Chocobo Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε Α σορυ ρε φίλε δεν ήξερα ότι είσαι hardcore gamer . Αν το ήξερα δεν θα πόνταρα! Εσυ λογικά θα ανήκεις και στην κατηγορία που έβλεπαν διαφορά στην ανάλυση οθόνης των παλιών 4.7 I phone … Να θυμίσω απλά πως σε blind test μεταξύ του τότε χαμηλής ανάλυσης I phone και ενός άλλου που δυστυχώς δεν θυμάμαι με υψηλότερη όλοι επέλεξαν το I phone σαν το τηλέφωνο με την υψηλότερη ανάλυση . Αλλά είπαμε άλλο το μάτι του ειδικού και άλλο της πλεμπας! (όπου πλεμπα βάζω και τον εαυτό μου μέσα ) Όλοι επέλεξαν το Iphone ? Όλοι ? 100% δηλαδή......Σοβαρέψου λίγο...Ειδικά όταν δίνεις παράδειγμα του οποίου η επαλήθευση μπορεί να γίνει μόνο μέσω ''trust me bro'' Θα σταθώ όμως στο γελοίο , τεχνολογικά αναλφάβητο και άτοπο παράδειγμα σου. Ανάλυση με καρέ είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Δύο πάρα πολύ διαφορετικά πράγματα. Αν βάλω ανάλυση 480p σε 24 ίντζες , ακόμα και ο πλεμπέος όπως παραδέχεσαι πως είσαι , θα την καταλάβεις έναντι του 1080 , 1440, 4κ. Οπότε η ανάλυση είναι θέμα perspective αναλογικά με το μέγεθος οθόνης. Τα καρέ απο την άλλη είτε 4 είτε 14 είτε 84 ίντες οθόνη δεν επηρεάζονται απο το μέγεθος του πάνελ και μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά αρκεί το refresh rate να μπορεί να ακολουθήσει. Είναι πάρα πολύ κουραστικό όταν ένα άτομο είναι άσχετο και αντί να παραδεχτεί το λάθος του , συνεχίζει να επιμένει στην ανοησία του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες 4 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Το αυτονοητο εκανε, δεν μπορει να εχουν 120Hz οι φτηνιαρικες σειρες της Samsung και των αλλων και οχι τα iPhone, καλιο αργα παρα ποτε... 1000 ευρώ κόστος έχει το iPhone 16 , θες και 120hz; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadgetseek Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες Η Apple είχε πάντα πολύ καλά UI animations & transitions. Τόσο που δεν καταλάβαινες ότι τα "απλά" μοντέλα ήταν κολλημένα στα 60 Hz. Σε κάθε περίπτωση, στις τιμές που πουλάει, καλό είναι που πλέον θα υπάρχει η επιλογή για τα 120 Hz και για τα non pro μοντέλα. Και πολύ άργησε.. "Η επέκταση της τεχνολογίας LTPO σε όλη τη γκάμα των iPhone 17 αναμένεται να φέρει επανάσταση στην εμπειρία χρήσης." (κλαίω..🤣) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MCJO Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) οθόνες 120Hz έχω εδώ και 4 χρόνια .Που είσαι ρε Στηβ Τζομπς να ακούσεις καινοτομίες ... Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από MCJO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarioGr Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Και 120hz να βάλει αν το iPhone δεν είναι τρικάμερο με magsafe θήκη λεζάντα στο Μπουρνάζι δεν κάνεις. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από MarioGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alpha1005 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Share Δημοσ. πριν από 3 ώρες Ινοβέσιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Share Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 ώρες πριν, dhm21911 είπε 1000 ευρώ κόστος έχει το iPhone 16 , θες και 120hz; Απο τον Γερμανο ψωνιζεις... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Σήμερα έμαθα ότι "δεν καταλαβαίνεις διαφορά από τα 60Hz στα 120Hz"... αυτό πάει πακέτο με "τα 8 GB Ram είναι αρκετά σε υπολογιστή". Καλό θα ήταν να λέει ο κάθε ένας για τον εαυτό του π.χ. "εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορά"... μην κάνετε gaslighting στους άλλους ότι δεν θα καταλάβουν διαφορά. Προσωπικά το καταλαβαίνω. Επίσης αρκετά κινητά έχουν μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης της οθόνης κάποια από 1Hz ως 120Hz ανάλογα την εφαρμογή που χρησιμοποιείται εκείνη την στιγμή και τις ρυθμίσεις που έχει βάλει ο χρήστης για το ποιες εφαρμογές θέλει να έχουν turbo και ποιες όχι. Φυσικά όλα αυτά για τα android που τα γνωρίζω, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι παρόμοιο στο iOS. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Diavolos666 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellghan Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα 16 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Σήμερα έμαθα ότι "δεν καταλαβαίνεις διαφορά από τα 60Hz στα 120Hz"... αυτό πάει πακέτο με "τα 8 GB Ram είναι αρκετά σε υπολογιστή". Καλό θα ήταν να λέει ο κάθε ένας για τον εαυτό του π.χ. "εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορά"... μην κάνετε gaslighting στους άλλους ότι δεν θα καταλάβουν διαφορά. Προσωπικά το καταλαβαίνω. Επίσης αρκετά κινητά έχουν μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης της οθόνης κάποια από 1Hz ως 120Hz ανάλογα την εφαρμογή που χρησιμοποιείται εκείνη την στιγμή και τις ρυθμίσεις που έχει βάλει ο χρήστης για το ποιες εφαρμογές θέλει να έχουν turbo και ποιες όχι. Φυσικά όλα αυτά για τα android που τα γνωρίζω, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι παρόμοιο στο iOS. ακριβώς με τον ίδιο τρόπο παίζει και το iphone για την μπαταρία.απλά όταν είσαι κολλημένος είσαι κολλημένος. Είναι δυνατόν να συζητάμε στο 1.000€ τηλέφωνο τα 120hz οθόνη το 2024. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Diavolos666 είπε Σήμερα έμαθα ότι "δεν καταλαβαίνεις διαφορά από τα 60Hz στα 120Hz"... αυτό πάει πακέτο με "τα 8 GB Ram είναι αρκετά σε υπολογιστή". Καλό θα ήταν να λέει ο κάθε ένας για τον εαυτό του π.χ. "εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορά"... μην κάνετε gaslighting στους άλλους ότι δεν θα καταλάβουν διαφορά. Προσωπικά το καταλαβαίνω. Επίσης αρκετά κινητά έχουν μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης της οθόνης κάποια από 1Hz ως 120Hz ανάλογα την εφαρμογή που χρησιμοποιείται εκείνη την στιγμή και τις ρυθμίσεις που έχει βάλει ο χρήστης για το ποιες εφαρμογές θέλει να έχουν turbo και ποιες όχι. Φυσικά όλα αυτά για τα android που τα γνωρίζω, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι παρόμοιο στο iOS. Πρώτη φορά το ακούς; Υπάρχoyn αναφορές και σε βίντεο του Linus και ο Mrwhosetheboss και σε άλλα μεγάλα κανάλια. Πχ Οι περισσότεροι χρήστες δεν βλέπουν τη διαφορά. Κάποιοι μπορούν να τη δουν, αλλά ο μέσος χρήστης θα δυσκολευτεί αν του δώσεις μία πολύ υψηλής ποιότητας οθόνη στα 60Hz και βελτιστοποιημένο λειτουργικό. Να τονίσω για ακόμη μία φορά ότι στα κινητά δεν είναι "καρφωτά" 120Hz, αλλά μεταβλητά και σε πολλές περιπτώσεις παίζουν στα 90Hz, στα 60 ή και χαμηλότερα για λόγους οικονομίας μπαταρίας, οπότε: α) δεν είναι το ίδιο με μία οθόνη υπολογιστή που παίζει μόνιμα στα Hz που της βάζεις β) Πολλές φορές ο χρήστης ρυθμίζει στο κινητό τα 120Hz και βλέπει 60Hz γιατί είναι 120Hz auto και γ) δεν είναι το ίδιο σε όλα τα panels. Μετράνε και άλλα χαρακτηριστικά για ξεκούραστη θέαση. Δε λέω ότι είναι το ίδιο γενικά, δε λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχει. Λέω ότι ο μέσος χρήστης ΔΕΝ το βλέπει εύκολα και όταν το δει δεν τρελαίνεται κιόλας... Όχι ότι ο μικρόκοσμός μου είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα άλλα όταν έδειξα σε φίλους και γνωστούς το ipad pro και τους ενεργοποίησα τα 120Hz και μετά το γύρισα στα 60Hz, όλοι είπαν: οκ, σιγά τη διαφορά... Σε κάποιους αρέσει και το καταλαβαίνω, προσωπικά δεν τρελαίνομαι. Σου γράφω από οθόνη στα 180Hz αυτή τη στιγμή, αλλά πραγματικά εκτός από τα παιχνίδια, άντε και τα animations των Windows, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις σε βλέπω αισθητές διαφορές. Προφανώς και αν μιλάμε για σαβουροθόνες της κακιάς ώρας και λειτουργικό που δουλεύει σε κάθε συσκευή, τότε υπάρχουν σημαντικές διαφορές... Τα 8Gb είναι αρκετά για δουλειές γραφείου ακόμα και σήμερα. Πήγαινε σε λογιστικά γραφεία και ρώτα πόση RAM έχουν τα μηχανήματα... Κάνουν 100% δουλειά γραφείου. Επειδή έχω λογιστικό και γνωρίζω και έχω πάει σε γραφεία αρκετών συναδέλφων, σπάνια θα δεις μηχάνημα πάνω από 8GB σήμερα, το 2024. Μερικά έχουν ακόμα Core2Duo του 2006 (6300, 6400 κτλ) και 4GB RAM... Επεξ/σία πριν από 48 λεπτά από Tlykog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα Xiaomi 11 Lite 5G NE Συσκευή 2021. Αγορααμενη 70€ used λόγω μιας γρατσουνιας πλάτη. 8gb+8gb ram. HyperOS Οθόνη 90Hz Ασφάλεια 9/24 Πολύ καλή κάμερα με gyro-EIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα 50 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Σήμερα έμαθα ότι "δεν καταλαβαίνεις διαφορά από τα 60Hz στα 120Hz"... αυτό πάει πακέτο με "τα 8 GB Ram είναι αρκετά σε υπολογιστή". Καλό θα ήταν να λέει ο κάθε ένας για τον εαυτό του π.χ. "εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορά"... μην κάνετε gaslighting στους άλλους ότι δεν θα καταλάβουν διαφορά. Προσωπικά το καταλαβαίνω. Επίσης αρκετά κινητά έχουν μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης της οθόνης κάποια από 1Hz ως 120Hz ανάλογα την εφαρμογή που χρησιμοποιείται εκείνη την στιγμή και τις ρυθμίσεις που έχει βάλει ο χρήστης για το ποιες εφαρμογές θέλει να έχουν turbo και ποιες όχι. Φυσικά όλα αυτά για τα android που τα γνωρίζω, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι παρόμοιο στο iOS. Καλό βέβαια είναι πριν πούμε οτιδήποτε να δούμε αν πρώτα εμείς κάνουμε gaslighting στους άλλους… το λέω γιατί και τα mac με 8gb θα συνεχίζουν να δουλεύουν μια χαρά όπως και τα iPhone χωρίς 120hz… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα 7 ώρες πριν, Tlykog είπε Ελάχιστοι θα το βρουν πραγματικά και αυτό γιατί ακόμα και τα 120Hz είναι μεταβλητά και δεν είναι πάντα ενεργά, οπότε σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και οι 120Hz οθόνες παίζουν στα 60Hz. Πολλά είναι placebo effect. Μου θυμίζει μία περίπτωση με ένα φίλο που επέμενε ότι μπορεί να δει με ευκολία τα pixels της οθόνης ενός κινητόυ, το 2015, ακόμα και στην Fhd οθόνη του κινητού του στις 4,5". Του έδειξα το iphone 6s, που είχα τότε, με ανάλυση οθόνης 750 x 1334 pixels και τον ρώτησα πόση ανάλυση πιστεύει ότι έχει και μου απάντησε 2Κ... Τί να πεις;... Πολλά είναι placebo effect. τα ειπες ΟΛΑ !!! σε αγάπησα να ξερεις , 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, alexioannou είπε Xiaomi 11 Lite 5G NE Συσκευή 2021. Αγορααμενη 70€ used λόγω μιας γρατσουνιας πλάτη. 8gb+8gb ram. HyperOS Οθόνη 90Hz Ασφάλεια 9/24 Πολύ καλή κάμερα με gyro-EIS Το 12 lite δεν έχει πάρει ακόμα έκδοση 14 ούτε security Σεπτεμβρίου, μου κάνει εντύπωση που έχει πάει το 11 lite… Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosaero Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα 6 λεπτά πριν, alexioannou είπε Xiaomi 11 Lite 5G NE Συσκευή 2021. Αγορααμενη 70€ used λόγω μιας γρατσουνιας πλάτη. 8gb+8gb ram. HyperOS Οθόνη 90Hz Ασφάλεια 9/24 Πολύ καλή κάμερα με gyro-EIS Τι λέει ρε παιδί μου…..σοβαρά……; Τσουτσουριασαμε…… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα