Προς το περιεχόμενο

Πληροφορίες φέρουν την Apple να εξοπλίζει τα iPhone 17 με οθόνες 120Hz

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@Tlykog& @AtiX μου αρέσει που κάθεστε και συνεχίζετε .

Τους γράφεις για διάφορα μεταξύ I phones ας το ξανά γράψω και με κεφαλαία I PHONES όπου είναι αδύνατο για κάποιον να καταλάβει διαφορά 60 με 120 και σου γράφουν για οθόνες υπολογιστή για μόνιτορ για κινητά android.

Τους γράφεις για ανάλυση HD σε σχέση με Full HD ΠΑΛΙ σε οθόνη 4.7 με 5 όπου πάλι είναι αδύνατο να ξεχωρίσεις και πάλι σου γράφουν αλλά ντα αλλά …

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Tlykog είπε

Ξαναλέω: εικασίες με γνώση του τί γράφω, μιας και είμαι επαγγελματίας στο θέμα...

Δε μπορεί να γνωρίζω το πως κάποιος θα κάνει μία λαμογιά, αλλά ξέρω πολύ καλά πως να ξεχωρίσω μία...

Αγόρασε από όπου θες, αρκεί να μην κλάψεις μετά... 

Αν θες μου λες, ποσα χρονια εχεις δικο σου λογιστικο γραφειο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου κάνει εντύπωση που ενώ έχουν δημοσιεύει εδώ μέσα αλλά και στα υποφόρουμ, ειδήσεις για το πως ξεγελάνε τα ηλεκτρονικά καταστήματα και δεν καταβάλλουν ΦΠΑ, ακόμα και τώρα θεωρούν κάποιοι ότι κάνουμε εικασίες… 

πραγματικά όταν κάτι είναι τόσο κάτω από την τιμή λιανικής, ή είναι μαϊμού, ή είναι κλεμμένο, ή εντελώς συμπτωματικά βγαίνει ένα 24% μείον στην τιμή απόδειξης…

τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια ένα πράγμα…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Αν θες μου λες, ποσα χρονια εχεις δικο σου λογιστικο γραφειο?

Αρκετά και ακόμα περισσότερα σαν λογιστής σε άλλα γραφεία. Τι σχέση έχει με το θέμα; Έτσι κι αλλιώς δε σου ζητάω να με πιστέψεις γιατί είμαι επαγγελματίας, αλλά γιατί επιχειρηματολόγησα. Αν διαφωνείς, τότε πες μου πού και πως είναι το σωστό να το διορθώσω. 

Η μόνη περίπτωση που γνωρίζω είναι η επιχείρηση να ανήκει στο άρθρο 39Α, αλλά αυτό είναι για τζίρους έως 10.000€, που αμφιβάλλω ότι ισχύει για όλες τις επιχειρήσεις του best price.... Τζίρος 10.000 ετησίως είναι να πουλήσεις 10 iphones το χρόνο... Δεν το ανέφερα αρχικά για να μην γίνω πολύ τεχνικός και βαρετός. Αν το κάνουν γι αυτό πάλι λαμογιά μου μυρίζει...

2 ώρες πριν, AtiX είπε

Μου κάνει εντύπωση που ενώ έχουν δημοσιεύει εδώ μέσα αλλά και στα υποφόρουμ, ειδήσεις για το πως ξεγελάνε τα ηλεκτρονικά καταστήματα και δεν καταβάλλουν ΦΠΑ, ακόμα και τώρα θεωρούν κάποιοι ότι κάνουμε εικασίες… 

πραγματικά όταν κάτι είναι τόσο κάτω από την τιμή λιανικής, ή είναι μαϊμού, ή είναι κλεμμένο, ή εντελώς συμπτωματικά βγαίνει ένα 24% μείον στην τιμή απόδειξης…

τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια ένα πράγμα…

Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω και εγώ. Το αυτονόητο.

Εδώ πραγματικά γίνεται κόντρα για την κόντρα. Ο φίλος @ScorpioX777 δε μπορώ να καταλάβω γιατί διαφωνεί. Εκτός και αν το κατάστημα είναι το δικό του... Το καταλαβαίνω τότε, αλλά ότι γράφω δεν το γράφω για προσβάλω το συγκεκριμένο  κατάστημα, αλλά σαν μια γενική λογική που ακολουθείται.

Το ότι δίνει στη λιανική τιμή αρχική μείον ΦΠΑ σημαίνει ότι με κάποιον τρόπο γλυτώνει τον ΦΠΑ. Ο μόνος βασικός τρόπος που γνωρίζω είναι να μην πάει στην εφορία το παραστατικό. Υπάρχει και μία ιδιαίτερη εξαίρεση, αλλά είναι απίθανη πρακτικά για καταστήματα που πουλάνε κινητά και δεν την αναφέρω. Αν υπάρχει άλλος να μας τον πει. 

Επεξ/σία από Tlykog

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

@Tlykog& @AtiX μου αρέσει που κάθεστε και συνεχίζετε .

Τους γράφεις για διάφορα μεταξύ I phones ας το ξανά γράψω και με κεφαλαία I PHONES όπου είναι αδύνατο για κάποιον να καταλάβει διαφορά 60 με 120 και σου γράφουν για οθόνες υπολογιστή για μόνιτορ για κινητά android.

Τους γράφεις για ανάλυση HD σε σχέση με Full HD ΠΑΛΙ σε οθόνη 4.7 με 5 όπου πάλι είναι αδύνατο να ξεχωρίσεις και πάλι σου γράφουν αλλά ντα αλλά …

Τεχνολογικό φόρουμ έτος 2024....

Για άλλη μια φορά , η ανάλυση και τα καρέ είναι διαφορετικό πράγμα. Η ανάλυση σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τα καρέ μπορεί να μπερδέψει το μάτι όσο το μέγεθος του πάνελ μικραίνει.

Τα καρέ όσες ίντζες και να έχει ένα πάνελ δεν έχει καμία σημασία.Απο την ώρα που ο ρυθμός ανανέωσης μπορεί να υποστιρίξει τα καρέ τότε η διαφορά είναι εμφανής.

Γιατί επιμένεις πως κάποιος δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει τη διαφορά ενώ απλά είσαι παντελώς άσχετος ?

Εννοείται πως βλέπουμε η συντριπτική πλειοψηφία διαφορά μεταξύ pro/pro max και απλών μοντέλων. Ειδικά όταν έχει συνηθίσει το μάτι και πάς σε απλό iphone νομίζεις πως βλέπεις slide show.

Ειλικρινά ντροπή τα σχόλια σου και ντροπή και στους ξεροκέφαλους που προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Δεν παίρνετε μετοχές για να μην μπορείτε να δείτε πέρα απο τη μύτη σας.

Επεξ/σία από Chocobo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Για άλλη μια φορά , η ανάλυση και τα καρέ είναι διαφορετικό πράγμα. Η ανάλυση σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τα καρέ μπορεί να μπερδέψει το μάτι όσο το μέγεθος του πάνελ μικραίνει.

Τα καρέ όσες ίντζες και να έχει ένα πάνελ δεν έχει καμία σημασία.Απο την ώρα που ο ρυθμός ανανέωσης μπορεί να υποστιρίξει τα καρέ τότε η διαφορά είναι εμφανής.

Γιατί επιμένεις πως κάποιος δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει τη διαφορά ενώ απλά είσαι παντελώς άσχετος ?

Εννοείται πως βλέπουμε η συντριπτική πλειοψηφία διαφορά μεταξύ pro/pro max και απλών μοντέλων. Ειδικά όταν έχει συνηθίσει το μάτι και πάς σε απλό iphone νομίζεις πως βλέπεις slide show.

Ειλικρινά ντροπή τα σχόλια σου και ντροπή και στους ξεροκέφαλους που προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Δεν παίρνετε μετοχές για να μην μπορείτε να δείτε πέρα απο τη μύτη σας.

Άντε καλά ντροπή .

Αδερφέ προσπάθησε σε παρακαλώ να καταλάβεις τι σου λέω .

Μιλάω για I phone. I PHONE  

Ξέρω και τι είναι η ανάλυση και τι είναι τα καρέ .

Έλεος που κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε.

Σε iOS λοιπόν να στο θέσω διαφορετικά είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις ακόμα και τη διαφορά στο καρέ .

Σε οθόνη κινητού γιατί στο ταμπλετ είναι εμφανής για κάποιον σχετικό .

Στο τηλέφωνο όμως για μένα προσωπικά ΟΧΙ δεν μου κάνει διαφορά τόσο.

Πάμε τώρα στο άλλο κομμάτι ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ.

ΟΜΩΣ δεν είναι αυτό το πρόβλημα .

Προτιμούσα η apple να φτιάξει το multitasking στο iOS γιατί ακόμα εν έτη 2024 και με 8 GB ram στα τηλέφωνα της απλά δεν..

Αυτό το πρόβλημα είναι κλάσης σημαντικότερο   στην εμπειρία χρήσης από τα καρέ που το 90% των χρηστών δεν παίρνουν καν χαμπάρι …

αυτά από μένα .

Υ.Γ Σταματήστε μερικοί να το παίζετε «ξερόλες» και να προσβάλετε τους άλλους και καλά σχόλια σε τεχνολογικό φόρουμ 2024…

χαλαρώστε 

Επεξ/σία από Chris_BMW
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Υπερβάλλεις. Καταρχήν καμία συσκευή ΚΑΙ τα iphones μέσα σε αυτές, δεν έχουν 120Hz μόνιμα στην οθόνη. Παίζουν και με 60 ή και παρακάτω όταν χρειαστεί.

Αν τα βάλεις δίπλα δίπλα θα δεις τη διαφορά. Υπάρχει. Αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι slide show τα 60 (έλεος κάπου...)και πολλοί δε θα νοιαστούν αν τους πεις ότι τρώει ένα σημαντικό ποσοστό της μπαταρίας τους. Είναι on by default. Αν δεν ήταν, πόσοι θα το ενεργοποιούσαν αν έβγαινε πχ ένα μήνυμα στην οθόνη που έγραφε πχ "Με την ενεργοποίηση αυτού του χαρακτηριστικού θα αυξηθεί η κατανάλωση μπαταρίας έως 25%, ανάλογα τη χρήση, αλλά θα βελτιωθεί η ομαλότητα της κίνησης στην οθόνη";

Θεωρώ ελάχιστοι.

Σου ξαναγράφω: το πόσο είναι κουραστική ή όχι μία οθόνη δεν έχει σχέση η ανανέωση από μόνη της. Δεν εγγυάται τίποτα. Επιπλέον, μία ποιοτική οθόνη 60Hz (iphone) σε σχέση με μία χαμηλής ποιότητας οθόνη 120Hz (πχ android των 200-250€) μπορεί να είναι πιο ξεκούραστη στο μάτι. Η κίνηση είναι θέμα συνήθειας.

Προσωπικά δε με νοιάζει. Αυτή τη στιγμή σου γράφω από pc με οθόνη στα 180Hz, έχω Macbook pro με οθόνη 120Hz, ipad pro με οθόνη επίσης 120Hz και κινητό iphone με οθόνη στα 60Hz. Από αυτά μόνο οι δύο υπολογιστές (Pc και Macbook) τρέχουν πάνω από τα 60Hz. Στα άλλα ευχαρίστως θυσιάζω τα παραπάνω Hz με μπαταρία. Στο κινητό και στο ipad, λόγω oled, τα έχω βάλει όλα μαύρα, από τα μενού, μέχρι τις σελίδες στο browser. Φορητές συσκευές είναι, θέλω τη μέγιστη δυνατή αυτονομία.

11 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Άντε καλά ντροπή .

Σε iOS λοιπόν να στο θέσω διαφορετικά είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις ακόμα και τη διαφορά στο καρέ .

Προτιμούσα η apple να φτιάξει το multitasking στο iOS γιατί ακόμα εν έτη 2024 και με 8 GB ram στα τηλέφωνα της απλά δεν..

Αυτό το πρόβλημα είναι κλάσης συμβατικότερο στην εμπειρία χρήσης από τα καρέ που το 90% των χρηστών δεν παίρνουν καν χαμπάρι …

αυτά από μένα .

Υ.Γ Σταματήστε μερικοί να το παίζετε «ξερόλες» και να προσβάλετε τους άλλους και καλά σχόλια σε τεχνολογικό φόρουμ 2024…

χαλαρώστε 

θα σου γράψω ότι στο νέο ipad pro M4 11", που έχω εδώ και 5 μέρες, δεν είναι ούτε εκεί ορατό πλέον. Ίσως να έχει να κάνει με το τύπο του πάνελ, που πλέον είναι Oled. Στο προηγούμενο ipad pro M1 11" που είχα ήταν ορατό στην IPS.

Αυτό που γράφεις και γράφω εδώ και αρκετές σελίδες είναι ότι οι Oled οθόνες των iphones έχουν ασυνήθιστα ομαλή κίνηση στα 60Hz. Ειλικρινά θα ορκιζόμουν ότι τρέχουν στα 70-75Hz, αλλά δεν έχω τρόπο να το δω.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 3

10 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Στο προηγούμενο ipad pro M1 11" που είχα ήταν ορατό στην IPS.

Στην IPS φίλε και για αυτό το έγραψα έκανε μπαμ. Ηταν όντως πολύ πιο smooth.

Στα καινούργια με oled δεν έχω άποψη δεν το έχω δει .

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Στην IPS φίλε και για αυτό το έγραψα έκανε μπαμ. Ηταν όντως πολύ πιο smooth.

Στα καινούργια με oled δεν έχω άποψη δεν το έχω δει .

Σωστά το έγραψες. Αυτό που συμπλήρωσα είναι ότι στο καινούριο με την Oled ισχύει ότι και στα κινητά: είναι απίστευτα smooth για 60Hz. Πήγαινε σε ένα κατάστημα να το δεις και μόνος σου.

Επεξ/σία από Tlykog

7 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Άντε καλά ντροπή .

Αυτό το πρόβλημα είναι κλάσης σημαντικότερο   στην εμπειρία χρήσης από τα καρέ που το 90% των χρηστών δεν παίρνουν καν χαμπάρι …

αυτά από μένα .

χαλαρώστε 

Γιατί επαναλαμβάνεις οτι μιλάς για Iphone και Iphone ? Σου είπε κάποιος πως συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια ?

Iphone έχω εγώ η κόρη η γυναίκα , ipad έχω εγώ η κόρη. Μόνο PC της apple δεν χρησημοποιώ γιατί στο video editing η ram που χρειάζομαι είναι πολύ φτηνότερη σε windows pc.

Οπότε για να το ξεκαθαρίσω καταλαβαίνω ΑΝΕΤΑ τα 120 απο τα 60 απο Iphone σε Ιphone. Αν πάς σε ένα κατάστημα και πιάσεις απλό plus κλπ και δίπλα έχει pro - pro max θα την καταλάβεις.

Ή πολύ απλά βάλε youtube video iphone 60hz vs 120hz ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 120hz για να δείς και άμεσα τη διαφορά.

@Tlykog Είσαι πάρα πολύ μπερδεμένος όσον αφορά το πως δουλεύει το adaptive refresh rate και νομίζεις πως πέφτει στα 10-30-60 ή δεν ξέρω και γω τι νομίζεις κατά τη διάρκεια της κίνησης.Ακόμα και σε απλή κύλιση χρησημοποιεί τουλάχιστον 90.Οι φορές που πέφτει κάτω απο εκεί είναι μόνο σε στάσιμες εικόνες όχι όταν υπάρχει κίνηση στην οθόνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Chocobo είπε

@Tlykog Είσαι πάρα πολύ μπερδεμένος όσον αφορά το πως δουλεύει το adaptive refresh rate και νομίζεις πως πέφτει στα 10-30-60 ή δεν ξέρω και γω τι νομίζεις κατά τη διάρκεια της κίνησης.Ακόμα και σε απλή κύλιση χρησημοποιεί τουλάχιστον 90.Οι φορές που πέφτει κάτω απο εκεί είναι μόνο σε στάσιμες εικόνες όχι όταν υπάρχει κίνηση στην οθόνη.

Όχι ρε συ. Μια χαρά καταλαβαίνω πως δουλεύει. Δεν είπα ότι πέφτει κατά τη διάρκεια της κίνησης. Στο iphone δεν ξέρω ακριβώς πότε και πως χρησιμοποιείται ακριβώς, μιας και η Apple δεν έχει δώσει λεπτομέρειες. Απλά το έχει σετάρει και δουλεύει.

Ξέρω ότι στο android κάποιες εφαρμογές δεν το εκμεταλλεύονται/χρησιμοποιούν σωστά και τρέχουν στα 60Hz ακόμα και σήμερα. Άρα σε αυτές δε θα δεις καμία διαφορά ή ακόμα και παιχνίδια. Κάνω λάθος;

Επιπλέον σε εφαρμογές όπως πχ Netflix τα άνω των 60 είναι απλή σπατάλη ενέργειας, μιας και το βασικό περιεχόμενο τρέχει στα 24-30fps. Δεν ξέρω το android τί κάνει εκεί...

Δες εδώ:

Αν η διαφορά για εσένα είναι η μέρα με τη νύχτα, τότε χαλάλι η επιπλέον κατανάλωση. Για εμένα πραγματικά είναι ασήμαντη στην πράξη. Να σημειώσω ότι είδα το βίντεο σε οθόνη 180Hz.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 1

19 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Οπότε για να το ξεκαθαρίσω καταλαβαίνω ΑΝΕΤΑ τα 120 απο τα 60 απο Iphone σε Ιphone.

Ωραία και μπράβο που το καταλαβαίνεις εσύ αυτό, αλλά γιατί δεν καταλαβαίνεις πως για την πλειοψηφία ΔΕΝ είναι προφανές, πρέπει να τους πιάσεις από το χεράκι και να τους εξηγήσεις τι παίζει και ποια είναι η διαφορά αν δεν ξέρουν από specs οθονών. Ειδικά όταν μιλάμε για μικρές οθόνες. Δεν είναι το ίδιο σε μια οθόνη υπολογιστή που θα δουλεύεις όλη μέρα και στο κινητό που θα το πιάσεις για λιγότερη ώρα - εκτός αν δουλεύεις στο κινητό, πάσο.

Σαν selling point ΔΕΝ είναι όσο σημαντικό νομίζετε και σίγουρα η Apple θα το έχει λάβει υπόψη αυτό και το καθυστερεί όσο την παίρνει για τα κινητά που θα της φέρουν μικρότερο κέρδος, δεν είναι rocket science. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω είναι πολύ πιο σημαντική η αύξηση της RAM για πιο αποδοτικό multitasking από το πιο smooth scrolling, που στα iPhones είναι smooth από το 2008.

• Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι θα καθόμασταν τόσες σελίδες να μιλάμε για την χρησιμότητα των 120hz στα iPhones όταν τις περισσότερες φορές κατά την καθημερινή χρήση δεν χρησιμοποιείται, με ξεπερνάει…

αλλά έτσι είναι όταν ο άλλος έχει αγοράσει κινητό με panel lcd ή χαμηλής ποιότητας oled και σάπια διανομή λειτουργικού, θα “δει” smouth λειτουργία και θα νομίζει ότι έχει άριστης ποιότητας oled panel και optimised λειτουργικό… όλα αυτά βέβαια μέχρι να δει το ποσοστό της μπαταρίας του, μετά η σκληρή πραγματικότητα θα τον προσγείωση…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Tlykog είπε

Αρκετά και ακόμα περισσότερα σαν λογιστής σε άλλα γραφεία. Τι σχέση έχει με το θέμα; Έτσι κι αλλιώς δε σου ζητάω να με πιστέψεις γιατί είμαι επαγγελματίας, αλλά γιατί επιχειρηματολόγησα. Αν διαφωνείς, τότε πες μου πού και πως είναι το σωστό να το διορθώσω. 

Η μόνη περίπτωση που γνωρίζω είναι η επιχείρηση να ανήκει στο άρθρο 39Α, αλλά αυτό είναι για τζίρους έως 10.000€, που αμφιβάλλω ότι ισχύει για όλες τις επιχειρήσεις του best price.... Τζίρος 10.000 ετησίως είναι να πουλήσεις 10 iphones το χρόνο... Δεν το ανέφερα αρχικά για να μην γίνω πολύ τεχνικός και βαρετός. Αν το κάνουν γι αυτό πάλι λαμογιά μου μυρίζει...

Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω και εγώ. Το αυτονόητο.

Εδώ πραγματικά γίνεται κόντρα για την κόντρα. Ο φίλος @ScorpioX777 δε μπορώ να καταλάβω γιατί διαφωνεί. Εκτός και αν το κατάστημα είναι το δικό του... Το καταλαβαίνω τότε, αλλά ότι γράφω δεν το γράφω για προσβάλω το συγκεκριμένο  κατάστημα, αλλά σαν μια γενική λογική που ακολουθείται.

Το ότι δίνει στη λιανική τιμή αρχική μείον ΦΠΑ σημαίνει ότι με κάποιον τρόπο γλυτώνει τον ΦΠΑ. Ο μόνος βασικός τρόπος που γνωρίζω είναι να μην πάει στην εφορία το παραστατικό. Υπάρχει και μία ιδιαίτερη εξαίρεση, αλλά είναι απίθανη πρακτικά για καταστήματα που πουλάνε κινητά και δεν την αναφέρω. Αν υπάρχει άλλος να μας τον πει. 

Χωρις να θελω να σε προσβαλω με 5 χρονια δικο του γραφειο δεν εβαζα λογιστη ουτε δωρεαν, μπορω ομως τωρα να καταλαβω γιατι γραφεις ετσι, οχι δεν ειναι δικο μου το καταστημα...

Επεξ/σία από ScorpioX777

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Χωρις να θελω να σε προσβαλω με 5 χρονια δικο του γραφειο δεν επαιρνα λογιστη ουτε δωρεαν, μπορω ομως τωρα να καταλαβω γιατι γραφεις ετσι, οχι δεν ειναι δικο μου το καταστημα...

Συνολικά είμαι 12 χρόνια λογιστής, γιατί κανένας δεν ανοίγει γραφείο πριν μάθει κάποια πράγματα, αλλά και οι δυο ξέρουμε ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση, αφού εσύ δεν έχεις καμία προυπηρεσία ή γνώση πάνω στο θέμα... Αν είχες θα έβλεπα επιχειρήματα, αντί για μία αποτυχημένη προσπάθεια απαξίωσης...

Άρα τα πήγα πολύ καλά και σίγουρα χτύπησα κάποιο νεύρο...:

Όταν ο συνομιλητής σου, αντί να απαντήσει σε αυτά που γράφεις κάνει απευθείας επίθεση στο άτομο σου σημαίνει ότι δεν έχει επιχειρήματα. Μόνος σου απαντάς στο κατά πόσο έχεις δίκιο...

Ευχαριστω για αυτό. Αν και δε ρώτησες αν με τέτοιο χαρακτήρα θα σε ήθελα εγώ για πελάτη… Βλέπεις, επειδή οι λογιστές είναι πολύ λιγότεροι από τους πελάτες, είναι πιο εύκολο για ένα λογιστή να διαλέξει πελάτη, παρά το αντίθετο...;)

Όσοι πελάτες δεν ακούνε και το παίζουν γνώστες μόνο προβλήματα δημιουργούν, που στο τέλος καλούμαι να τα μαζέψω. Οπότε τους διώχνω και μπορώ να κοιμάμαι χωρίς άγχος τα βράδια...

Στο τέλος, αν συνεχίσουν αυτή τη συμπεριφορά, δε  βρίσκουν λογιστή και αναγκάζονται να πάνε σε λογιστές που μόλις άνοιξαν γραφείο και δεν τους ξέρουν ακόμη... Life is a bitch...😆😆😆😆

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...