Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτοχος huawei p30 pro εδω και 6 χρόνια. Το κινητό άψογο χωρίς κολλήματα αλλά η μπαταρία άρχισε να χαλάει σιγα σιγα και ήρθε η ώρα να το αποχαιρέτησω. 

Ειμαι ανάμεσα σε one plus 12 και honor 6. Έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο; 

Το θέλω για δουλειά, social media και θέλω να έχει παρα πολυ καλή κάμερα. 

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα, χωρίς να υποτιμώ κάποια από τις επιλογές σου, θα κοιτούσα και στους "κλασικούς" παίκτες αυτής της κατηγορίας τιμής, κάτι σε Samsung η Apple. Σε θέμα κάμερας, δεν ξέρω πως τα πάει το OnePlus, σίγουρα πάντως Honor και τα όσα ανέφερα, διακρίνονται σε αυτόν τον τομέα. 

Honor είναι Huawei στην ουσία οπότε, αν θέλεις κινητό με αντίστοιχη διάρκεια στο χρόνο, είναι μια καλή επιλογή. Σε αντίθεση με Huawei, τα Honor έχουν Google Services, δεν εισάγονται όμως επίσημα στη χώρα μας συνεπώς, δε γνωρίζω τι γίνεται στο θέμα σέρβις αν τυχόν χρειαστεί. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, teodoulke είπε

Κάτοχος huawei p30 pro εδω και 6 χρόνια. Το κινητό άψογο χωρίς κολλήματα αλλά η μπαταρία άρχισε να χαλάει σιγα σιγα και ήρθε η ώρα να το αποχαιρέτησω. 

Ειμαι ανάμεσα σε one plus 12 και honor 6. Έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο; 

Το θέλω για δουλειά, social media και θέλω να έχει παρα πολυ καλή κάμερα. 

Γιατί απλά δεν αλλάζεις μπαταρία; 🤔 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, tsimisdel είπε

Σε αυτά τα χρήματα, χωρίς να υποτιμώ κάποια από τις επιλογές σου, θα κοιτούσα και στους "κλασικούς" παίκτες αυτής της κατηγορίας τιμής, κάτι σε Samsung η Apple. Σε θέμα κάμερας, δεν ξέρω πως τα πάει το OnePlus, σίγουρα πάντως Honor και τα όσα ανέφερα, διακρίνονται σε αυτόν τον τομέα. 

Honor είναι Huawei στην ουσία οπότε, αν θέλεις κινητό με αντίστοιχη διάρκεια στο χρόνο, είναι μια καλή επιλογή. Σε αντίθεση με Huawei, τα Honor έχουν Google Services, δεν εισάγονται όμως επίσημα στη χώρα μας συνεπώς, δε γνωρίζω τι γίνεται στο θέμα σέρβις αν τυχόν χρειαστεί. 

Τα Honor είναι ανεξάρτητη.

Δεν έχει καμία σχέση με την Huawei.

Επίσημο service είναι η Procordia.

• Like 1
Δημοσ.

Τα δύο που έχεις αναφέρει είναι πολύ καλές επιλογές.

Προσωπικά σε πόσο μέχρι 1000 ευρώ Μαξ θα κοιτούσα το OnePlus 12 με το εν μέρη μείον της κυρτής οθόνης (οσόν αφορά αγορά προστασίας). Πολύ ολοκληρωμένο σε όλους τους τομείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην πάρεις κάτι που δεν εχει τον snapdragon 8 Elite

Στα λεφτά αυτά μπορείς να πάρεις το Realme GT7 pro

IP69

6500mha μπαταρία

και 6000 nits φωτεινότητα οθόνης 

μέσα στον Δεκέμβρη το περιμένουμε στην Ευρώπη

Aν θες καλύτερη κάμερα τότε θα πας στο Oneplus 13

Απλά θα πέσεις λίγο στην μπαταρία (6000) και στην φωτεινότητα 

Επεξ/σία από blanka

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...