Boubis1411 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Λοιπον θελω να κανω κατι τρελο. Εκπομπη στο τικ τοκ μουσικη, Η μουσικη να παιζει απο το PC αποκλειστικα και το μικροφωνο να ειναι συνδεμενο στο PC η στο κινητο ( εξωτερικο) Πως μπορει να γινει αυτο πειτε μου απο οτι καταλαβα χρειαζεται καρτα ηχου εξωτερικη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 12 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Λοιπον θελω να κανω κατι τρελο. Εκπομπη στο τικ τοκ μουσικη, Η μουσικη να παιζει απο το PC αποκλειστικα και το μικροφωνο να ειναι συνδεμενο στο PC η στο κινητο ( εξωτερικο) Πως μπορει να γινει αυτο πειτε μου απο οτι καταλαβα χρειαζεται καρτα ηχου εξωτερικη ; Άμα πάρεις κάρτα ήχου εξωτερική, γιατί να το βάλεις στο κινητό το μικρόφωνο; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 9 ώρες πριν, tzavardin είπε Άμα πάρεις κάρτα ήχου εξωτερική, γιατί να το βάλεις στο κινητό το μικρόφωνο; γιατι με βολευει με το κινητο καμερα και ολα...πως θα γινει ομως ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Ειλικρινά να σου πω δεν γνωρίζω. Μπορώ να σου προτείνω ειδικό audio interface/ εξωτερική κάρτα ήχου για εκπομπές και podcast, που εχει και phone jack και είναι σε νορμάλ τιμή. Είναι το αντίστοιχο της focusrite scarlett solo με μεγαλύτερη εμφαση στο μικρόφωνο και όχι σε όργανα. Υπάρχει και το vocaster 2 στα 70 ευρώ περίπου. Τώρα σε τι θα σε βοηθήσει ακριβώς, τη συνδεσμολογία κλπ, δεν νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω, μη σε πάρω στο λαιμό μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 3 λεπτά πριν, tzavardin είπε Ειλικρινά να σου πω δεν γνωρίζω. Μπορώ να σου προτείνω ειδικό audio interface/ εξωτερική κάρτα ήχου για εκπομπές και podcast, που εχει και phone jack και είναι σε νορμάλ τιμή. Είναι το αντίστοιχο της focusrite scarlett solo με μεγαλύτερη εμφαση στο μικρόφωνο και όχι σε όργανα. Υπάρχει και το vocaster 2 στα 70 ευρώ περίπου. Τώρα σε τι θα σε βοηθήσει ακριβώς, τη συνδεσμολογία κλπ, δεν νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω, μη σε πάρω στο λαιμό μου. βοηθησε λιγο βημα βημα...αυτο που εστειλες τι κανει ακριβως ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Αυτό είναι ένα audio interface. Αυτό είναι που λέμε εξωτερική κάρτα ήχου για κάποιο λόγο στο scroutz και γενικά στα ελληνικά. Συνδέεται με usb με το pc, και συνήθως το παίρνεις για δύο πράγματα. 1) Για να συνδέσεις περιφερειακά που έχουν σχέση με ήχο με το pc που δεν έχει δυνατότητα η μητρική σου, 2) Γιατί είναι πολύ καλύτερα τα subpart του από την κάρτα ήχου του pc σου. Ας πούμε εγώ έχω την scarlett solo για τους εξής λόγους: 1) Έχει 6.3 jack out και άρα μπορούσαν να συνδεθούν studio monitor με το pc (δεν σε ενδιαφέρει) 2) Το dac που διαθέτει (digital analog converter, μετατρέπει το ψηφιακό σήμα σε αναλογικό και τούμπαλιν), είναι πολύ καλύτερο από της μητρικής. (Αυτό σε ενδιαφέρει, καθώς θα έχεις αναλογικό σήμα από το μικρόφωνο, που θα μετατραπεί σε ψηφιακό αν συνδέσεις το μικρόφωνο εδώ) 3) Οι μητρικές δεν είναι πολύ καλά μονωμένες και περνάει πολλές φορές θόρυβος σε ευαίσθητα ηχεία όπως τα studio monitors, μέσω της καρτας ήχου του pc, με την εξωτερική δεν γίνεται αυτό (δεν σε ενδιαφέρει, εσύ θα έχεις in, όχι out). 4) Έχει δυνατότητα σύνδεσης με καλά μικρόφωνα επαγγελματικής κατηγορίας μέσω θυρών xlr, (και +48v, δεν χρειάζεται ενισχυτής), και δυνατότητα auto gain, αλλά και manual. Γενικά το software που έχει μπορεί να στηρίξει ένα καλό μικρόφωνο, είτε για τραγούδι, είτε για εκπομπή. Υποθέτω, ότι αν έχεις ένα τέτοιο μικρόφωνο και θέλεις να μιλάς με επαγγελματικό ήχο στην εκπομπή σου σε ενδιαφέρει. 5) Επίσης βλέπω ότι έχει θύρα jack 3.5 (μικρή) για σύνδεση με κινητό, και έξοδο για κάμερα. Δεν ξέρω πως και αν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Τώρα το παραπάνω έχει νόημα να το δεις στην περίπτωση που έχεις καλό dedicated μικρόφωνο και σε ενδιαφέρει ο ήχος της φωνής σου. Η αλήθεια είναι πως ο ήχος της φωνής από το κινητό είναι άλλα 'ντ άλλων. Και δεν ξέρω πως μπορεί ένα καλό μικρόφωνο να συνδεθεί απευθείας με το κινητό. Θυμίζω το μικρόφωνο είναι αναλογικό, και συνδέεται πάντα αναλογικά με κάτι (jack, xlr). Αυτό το κάτι, πρέπει να έχει dac για να ακούσεις ήχο ψηφιακά. Τα κινητά έχουν dedicated dac που συνήθως είναι για τα πανηγύρια αλλά υπεραρκετό για το ενσωματωμένο μικρόφωνο. Αυτό που σίγουρα δεν γνωρίζω είναι η εφαρμογή του τικ τοκ, αν σε συμφέρει απλά να τα κάνεις όλα από το κινητό, ή από το pc. Αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου μόνο ως κάμερα και πως θα συνδεθεί. Επίσης δεν είμαι και καλός γνώστης στα μικρόφωνα. Τα βασικά ξέρω. Εγώ την κάρτα την πήρα για να ακούω μουσική και να συνδέω την κιθάρα. Για αυτό με βλέπεις διστακτικό να σου πω με σιγουριά. Υποθέτω creators στο reddit σε dedicated sub forum θα μπορούν να προτείνουν το σωστό hardware για την περίπτωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:46 πμ Μέλος Share Δημοσ. Πέμπτη στις 01:46 πμ 3 ώρες πριν, tzavardin είπε Αυτό είναι ένα audio interface. Αυτό είναι που λέμε εξωτερική κάρτα ήχου για κάποιο λόγο στο scroutz και γενικά στα ελληνικά. Συνδέεται με usb με το pc, και συνήθως το παίρνεις για δύο πράγματα. 1) Για να συνδέσεις περιφερειακά που έχουν σχέση με ήχο με το pc που δεν έχει δυνατότητα η μητρική σου, 2) Γιατί είναι πολύ καλύτερα τα subpart του από την κάρτα ήχου του pc σου. Ας πούμε εγώ έχω την scarlett solo για τους εξής λόγους: 1) Έχει 6.3 jack out και άρα μπορούσαν να συνδεθούν studio monitor με το pc (δεν σε ενδιαφέρει) 2) Το dac που διαθέτει (digital analog converter, μετατρέπει το ψηφιακό σήμα σε αναλογικό και τούμπαλιν), είναι πολύ καλύτερο από της μητρικής. (Αυτό σε ενδιαφέρει, καθώς θα έχεις αναλογικό σήμα από το μικρόφωνο, που θα μετατραπεί σε ψηφιακό αν συνδέσεις το μικρόφωνο εδώ) 3) Οι μητρικές δεν είναι πολύ καλά μονωμένες και περνάει πολλές φορές θόρυβος σε ευαίσθητα ηχεία όπως τα studio monitors, μέσω της καρτας ήχου του pc, με την εξωτερική δεν γίνεται αυτό (δεν σε ενδιαφέρει, εσύ θα έχεις in, όχι out). 4) Έχει δυνατότητα σύνδεσης με καλά μικρόφωνα επαγγελματικής κατηγορίας μέσω θυρών xlr, (και +48v, δεν χρειάζεται ενισχυτής), και δυνατότητα auto gain, αλλά και manual. Γενικά το software που έχει μπορεί να στηρίξει ένα καλό μικρόφωνο, είτε για τραγούδι, είτε για εκπομπή. Υποθέτω, ότι αν έχεις ένα τέτοιο μικρόφωνο και θέλεις να μιλάς με επαγγελματικό ήχο στην εκπομπή σου σε ενδιαφέρει. 5) Επίσης βλέπω ότι έχει θύρα jack 3.5 (μικρή) για σύνδεση με κινητό, και έξοδο για κάμερα. Δεν ξέρω πως και αν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Τώρα το παραπάνω έχει νόημα να το δεις στην περίπτωση που έχεις καλό dedicated μικρόφωνο και σε ενδιαφέρει ο ήχος της φωνής σου. Η αλήθεια είναι πως ο ήχος της φωνής από το κινητό είναι άλλα 'ντ άλλων. Και δεν ξέρω πως μπορεί ένα καλό μικρόφωνο να συνδεθεί απευθείας με το κινητό. Θυμίζω το μικρόφωνο είναι αναλογικό, και συνδέεται πάντα αναλογικά με κάτι (jack, xlr). Αυτό το κάτι, πρέπει να έχει dac για να ακούσεις ήχο ψηφιακά. Τα κινητά έχουν dedicated dac που συνήθως είναι για τα πανηγύρια αλλά υπεραρκετό για το ενσωματωμένο μικρόφωνο. Αυτό που σίγουρα δεν γνωρίζω είναι η εφαρμογή του τικ τοκ, αν σε συμφέρει απλά να τα κάνεις όλα από το κινητό, ή από το pc. Αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου μόνο ως κάμερα και πως θα συνδεθεί. Επίσης δεν είμαι και καλός γνώστης στα μικρόφωνα. Τα βασικά ξέρω. Εγώ την κάρτα την πήρα για να ακούω μουσική και να συνδέω την κιθάρα. Για αυτό με βλέπεις διστακτικό να σου πω με σιγουριά. Υποθέτω creators στο reddit σε dedicated sub forum θα μπορούν να προτείνουν το σωστό hardware για την περίπτωση. Οπότε πως γίνεται για πες... Αγοράζω την εξωτερική κάρτα ήχου αυτή με 45 ευρώ σωστά; Συνδέω μέσω usb την κάρτα στο pc μου, τον ήχο στο κινητό θα τον βγάλω μέσω 3.5 σύνδεσης; και εκεί πάνω στην κάρτα θα συνδέσω ακουστικά να ακούω και μικρόφωνο να μιλάω. Σωστά τα είπα; Στο pc το τικ τοκ είναι χάλια ως εφαρμογή και επίσης θέλει κόστος έξτρα κάμερας... Οπότε με βολεύει το κινητό καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. Πέμπτη στις 06:34 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 06:34 πμ Ρίξε μια ματιά στα βίντεο στο κανάλι αυτό: https://www.youtube.com/@kettnercreative/videos Ο τυπάς κάνει τρομερή ανάλυση σχετικά με την χρήση και την συνδεσμολογία διαφόρων συσκευών. Σίγουρα θέλει λίγο διάβασμα πριν ξεκινήσεις. 'Εχει για το Vocaster που σου πρότειναν αλλά κοίτα και τα video με τον Yamaha AG03 MK2 που μπορεί να σε καλύψει εξίσου καλά αλλά είναι ποιό ακριβός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:13 πμ Μέλος Share Δημοσ. Πέμπτη στις 07:13 πμ 38 λεπτά πριν, dpolal είπε Ρίξε μια ματιά στα βίντεο στο κανάλι αυτό: https://www.youtube.com/@kettnercreative/videos Ο τυπάς κάνει τρομερή ανάλυση σχετικά με την χρήση και την συνδεσμολογία διαφόρων συσκευών. Σίγουρα θέλει λίγο διάβασμα πριν ξεκινήσεις. 'Εχει για το Vocaster που σου πρότειναν αλλά κοίτα και τα video με τον Yamaha AG03 MK2 που μπορεί να σε καλύψει εξίσου καλά αλλά είναι ποιό ακριβός. Μόνο φωνή με ενδιαφέρει να βγαίνει τούμπανο και ήχος μουσική από υπολογιστή. Θα το δω όμως το βίντεο. Ας γράψει και κάποιος άλλος αν μπορεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. Πέμπτη στις 08:46 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 08:46 πμ (επεξεργασμένο) Για να σε μπριζώσω λίγο παραπάνω εναλλακτικά κοιτάς και κάτι τέτοιο: https://www.skroutz.gr/s/56590592/Maono-G1-Neo-Exoteriki-Epagelmatiki-Karta-Ιchou-Syndesimotita-Bluetooth-USB-gia-PC-Black.html Γιατί podcast χωρίς δυνατότητα voice change και sound effect δεν λέει. https://www.maono.com/cdn/shop/videos/c/vp/da664304a6ac4e4cbb1d07651ec75f7f/da664304a6ac4e4cbb1d07651ec75f7f.HD-720p-1.6Mbps-29360692.mp4?v=0 Συν την λειτουργία sound chain που παρέχει, δηλαδή μόλις αρχίσεις να μιλάς η μουσική χαμηλώνει αυτόματα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:54 πμ από dpolal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:07 μμ Μέλος Share Δημοσ. Πέμπτη στις 04:07 μμ 7 ώρες πριν, dpolal είπε Για να σε μπριζώσω λίγο παραπάνω εναλλακτικά κοιτάς και κάτι τέτοιο: https://www.skroutz.gr/s/56590592/Maono-G1-Neo-Exoteriki-Epagelmatiki-Karta-Ιchou-Syndesimotita-Bluetooth-USB-gia-PC-Black.html Γιατί podcast χωρίς δυνατότητα voice change και sound effect δεν λέει. https://www.maono.com/cdn/shop/videos/c/vp/da664304a6ac4e4cbb1d07651ec75f7f/da664304a6ac4e4cbb1d07651ec75f7f.HD-720p-1.6Mbps-29360692.mp4?v=0 Συν την λειτουργία sound chain που παρέχει, δηλαδή μόλις αρχίσεις να μιλάς η μουσική χαμηλώνει αυτόματα. Αυτό λογικά μου κάνει την δουλειά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. Πέμπτη στις 04:26 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 04:26 μμ Ναί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:55 μμ Μέλος Share Δημοσ. Πέμπτη στις 06:55 μμ 2 ώρες πριν, dpolal είπε Ναί. Ώραια... Η σύνδεση πως θα γίνει όμως; Ξέρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:23 πμ Μέλος Share Δημοσ. Παρασκευή στις 09:23 πμ Πως θα βγάλω το ήχο στο κινητό παιδιά ξέρουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:20 μμ Μέλος Share Δημοσ. Παρασκευή στις 08:20 μμ Δεν μπορώ να βρω άκρη πως θα γίνει να συνδέσω το τικ τοκ με μια κάρτα ήχου και να βγάζω ήχο από youtube στο τικ τοκ μέσω κινητού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα