@topos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Ανάμεσα σε αυτά τα 2 ποιο θα προτιμούσατε? keychron b6 pro στα 40 Xiaomi BHR6100GL Βλέπω ότι είναι σχετικά ιδιας σχεδιασης/φιλοσοφίας και μάλλον το Bluetooth δεν μου χρειαζετε. Ισως μου φαινότανε χρήσιμο το remapping (zmk) στο keychron που από ότι καταλαβαίνω μπορείς να ορισεις macro σε όλα τα πληκτρα. -Το ποντικι στο σετ του Xiaomi δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω ούτως η αλλως-
Λύση @topos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Λύση Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 On 05/11/2024 at 21:56, @topos said: Ανάμεσα σε αυτά τα 2 ποιο θα προτιμούσατε? keychron b6 pro στα 40 Xiaomi BHR6100GL Βλέπω ότι είναι σχετικά ιδιας σχεδιασης/φιλοσοφίας και μάλλον το Bluetooth δεν μου χρειαζετε. Ισως μου φαινότανε χρήσιμο το remapping (zmk) στο keychron που από ότι καταλαβαίνω μπορείς να ορισεις macro σε όλα τα πληκτρα. -Το ποντικι στο σετ του Xiaomi δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω ούτως η αλλως- Update για κάποιον που ίσως σκεφτείτε για κάποιο από τα 2-> Τελικά πήρα το keychron b6 pro στα 32 ευρώ. Εκτιμώ ότι έχει καλή κατασκευή, φαινετε σχετικά στιβαρο και θα έλεγα πως μου αρέσουν τα πλήκτρα του. Ακόμα δεν έχω ασχοληθεί με το remapping αλλά γενικά πολυ ευχαριστημένος. Spoiler Παρολαυτα ισως δεν το κρατήσω γιατί ακόμα παλεύω με το μέγεθος , πριν είχα 75% αλλά εάν δεν με βολεψει τελικα πάλι σε keychron b1 pro θα πήγαινα(ίδιο αλλά μικρότερο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα