Neptu Δημοσ. Τρίτη στις 07:13 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 07:13 μμ (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτά τα λάδια; Απ ότι βλέπω στην ελλάδα είναι "γνωστά". Εγώ δε τα είχα ακούσει. Αναφέρομαι σε αυτά. Δε βλέπω να τα πουλάνε και σε κανένα κατάστημα. Ήταν να πάρω για εμένα λάδια και μου τα έδωσε ένας φίλος που είχε πάρει μερκά αλλά πούλησε το μηχανάκι του και του έμειναν. Εγώ μέχρι τώρα έβαζα shell. Μιας και είναι ίδιος τύπος λέω να δοκιμάσω τα δικά του σε περίπτωση που αναρωτιέστε, σ ένα κινέζικο μηχανάκι θα μπουν, τίποτα το ιδιαίτερο Επεξ/σία Τρίτη στις 07:15 μμ από Neptu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. Τρίτη στις 07:33 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 07:33 μμ 18 λεπτά πριν, Neptu είπε Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτά τα λάδια; Απ ότι βλέπω στην ελλάδα είναι "γνωστά". Εγώ δε τα είχα ακούσει. Αναφέρομαι σε αυτά. Δε βλέπω να τα πουλάνε και σε κανένα κατάστημα. Ήταν να πάρω για εμένα λάδια και μου τα έδωσε ένας φίλος που είχε πάρει μερκά αλλά πούλησε το μηχανάκι του και του έμειναν. Εγώ μέχρι τώρα έβαζα shell. Μιας και είναι ίδιος τύπος λέω να δοκιμάσω τα δικά του σε περίπτωση που αναρωτιέστε, σ ένα κινέζικο μηχανάκι θα μπουν, τίποτα το ιδιαίτερο Αντίστοιχα για αμαξι έβαζα σε όχημα με 300,000+ χωρίς θέμα μέχρι τις 8000. Ο επίσημος πωλητής είναι στο Ασπρόπυργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. Τετάρτη στις 12:56 πμ Μέλος Share Δημοσ. Τετάρτη στις 12:56 πμ 5 ώρες πριν, meletis_m είπε Αντίστοιχα για αμαξι έβαζα σε όχημα με 300,000+ χωρίς θέμα μέχρι τις 8000. Ο επίσημος πωλητής είναι στο Ασπρόπυργο. Καλά πόσο χάλια θα είναι για ένα παπί που εξάλλου θα αλλαχθούν και σε σύντομα χιλιόμετρα. Απλά δεν είχα ξανα ακούσει τη μάρκα και δε ξέρω αν υπάρχει κιολας. Γίνεται εισαγωγή στην ελλάδα και κολλάνε το logo τους; Κυκλοφορούν σε άλλη χώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:57 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 09:57 πμ 14 ώρες πριν, Neptu είπε Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτά τα λάδια; Απ ότι βλέπω στην ελλάδα είναι "γνωστά". Εγώ δε τα είχα ακούσει. Αναφέρομαι σε αυτά. Δε βλέπω να τα πουλάνε και σε κανένα κατάστημα. Ήταν να πάρω για εμένα λάδια και μου τα έδωσε ένας φίλος που είχε πάρει μερκά αλλά πούλησε το μηχανάκι του και του έμειναν. Εγώ μέχρι τώρα έβαζα shell. Μιας και είναι ίδιος τύπος λέω να δοκιμάσω τα δικά του σε περίπτωση που αναρωτιέστε, σ ένα κινέζικο μηχανάκι θα μπουν, τίποτα το ιδιαίτερο Ειναι καλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. Τετάρτη στις 10:43 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 10:43 πμ (επεξεργασμένο) Συσκευασια θα κανει απο αλλον θα το παιρνει..το προβλημα ειναι οι αντοχες της μηχανης π τα βαζεις κ αν εχουν προδιαγραφες κ αν ειναι ανακυκλωμενα..υπαρχει κ ελληνικη παραγωγη Η μοτοροιλ (cyclon,avin,valvoline) , gandoil ,μαβιολ κτλ Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:49 πμ από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. Τετάρτη στις 02:56 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 02:56 μμ Ημισυνθετικό είναι, οκ. Δώσε ένα-δυο ευρώ παραπάνω να πάρεις ένα επώνυμο. Μην τσιγκουνεύεστε τέτοια πράγματα με κίνδυνο να σας κοστίσει στο τέλος πολλά πολλά παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. Τετάρτη στις 08:59 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:59 μμ για καποιο παπι για καποιο scooter 125/150 παλια ειναι πολυ καλα..... τωρα αν τα βαλεις σε μεγαλη μηχανη ειδικα καινουγιες....... ε τοσο ηταν τοσο εζησε θα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα