Προς το περιεχόμενο

Gaming pc (racing games)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sattack,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ευχομαι να χαρειτε τα μηχανακια σας για πολλα πολλα χρονια. Ειμαι κι εγω υπερ της 4080 αντι της 4090. Εχω 4070 και οτι εχω δοκιμασει απο παιχνιδια με φουλ ρυθμισεις δεν εχω καποιο προβλημα. Η 4080 ειναι πολυ δυνατοτερη καρτα, ετσι λοιπον βρισκω περιτη την 4090 με τα 2500Ε που ζητα. Για cpu ομως κι εφ'οσον μιλαμε για gaming PC, o X3D ειναι μονοδρομος. Τωρα, βρισκω υπερβολικη την τιμη του 9800 για ενα 2% η 5% καλυτερες επιδοσεις και θα εμενα στον 7800x3d. Για τροφοδοτικο και με 4080 τουλαχιστον 1000αρι, ποιοτικο και επωνυμο για να εχω το κεφαλι μου υσηχο. Ειμαι υπερ της seasonic, αλλα και bequiet, corsair, superflower, εχουν βγαλει καλα τροφοδοτικα. Παντως φτιαξατε κορυφαια μηχανηματα και μεγεια σας. Ξεσκιστε στα παιχνιδια να ευχαριστηθειτε

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και εγώ θεωρώ υπερβολή τη διπλάσια τιμή της 4090 σε σχέση με 4080 και ούτως ή άλλως δε χώραγε στο budget μου. Όσον αφορά τον 9800 έχεις δίκιο για τη διαφορά τιμής - απόδοσης αλλά αφού χώραγε κατέληξα στον 9800. Στο θέμα τροφοδοτικού ήμουν πάντα με την corsair, οπότε και τώρα δεν κοίταξα καν αλλού. 

Πραγματικά είναι απόλαυση να τα βάζεις όλα τέρμα και να παίζεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...