Neptu Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Λοιπόν έχω μια βαλίτσα καμπίνας την οποία είχα χρόνια να χρησιμοποιήσω (πάνω 5) Έχει την κλασσική ασφάλεια που βλέπετε στη φωτογραφία όπου ξεκλειδώνει με τον τριψήφιο και όπως καταλάβατε δε τον θυμάμαι. Spoiler Ξέρει κάποιος πως ρυθμίζεται-αλλάζει; Σε 2 λουκέτα που έχω που λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο υπάρχει τρόπος να αλλάξεις των κωδικό (ούτε εκεί θυμάμαι τον τρόπο αλλά τουλάχιστον θυμάμαι τον κωδικό). Θα μπορούσα να το αφήσω κι έτσι αλλά αν από βλακεία δικιά μου ή αλλουνού κλειδώσει μετά θα πρέπει να κάνω διάρρηξη Επίσης δε θυμάμαι πως δουλεύει, τώρα δε θέλω να δοκιμάσω διότι θα κλειδώσει. Βάζεις τα κλιπς μέσα, κλειδώνει και μετά σπρώχνεις το βελάκι αφού έχεις βάλει τον κωδικό; Καλά αυτό το βρίσκω και μετά Μη μου πείτε να κάθομαι και να δοκιμάσω τους 1000 συνδιασμούς, αν και φαντάζομαι σε 2-3 ώρες θα τον έχω βρει Επανέρχομαι στο θέμα. Τελικά το βρήκα, δοκίμασα 5-6 πιθανούς κωδικούς που μπορεί να έβαζα και μου έκατσε. Επίσης βρήκα και αυτό Αν τυχόν κάποιος βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση..
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 5 ώρες πριν, Neptu είπε Ξέρει κάποιος πως ρυθμίζεται-αλλάζει; Για να αλλαξεις τον κωδικο (γνωριζοντας τον παλιο), κρατας τραβηγμενο το κουμπι προς τα αριστερα και ταυτοχρονα αλλαζεις κωδικο. Απελευθερωνεις και μπηκε. Σε καποιες αλλες θα δεις ενα μικρο κουμπακι πανω δεξια. Το κρατας πατημενο με την μυτη ενος στυλο, αλλαζεις κωδικο και επαναφερεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα