Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Τα τελευταία 5 χρόνια είμαι με ένα Xiaomi Redmi 7A 32GB, και θεωρώ ότι ήρθε η ώρα για κάτι καινούριο.

Οι απαιτήσεις μου δεν είναι μεγάλες γιαυτο κοιτάω κάτι οικονομικό εως 150€ με όσο το δυνατόν καλά χαρακτηριστικά και καλό σέρβις στην ελλαδα. 

Το τηλέφωνο χρησιμοποιείται κυρίως για browsing, e-banking, youtube και κάποιες εφαρμογές που κατεβάζω.

Να είναι όσο ποιο καινούριο και να μου παρέχει ενημερώσεις για αρκετό καιρο.

Δεν χρησιμοποιώ NFC. Δεν θα ήθελα παλι Xiaomi.

Θα ήθελα μια γνώμη για αυτές τις δυο συσκευές ή να μου προτείνετε εσείς που γνωρίζετε κατι παραπάνω, κάποια άλλη...

Motorola Moto G24 Power

Oppo A40

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Brainmorf είπε

Άλλο ένα που αξίζει σε αυτά τα λεφτά είναι το Realme 10 στα 139 ευρώ από Κωτσόβολο πιστεύω ( αρκεί να μην είναι εκθεσιακό ).

Το Realme 10 έχει καλά χαρακτηριστικά αλλά είναι συσκευή του 2022. Θα προτιμούσα κάτι πιο καινούριο.

2 ώρες πριν, Payne83 είπε

To A40 που ανέφερες είναι μια αρκετά καλή επιλογή. 

Δες και realme C67 η το Motorola G34.

Το c67 και το g34 καλές επιλογές αλλά τσιμπάνε λίγο σε τιμή. Ίσως με κάποια καλή προσφορά να το σκεφτώ. Το A40 μου αρέσει πολύ αλλά δεν ξέρω για πόσο καιρό θα μου παρέχει αναβαθμίσεις. 

Το σκέφτομαι αρκετά καθώς στα χρήματα που διαθέτω οι επιλογές είναι λίγες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Τελικά πήρα το motorola moto g24 στα 100€.

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν η τιμή, η 8G ram και το ότι είχε θήκη και φορτιστή.

Ελπίζω να με βγάλει τουλάχιστον 3 χρόνια και αν ήμαστε καλά εώς τότε να πάρω κάτι καλύτερο.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας.

• Like 1
Δημοσ.

Το σκέφτομαι για το παιδί μου...

Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις αυτή τη στιγμή.  Σχεδόν καθόλου παιχνίδια και λίγο σοσιαλ.

Θα μας καλύψει για κανένα χρόνο; 

Δημοσ.

Θεωρητικά δεν θα υπάρχει κάποιο θέμα, η Motorola χρησιμοποιεί μια σχεδόν stock android εμπειρία, χωρίς πολλά στολίδια επομένως, δεν θα υπάρχει θέμα για το αν το «σηκώνει» η συσκευή….

Δημοσ.
Στις 20/11/2024 στις 6:29 ΜΜ, thant είπε

Τελικά πήρα το motorola moto g24 στα 100€.

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν η τιμή, η 8G ram και το ότι είχε θήκη και φορτιστή.

Ελπίζω να με βγάλει τουλάχιστον 3 χρόνια και αν ήμαστε καλά εώς τότε να πάρω κάτι καλύτερο.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας.

Καλησπέρα είσαι ευχαριστημένος με την επιλογή?

Εγώ το αγόρασα για την γυναίκα μου και ενώ λειτουργεί άψογα έχει θέμα με το viber το οποίο μετά απο λίγο είναι σαν να μπαίνει σε αδράνεια και δεν της έχονται τα μηνύματα...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, johnt είπε

Καλησπέρα είσαι ευχαριστημένος με την επιλογή?

Εγώ το αγόρασα για την γυναίκα μου και ενώ λειτουργεί άψογα έχει θέμα με το viber το οποίο μετά απο λίγο είναι σαν να μπαίνει σε αδράνεια και δεν της έχονται τα μηνύματα...

Ευχαριστημένος. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Viber δεν χρησιμοποιώ, αλλά αυτό που λες θα μπορούσε να λυθεί με τον εξής τροπο...

Ρυθμίσεις - μπαταρία - χρήση μπαταρίας - viber - επιλέγεις απεριόριστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...