έρχονται και να μας λένε "εγώ δεν καταλαβαίνω την διαφορά -> άρα δεν χρειάζονται τα 120Hz και τσάμπα κράζετε" Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει την διαφορά από τα 60 ως τα 120 the joke is on them, ρε παιδί μου όπως το λένε στα εγγλέζικα Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Diavolos666 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Γιατί πραγματικά τρέχεις σε 60Hz και δεν καταλαβαίνεις χριστό από όσα λέω. Συγνώμη διάβασε τι γράφω χωρίς παρεξήγηση, ίσως δεν κατάλαβες τι λέω και τσάμπα μαλώνουμε. Ξανα διάβασε τι έγραψες και τι απάντησα… βαρέθηκα να μπερδεύεις τα επιχειρήματα σου και αναλόγως με το αν βρίσκεις τοίχο μια να βάζεις μπροστά το και μια το άλλο… Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες Just now, AtiX said: Ξανα διάβασε τι έγραψες και τι απάντησα… βαρέθηκα να μπερδεύεις τα επιχειρήματα σου και αναλόγως με το αν βρίσκεις τοιχο μια να βάζεις μπροστά το ένα και μη το άλλο… ...συγνώμη στο level που παίζεις κέρδισες! Κυριολεκτικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 λεπτό πριν, Diavolos666 είπε Ωραία εγώ όμως που έβαλα 128GB δεν τα έβαλα για να τα βλέπω, αν κάποιος σερφάρει στο διαδίκτυο δεν χρειάζεται καν mac, παίρνει και mini pc με 100 ευρώ. Αυτό που αναφέρω είναι ότι κάποιοι πήραν την περίπτωσή τους και προσπαθούν να την κάνουν industry standard. Το ότι κάποιος κάνει δουλειά γραφείου στυλ λογιστηρίου με 8GB ραμ δεν σημαίνει κάτι για τον γενικό πληθυσμό ή γενικώς για τα specs. Φίλε μου, δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι να πας σε Mac: α) Μπορεί να σου αρέσει το λειτουργικό β) μπορεί να σου αρέσει το design, η ποιότητα κατασκευής και άλλα όπως πχ ο ήχος (εντάξει δεν είναι πολύ δυνατό επιχείρημα από μόνο του, αλλά αν το συνδυάσεις σε τα άλλα...) γ) Μπορεί να θέλει διάρκεια μπαταρίας και ήσυχη λειτουργία (Macbook air). δ) Μπορεί να θέλει να προγραμματίσει σε swift, όπως ο υποφαινόμενος... ε) Μπορεί να κάνει light editing videos και να θέλει συγκεκριμένα προγράμματα, όπως Final Cut, το οποίο είναι εξαιρετικό. στ) Μπορεί να το συνδυάζει και με άλλα προϊόντα της εταιρείας και να του αρέσει η άψογη συνεργασία τους και το όλο οικοσύστημα ..και πολλά άλλα. Επίσης το mini pc είναι φορητό, αλλά όχι ανεξάρτητο μηχάνημα, όπως ένα macbook. Δουλειά γραφείου κάνει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού της Γης. Δεν είναι η εξαίρεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Tlykog said: Φίλε μου, δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι να πας σε Mac: α) Μπορεί να σου αρέσει το λειτουργικό β) μπορεί να σου αρέσει το design, η ποιότητα κατασκευής και άλλα όπως πχ ο ήχος (εντάξει δεν είναι πολύ δυνατό επιχείρημα από μόνο του, αλλά αν το συνδυάσεις σε τα άλλα...) γ) Μπορεί να θέλει διάρκεια μπαταρίας και ήσυχη λειτουργία (Macbook air). δ) Μπορεί να θέλει να προγραμματίσει σε swift, όπως ο υποφαινόμενος... ε) Μπορεί να κάνει light editing videos και να θέλει συγκεκριμένα προγράμματα, όπως Final Cut, το οποίο είναι εξαιρετικό. στ) Μπορεί να το συνδυάζει και με άλλα προϊόντα της εταιρείας και να του αρέσει η άψογη συνεργασία τους και το όλο οικοσύστημα ..και πολλά άλλα. Επίσης το mini pc είναι φορητό, αλλά όχι ανεξάρτητο μηχάνημα, όπως ένα macbook. Δουλειά γραφείου κάνει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού της Γης. Δεν είναι η εξαίρεση. ...ναι βρε λατρεία μου αλλά κάποιοι κάνουν άλλη δουλειά και όταν κράζουν τα 8GB δεν μπορεί ο λογιστής ή ο γραφειάς να έρχεται να του λέει "φίλε άσε εσύ δεν ξέρεις θα σου εξηγήσω εγώ, εγώ την δουλειά μου την κάνω με 8 gb οπότε είσαι άκυρος, σου κάνουν τα 8 GB και σένα αφού κάνουν σε εμένα φτάνουν universally, δεν υπάρχει λόγος να βάλεις πάνω από 8gb, είναι μαθηματικό άτοπο και τσάμπα κράζεις" ...κάπως έτσι δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλιώς. Έτσι είναι και με τα specs κινητών. Κράζει ο φτωχομπινές Xiaomas με 120Hz, και fast charge στα 120watt με κινητό 200 ευρώ και έρχεται ο iPhonias με κινητό 1000 ευρώ να του λέει "σιγά δεν χρειάζεται τόσο, εγώ δεν καταλαβαίνω την διαφορά" ε,... η απάντηση είναι "εσύ δεν καταλαβαίνεις, εγώ ναι" Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Diavolos666 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες 6 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Γιατί πραγματικά τρέχεις σε 60Hz και δεν καταλαβαίνεις χριστό από όσα λέω. Συγνώμη διάβασε τι γράφω χωρίς παρεξήγηση, ίσως δεν κατάλαβες τι λέω και τσάμπα μαλώνουμε. Τα 120Ηζ αρκετοί τα καταλαβαίνουμε. Το ότι κάποιος δεν καταλαβαίνει την διαφορά σημαίνει ότι πρέπει να πάει στον γιατρό να δει τα μάτια του ή/και είναι νυσταγμένος και τρέχει σε 5fps ο εγκέφαλός του. Δεν είναι λογικό να έρχονται και να μας λένε "εγώ δεν καταλαβαίνω την διαφορά -> άρα δεν χρειάζονται τα 120Hz και τσάμπα κράζετε" Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει την διαφορά από τα 60 ως τα 120 the joke is on them, ρε παιδί μου όπως το λένε στα εγγλέζικα Στα κινητά ο μέσος χρήστης δεν το καταλαβαίνει εύκολα ή δε νοιάζεται κιόλας. Οι περισσότεροι το αφήνουν στο default on που είναι στο κινητό. Αν τους πεις ότι θα πάρουν έως +30% περισσότερη μπαταρία, πόσοι νομίζεις ότι θα το αφήσουν on πχ στους 100; Πιστεύω οι περισσότεροι. Προφανώς και υπάρχει η διαφορά, προφανώς και κάποιοι το θέλουν, θυσιάζοντας αυτονομία, προφανώς σε κινητά τέτοιας κατηγορίας τιμής καλό θα ήταν να υπήρχε η επιλογή, αλλά δεν είναι game changer για τους περισσότερους. Γι αυτό και προτιμούν τα απλά μοντέλα της Apple και δεν πάνε στα pro. Δεν τους νοιάζει ή δε θεωρούν ότι αξίζουν τα παραπάνω χρήματα. Έτσι το βλέπω εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chef_Alexander Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) iPhone 17.....The best iPhone we ever build (120Hz panel included) 😂😂😂 Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Chef_Alexander Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες Just now, Tlykog said: Στα κινητά ο μέσος χρήστης δεν το καταλαβαίνει εύκολα ή δε νοιάζεται κιόλας. Οι περισσότεροι το αφήνουν στο default on που είναι στο κινητό. Αν τους πεις ότι θα πάρουν έως +30% περισσότερη μπαταρία, πόσοι νομίζεις ότι θα το αφήσουν on πχ στους 100; Πιστεύω οι περισσότεροι. Προφανώς και υπάρχει η διαφορά, προφανώς και κάποιοι το θέλουν, θυσιάζοντας αυτονομία, προφανώς σε κινητά τέτοιας κατηγορίας τιμής καλό θα ήταν να υπήρχε η επιλογή, αλλά δεν είναι game changer για τους περισσότερους. Γι αυτό και προτιμούν τα απλά μοντέλα της Apple και δεν πάνε στα pro. Δεν τους νοιάζει ή δε θεωρούν ότι αξίζουν τα παραπάνω χρήματα. Έτσι το βλέπω εγώ. Απολύτως δεκτό, αλλά το αν "χρειάζεται" ή όχι δεν είναι universal κανόνας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε ...συγνώμη στο level που παίζεις κέρδισες! Κυριολεκτικά Πρώτη πρώτη παράγραφος φίλε μου 1 ώρα πριν, Diavolos666 είπε Σήμερα έμαθα ότι "δεν καταλαβαίνεις διαφορά από τα 60Hz στα 120Hz"... αυτό πάει πακέτο με "τα 8 GB Ram είναι αρκετά σε υπολογιστή". Καλό θα ήταν να λέει ο κάθε ένας για τον εαυτό του π.χ. "εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορά"... μην κάνετε gaslighting στους άλλους ότι δεν θα καταλάβουν διαφορά. Προσωπικά το καταλαβαίνω. Επίσης αρκετά κινητά έχουν μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης της οθόνης κάποια από 1Hz ως 120Hz ανάλογα την εφαρμογή που χρησιμοποιείται εκείνη την στιγμή και τις ρυθμίσεις που έχει βάλει ο χρήστης για το ποιες εφαρμογές θέλει να έχουν turbo και ποιες όχι. Φυσικά όλα αυτά για τα android που τα γνωρίζω, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι παρόμοιο στο iOS. Για λέγε τώρα τα 120hz, πόσοι από τους 100 το καταλαβαίνουν? Μην μου φέρεις παράδειγμα το εαυτό σου, τους φίλους σου ή 10 χρήστες του insomnia, αυτό θα είναι gaslighting… ΥΓ: για τα 8gb μόνος σου το ανέφερες μόνος σου εκτέθηκες… Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, AtiX said: Πρώτη πρώτη παράγραφος φίλε μου Για λέγε τώρα τα 120hz, πόσοι από τους 100 το καταλαβαίνουν? Μην μου φέρεις παράδειγμα το εαυτό σου, τους φίλους σου ή 10 χρήστες του insomnia, αυτό θα είναι gaslighting… ...συγνώμη αλλά γιατί πετάγεσαι τώρα? Σου είπα κέρδισες ήδη, πάρε την νίκη, την αξίζεις (αυτό που ρωτάς απαντήθηκε αρκετές σελίδες ήδη, lagάρεις.) Επίσης είχα την εντύπωση ότι η apple βγάζει τεχνολογία αιχμής, δεν ήξερα ότι βγάζει κινητά για την μάζα που δεν καταλαβαίνει την διαφορά στα specs. Εμείς οι εκλεκτοί αγοράζουμε xiaomara πληβείοι στα 120Hz Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Diavolos666 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε ...συγνώμη αλλά γιατί πετάγεσαι τώρα? Σου είπα κέρδισες ήδη, πάρε την νίκη, την αξίζεις (αυτό που ρωτάς απαντήθηκε αρκετές σελίδες ήδη, lagάρεις.) Επίτηδες το κάνω για να δούμε, πάνω από 5 φορές, ποιος κάνει gaslighting και μάλιστα αποτυχημένο… Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, AtiX said: Επίτηδες το κάνω για να δούνε πάνω από 5 φορές ποιος κάνει gaslighting και μάλιστα αποτυχημένο… Φίλε δεν ξέρω τι πίνεις, αλλά ότι έχεις πιει σήμερα το θέλω κι εγώ, αλήθεια τώρα! Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Diavolos666 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μόλις τώρα, Diavolos666 είπε Φίλε ότι έχεις πιει σήμερα το θέλω κι εγώ, αλήθεια τώρα! Έκτη φορά… 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες Eγω το εχω σε λιγοτερα hrz για να μη μου τρωει μπαταρια αλλα εσεις φαγωθητε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε ...ναι βρε λατρεία μου αλλά κάποιοι κάνουν άλλη δουλειά και όταν κράζουν τα 8GB δεν μπορεί ο λογιστής ή ο γραφειάς να έρχεται να του λέει "φίλε άσε εσύ δεν ξέρεις θα σου εξηγήσω εγώ, εγώ την δουλειά μου την κάνω με 8 gb οπότε είσαι άκυρος, σου κάνουν τα 8 GB και σένα αφού κάνουν σε εμένα φτάνουν universally, δεν υπάρχει λόγος να βάλεις πάνω από 8gb, είναι μαθηματικό άτοπο και τσάμπα κράζεις" ...κάπως έτσι δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλιώς. Κάπως έτσι είναι και με τα specs κινητών. Κράζει ο φτωχομπινές Xiaomas με 120Hz, και fast charge στα 120watt με κινητό 200 ευρώ και έρχεται ο iPhonias με κινητό 1000 ευρώ να του λέει "σιγά δεν χρειάζεται τόσο, εγώ δεν καταλαβαίνω την διαφορά" Σου απάντησα ήδη ότι συμφωνώ στη λογική που γράφεις. Αν φτάνουν για εμένα δε σημαίνει ότι ισχύει για όλους. Αυτ'ο, βέβαια, έχει δύο κατευθύνσεις. Ο άλλος γράφει: "εγώ πήρα κινητό τούμπανο με 200€, με επεξεργαστή 8 πυρήνων και κάμερα 150MP, εσύ είσαι χαζός που έδωσες τόσα χρήματα για να πάρει iphone 16 με 6 πυρήνες και κάμερα 50Mp. προφανώς σε κοροϊδεψε η Apple και σου πούλησε υποδεέστερο μηχάνημα σε υψηλή τιμή." Αγνοεί ότι τα specs δεν εκφράζουν την πραγματικότητα. Η τελική εμπειρία που έχει κάποιος από τη χρήση μιας συσκευής είναι ένα σύνολο παραγόντων και όχι ένα μεμονωμένο χαρακτηριστικό. Όσοι αγοράζουν iphone χωρίς τα 120Hz το κάνουν γιατί δεν τους νοιάζει και είναι πολλά εκατομμύρια στον πλανήτη. Αυτό λέω. Προφανώς, καλά είναι να υπάρχει το χαρακτηριστικό, αλλά πολλοί, ακόμα και όταν μπει δε θα ασχοληθούν. Θα προτιμήσουν την αυξημένη διάρκεια μπαταρίας. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Tlykog 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα