panosk111178 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 ώρες πριν, Arkin είπε Από τα 13 pro έχει 120hz όπως και στα max μοντέλα απλα δεν έβαζε στις μη pro εκδόσεις. Τώρα θα βάζει σε όλα τα μοντέλα. Ναι αλλά αγοράζεις ένα τηλέφωνο κοντά στα 1000€ τόσο κάνει το απλό της μοντέλο!!! Δεν κάνει 200€ να σου πω ότι είναι χαμηλού κόστους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimlevi Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες Για μια στιγμή νόμιζα ότι διαβάζω άρθρο απτο "κουλουρι" Breaking news😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THELASTOFUS Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες Έχω 120hz είναι πολύ σμουθ δεν κουράζει αλλά η μπαταρία πέφτει. Το δουλεύω στα 60 λίγο σπαστικό αλλά κομπλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magicnumbers Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες Εγω αποταν επιασα 120hz τηλεφωνο δε μπορω ναντικρυσω 60hz οθόνη. Απλα κανω υπομονή. Η διαφορα ειναι χαοτικη. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 minute ago, magicnumbers said: Εγω αποταν επιασα 120hz τηλεφωνο δε μπορω ναντικρυσω 60hz οθόνη. Απλα κανω υπομονή. Η διαφορα ειναι χαοτικη. Εγώ αυτό το έπαθα όταν πήρα την 240hz οθόνη στο pc του σπιτιού, στην δουλειά είχαμε 60hz οθόνες και κυριολεκτικά δάκρυζαν τα μάτια μου όταν καθόμουν στα 60hz από τα 240. Τώρα έχω και μια 2η στα 144hz στο σπίτι, δεν βλέπω διαφορές ανάμεσα στις 2 αλλά και πάλι όταν φεύγω από την 2η 144hz και πάω σε 60hz πάλι πρόβλημα έχω. Στο κινητό πάλι είτε 120 είτε 60 δεν με ενοχλεί 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε Αδερφέ θα σου βάλω δίπλα δίπλα τρία τηλέφωνα όντας σε θήκη όλα της σειράς 15 το ένα εκ των τριών pro. Σου έχω μια πρόταση και εσένα και σε όλους με την ίδια άποψη . Ποντάρεις ένα πρασινακι πως θα βρεις το pro ?? Για να σε δω .. γιατί έχω βαρεθει να διαβάζω για Xiaomi των 200€ με οθόνη 120hz.. Υ.Γ Στο κάνω και εύκολο γιατί αν στα έδινα ένα ένα στο χέρι ούτε με σφαίρες δεν το έβρισκες … πάντα υπάρχει ο παράγοντας τύχη βέβαια .. Θα χάσεις. Μάλλον είσαι απο αυτούς που δεν καταλαβαίνουν και τη διαφορά fps drops , cInEmAtIc 24 fps σε κονσόλες και 60fps , 120fps στο PC....Απο αυτούς που όταν οι κονσόλες κυρίως Playstation καθώς έχει τη μερίδα του λέοντος και δεν μπορούσε να δώσει 60fps , έλεγαν μα δεν υπάρχει διαφορά δεν τη βλέπω , και όταν επιτέλους κατάφερε να εντάξει ένα performance mode έιδαν το φώς το αληθνικό και πλέον ήταν σημαντικό.......Ή μάλλον είσαι απο αυτούς που είχαν 60ρι μόνιτορ και αναρωτιόντουσαν γιατί δεν βλέπουν 120-150-180 fps ? Αν δεν μπορεί το δικό σου μάτι να δει τη διαφορά είναι δικό σου πρόβλημα. Μην γράφεις άσχετες βλακείες σε άτομα που δεν ξέρεις. Εγώ είμαι hardcore gamer και videographer το μάτι μου βλέπει και ξεχωρίζει άνετα διαφορά 60-120. Αυτό που σε τεχνολογικό φόρουμ νομίζετε πως απευθύνεστε στο παππού και το θείο σας και θεωρείται πως ο κόσμος δεν μπορεί να ξεχωρίσει βασικά πράγματα είναι προσβλητικό για όλο το community /site. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Chocobo 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Chocobo είπε Θα χάσεις. Μάλλον είσαι απο αυτούς που δεν καταλαβαίνουν και τη διαφορά fps drops , cInEmAtIc 24 fps σε κονσόλες και 60fps , 120fps στο PC....Απο αυτούς που όταν οι κονσόλες κυρίως Playstation καθώς έχει τη μερίδα του λέοντος και δεν μπορούσε να δώσει 60fps , έλεγαν μα δεν υπάρχει διαφορά δεν τη βλέπω , και όταν επιτέλους κατάφερε να εντάξει ένα performance mode έιδαν το φώς το αληθνικό και πλέον ήταν σημαντικό.......Ή μάλλον είσαι απο αυτούς που είχαν 60ρι μόνιτορ και αναρωτιόντουσαν γιατί δεν βλέπουν 120-150-180 fps ? Αν δεν μπορεί το δικό σου μάτι να δει τη διαφορά είναι δικό σου πρόβλημα. Μην γράφεις άσχετες βλακείες σε άτομα που δεν ξέρεις. Εγώ είμαι hardcore gamer και videographer το μάτι μου βλέπει και ξεχωρίζει άνετα διαφορά 60-120. Αυτό που σε τεχνολογικό φόρουμ νομίζετε πως απευθύνεστε στο παππού και το θείο σας και θεωρείται πως ο κόσμος δεν μπορεί να ξεχωρίσει βασικά πράγματα είναι προσβλητικό για όλο το community /site. Στο PC ειναι η μερα με την νυχτα τα 60 με τα 120, στο iPhone βοηθαει λιγο το animation της Apple στα 60 αλλα φαινεται ανετα η διαφορα στα 120... Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από ScorpioX777 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μόλις τώρα, ScorpioX777 είπε Στο pc ειναι η μερα με την νυχτα τα 60 μετα 120 , στο iPhone βοηθαει λιγο το animation τις Apple αλλα φαινεται ανετα η διαφορα... ANETOTATA όχι απλά άνετα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, Thresh είπε Με τον διπλασιασμό της RAM στα Mac γιατί έμειναν ίδιες οι τιμές? Με την αύξηση RAM από 6 σε 8GB και στα non Pro iPhone 16? Με πόσες άλλες προσθήκες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια? Το τί κοστίζει και το πως θα το εισπράξεις από τον πελάτη είναι 2 διαφορετικά πράγματα... Οτι κοστίζει, κοστίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_BMW Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες 31 λεπτά πριν, Chocobo είπε Θα χάσεις. Μάλλον είσαι απο αυτούς που δεν καταλαβαίνουν και τη διαφορά fps drops , cInEmAtIc 24 fps σε κονσόλες και 60fps , 120fps στο PC....Απο αυτούς που όταν οι κονσόλες κυρίως Playstation καθώς έχει τη μερίδα του λέοντος και δεν μπορούσε να δώσει 60fps , έλεγαν μα δεν υπάρχει διαφορά δεν τη βλέπω , και όταν επιτέλους κατάφερε να εντάξει ένα performance mode έιδαν το φώς το αληθνικό και πλέον ήταν σημαντικό.......Ή μάλλον είσαι απο αυτούς που είχαν 60ρι μόνιτορ και αναρωτιόντουσαν γιατί δεν βλέπουν 120-150-180 fps ? Αν δεν μπορεί το δικό σου μάτι να δει τη διαφορά είναι δικό σου πρόβλημα. Μην γράφεις άσχετες βλακείες σε άτομα που δεν ξέρεις. Εγώ είμαι hardcore gamer και videographer το μάτι μου βλέπει και ξεχωρίζει άνετα διαφορά 60-120. Αυτό που σε τεχνολογικό φόρουμ νομίζετε πως απευθύνεστε στο παππού και το θείο σας και θεωρείται πως ο κόσμος δεν μπορεί να ξεχωρίσει βασικά πράγματα είναι προσβλητικό για όλο το community /site. Α σορυ ρε φίλε δεν ήξερα ότι είσαι hardcore gamer . Αν το ήξερα δεν θα πόνταρα! Εσυ λογικά θα ανήκεις και στην κατηγορία που έβλεπαν διαφορά στην ανάλυση οθόνης των παλιών 4.7 I phone … Να θυμίσω απλά πως σε blind test μεταξύ του τότε χαμηλής ανάλυσης I phone και ενός άλλου που δυστυχώς δεν θυμάμαι με υψηλότερη όλοι επέλεξαν το I phone σαν το τηλέφωνο με την υψηλότερη ανάλυση . Αλλά είπαμε άλλο το μάτι του ειδικού και άλλο της πλεμπας! (όπου πλεμπα βάζω και τον εαυτό μου μέσα ) 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 5 ώρες Super Moderators Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες 7 minutes ago, Tlykog said: Το τί κοστίζει και το πως θα το εισπράξεις από τον πελάτη είναι 2 διαφορετικά πράγματα... Οτι κοστίζει, κοστίζει. Και τελικά θα το βάλουν κι αυτό στα non Pro, επειδή είναι άχρηστο ή το διακρίνουν/αξιοποιούν λίγοι, χωρίς να αυξηθεί η τιμή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Thresh είπε Και τελικά θα το βάλουν κι αυτό στα non Pro, επειδή είναι άχρηστο ή το διακρίνουν/αξιοποιούν λίγοι, χωρίς να αυξηθεί η τιμή... Είδωμεν... 3 ώρες πριν, magicnumbers είπε Εγω αποταν επιασα 120hz τηλεφωνο δε μπορω ναντικρυσω 60hz οθόνη. Απλα κανω υπομονή. Η διαφορα ειναι χαοτικη. 3 ώρες πριν, comfuzio είπε Εγώ αυτό το έπαθα όταν πήρα την 240hz οθόνη στο pc του σπιτιού, στην δουλειά είχαμε 60hz οθόνες και κυριολεκτικά δάκρυζαν τα μάτια μου όταν καθόμουν στα 60hz από τα 240. Τώρα έχω και μια 2η στα 144hz στο σπίτι, δεν βλέπω διαφορές ανάμεσα στις 2 αλλά και πάλι όταν φεύγω από την 2η 144hz και πάω σε 60hz πάλι πρόβλημα έχω. Στο κινητό πάλι είτε 120 είτε 60 δεν με ενοχλεί Ο ρυθμός ανανέωσης μιας οθόνης, από μόνος του δεν κάνει τόση διαφορά. Η διαφορά φαίνεται από τα άλλα που πάνε μαζί με αυτόν. Πχ flicker, motion blur, κίνηση (σε excel ή word η διαφορά είναι μικρότερη από ότι σε ένα video game) κτλ Μια ποιοτική οθόνη 60Hz μπορεί να έχει λιγότερο flicker από μία μέτρια των 120Hz. Οι ποιοτικές οθόνες (ακόμη και στα 60Hz) μπορεί να χρησιμοποιούν DC dimming ή PWM με πολύ υψηλή συχνότητα, ώστε να μειώνουν ή να εξαλείφουν το flicker. Μια πολύ ποιοτική οθόνη 60Hz (πχ iphone) μπορεί να έχει λιγότερο motion blur από μία κακής ποιότητας 120Hz (πχ κινητό των 200€) κτλ Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο ρυθμός ανανέωσης από μόνος του δε σημαίνει ότι είναι πιο ξεκούραστο το panel για τα μάτια και δεν αναφέρω άλλες παραμέτρους, όπως η ξηροφθαλμία κ.α που δημιουργούν προβλήματα και δεν εξαρτώνται καθόλου από την οθόνη. Προφανώς και ένα panel, ίδιας ποιότητας και τεχνολογιάς, στα 120Hz είναι καλύτερο από ένα των 60Hz, αλλά η φράση κλειδί είναι "ίδιας ποιότητας και τεχνολογιάς"... Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Tlykog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellghan Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 ώρες πριν, Chris_BMW είπε Αδερφέ θα σου βάλω δίπλα δίπλα τρία τηλέφωνα όντας σε θήκη όλα της σειράς 15 το ένα εκ των τριών pro. Σου έχω μια πρόταση και εσένα και σε όλους με την ίδια άποψη . Ποντάρεις ένα πρασινακι πως θα βρεις το pro ?? Για να σε δω .. γιατί έχω βαρεθει να διαβάζω για Xiaomi των 200€ με οθόνη 120hz.. Υ.Γ Στο κάνω και εύκολο γιατί αν στα έδινα ένα ένα στο χέρι ούτε με σφαίρες δεν το έβρισκες … πάντα υπάρχει ο παράγοντας τύχη βέβαια .. και 15 να βάλεις φαίνεται. ειδικά σε ανθρώπους που μπορεί να έχουν και θέμα με τα ματια. Η διαφορά φαίνεται όταν πας απο τα 120hz στα 60hz όχι στο αντίθετο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Huruduru Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μου αρέσει που βρίσκετε μερικοί χίλιες δυο δικαιολογίες για να δικαιολογήσετε τις τακτικές της Apple. Kαι εγώ χρησιμοποιώ κυρίως μόνο προϊόντα της εταιρίας αλλά όταν καταφέρνει και διπλασιάζει την RAM στους υπολογιστές χωρίς επιπλέον κόστος, μπορεί να βάλει και οθόνες χωρίς επιπλέον κόστος. Ο μόνος λόγος που δεν το έκανε μέχρι στιγμής είναι καθαρό Marketing για να μεγιστοποιήσει το κέρδος της, αφού οι οθόνες 120Hz υπάρχουν μόνο στα "Pro" τα μοντέλα. Άμα βάλουν στα απλά τα μοντέλα τις οθόνες, τότε θα υπάρχουν ακόμα λιγότεροι λόγοι επιλογής του "Pro" μοντέλου έναντι του απλού. Η διαφορά φαίνεται ξεκάθαρα όταν χρησιμοποιείς 120Hz και ξαφνικά επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσεις το μοντέλο με τα 60Hz όχι το αντίστροφο. Άμα συνηθίσει το μάτι, πίσω δεν μπορείς να πας. Χρειάζεται πολύ χρόνο για να το συνηθίσεις. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 4 ώρες Super Moderators Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 hours ago, comfuzio said: Το μόνο που χρειάζεται είναι και τρόπος να απενεργοποιηθεί για όποιον δεν το θέλει. Υπάρχει ήδη από τα Pro, Accessibility->Motion->Limit Frame Rate αν θυμάμαι καλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα