Προς το περιεχόμενο

Πληροφορίες φέρουν την Apple να εξοπλίζει τα iPhone 17 με οθόνες 120Hz

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, AtiX said:

ενώ έγραφες...

βρε συ λίγο συνέπεια στα γραφόμενά σου δεν θα έβλαπτε... 

Ναι γιατί εγώ δεν είδα κανέναν fanboy της Samsung να υπερασπίζεται την εταιρία, από εσένα ακούω για fanboys της Samsung και σου λέω ότι ΑΝ υπάρχουν τέτοιοι και αν τους είδες κάπου, τότε ανήκουν και αυτοί στην ίδια κατηγορία. και αν όντως υπάρχουν παίζει να είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.

Θα κάτσω να δικαιολογηθώ εγώ για τους αχυράνθρωπους που βγάζεις από το μυαλό σου?

9 minutes ago, Tlykog said:

Πάλι πρώτη είναι σε πωλήσεις. Πρώτη εδώ και πολλά χρόνια, με εξαίρεση τη Huawei για μερικά φεγγάρια. Δε βλέπω καμία τιμωρία. Άντε, στην Apple λες ότι δεν έχουν άλλη επιλογή, αφού είναι η μόνη εταιρεία με iOS, στο Android υπάρχουν πάρα πολλές...

Ναι γιατί διόρθωσε το πρόβλημα, και πλέον καινοτομεί. Ο κόσμος την επιλέγει όταν κάνει σωστά το hardware. Την κράξανε, διορθώθηκε και βάζει καλά specs. Αν κάνει πατάτα πάλι κράξιμο θα φάει και πάλι άκυρα θα της ρίξουν μέχρι να διορθωθεί.

Είναι πρώτη σε πωλήσεις γιατί στα reviews πατάει στα αυτιά τον ανταγωνισμό, είτε μας αρέσει είτε όχι. Αν δεν ήταν δεν θα είχε πωλήσεις.

Κανείς δεν επιλέγει Samsung για κάποιο οικοσύστημα γιατί παίζει σε android όπου παίζουν όλοι. Κανένας δεν είναι όμηρος της Samsung, αν κάποιος την επιλέγει είναι κατά κανόνα λόγω καλών συσκευών ή reviews.

Επεξ/σία από Diavolos666
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Ναι γιατί εγώ δεν είδα κανέναν fanboy της Samsung να υπερασπίζεται την εταιρία, από εσένα ακούω για fanboys της Samsung και σου λέω ότι ΑΝ υπάρχουν τέτοιοι και αν τους είδες κάπου, τότε ανήκουν και αυτοί στην ίδια κατηγορία. και αν όντως υπάρχουν παίζει να είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.

Θα κάτσω να δικαιολογηθώ εγώ για τους αχυράνθρωπους που βγάζεις από το μυαλό σου?

Δεν θα παίξουμε τις κουμπάρες, αν εσύ επιλέγεις να θυμάσαι μόνο τα της Apple δεν είναι κάτι που μπορεί να σταθεί ούτε σαν επιχείρημα ούτε σαν δικαιολογία…

είσαι ενεργό μέλος και από ότι θυμάμαι σχολιάζεις σε κάθε θέμα, στα της διαφημίσεις στα Xiaomi έχεις δώσει λύση κιόλας αφού επιχειρηματολόγησες για το γιατί το κάνει…

μην μου το παίζεις τρελίτσα, εμείς και εμείς ήμαστε εδώ μέσα….

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Ναι γιατί διόρθωσε το πρόβλημα, και πλέον καινοτομεί. Ο κόσμος την επιλέγει όταν κάνει σωστά το hardware. Την κράξανε, διορθώθηκε και βάζει καλά specs. Αν κάνει πατάτα πάλι κράξιμο θα φάει και πάλι άκυρα θα της ρίξουν μέχρι να διορθωθεί.

Είναι πρώτη σε πωλήσεις γιατί στα reviews πατάει στα αυτιά τον ανταγωνισμό, είτε μας αρέσει είτε όχι. Αν δεν ήταν δεν θα είχε πωλήσεις.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την Apple. Διόρθωσε το πρόβλημα, καινοτομεί σε επίπεδο hardware (πχ σειρά Μ) και σε επίπεδο software (πχ το τελευταίο Apple AI και το πρώτο λειτουργικό ARM που δουλεύει πλήρως, σωστά και τρέχει όλες τις παλιές εφαρμογές, τα Windows ακόμα το παλεύουν...) και πάντα είχε σωστό hardware και δυνατό ΔΙΚΟ ΤΗΣ software. Από specs είναι στην κορυφή: οι επιδόσεις της σαρώνουν σε όλους τους τομείς, έχει το καλύτερο βίντεο σε κινητό, κορυφαίες φωτογραφίες κτλ. 

Ποτέ δεν έριξαν άκυρα στη Samsung, για λάθος της, για να το κάνουν και μελλοντικά. Πχ μετά την πτώση των επιδόσεων δεν κατέγραψε πτώση πωλήσεων, ούτε και η Apple. Όσο και να έψαξα δε βρήκα κάποιο πρόβλημα με τις πωλήσεις τους. Αυτό γιατί κανένας δε μετράει ένα γεγονός αλλά τη γενική εικόνα μια εταιρείας ή ενός ανθρώπου.

Είναι η καλύτερη εταιρεία σε Android. Όντως βγάζει πολύ ποιοτικές ναυαρχίδες. Δε θα διαφωνήσω. Δεν είναι η κορυφαία εταιρεία όμως. Έχει πωλήσεις γιατί έχει όνομα, marketing και κυρίως γιατί πουλάει συσκευές για κάθε πορτοφόλι. Ειδικά το τελευταίο της δίνει σοβαρό πλεονέκτημα. Για εμένα αξίζουν μόνο τα κορυφαία της μοντέλα.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Αδερφέ θα σου βάλω δίπλα δίπλα τρία τηλέφωνα όντας σε θήκη όλα της σειράς 15 το ένα εκ των τριών pro.

Σου έχω μια πρόταση και εσένα και σε όλους με την ίδια άποψη .

Ποντάρεις ένα πρασινακι πως θα βρεις το pro ??

Για να σε δω ..

γιατί έχω βαρεθει να διαβάζω για Xiaomi των 200€ με οθόνη 120hz..

Υ.Γ Στο κάνω και εύκολο γιατί αν στα έδινα ένα ένα στο χέρι ούτε με σφαίρες δεν το έβρισκες …

πάντα υπάρχει ο παράγοντας τύχη βέβαια ..

Για πλάκα 1000 στις 1000 στο βρίσκω με κλειστά μάτια.

Ανοίγω Pokemon go που παίζω εγώ και σε ένα δευτερόλεπτο έχω καταλάβει την διαφορά.

Έχω χρησιμοποιήσει διαφορά κινητά φίλων στο community(android και iphone)

Που είναι το 100άρι τώρα;

Μάλιστα και τo OnePlus 8 pro που είχα και δεν το τρέχει με 120hz για κάποιο λόγο τις περισσότερες φορές, κάνει μπαμ σε σύγκριση με το s24 ultra.

Επεξ/σία από Jts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...