Neptu Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Επειδή κάποια πράγματα έχουν αλλάξει ήθελα να συγκεντρώσουμε την ή τις καλύτερες επιλογές για μετατροπή σε συνάλλαγμα για κάποια αγορά. πχ σε κάποιο ταξίδι εκτός ΕΕ Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, όλες οι ελληνικές κάρτες βγαίνουν εκτός διότι εκτός των άλλων χρεώνουν και τέλος συναλλαγής 1€, Τουλάχιστον χρεώνανε όταν είχα ρωτήσει παλιά. Εγώ στο εξωτερικό χρησιμοποιούσα την monese η οποία πλέον χρεώνει 2%. Άρα την ξεχνάμε. Απ ότι έχω βρει η καλύτερη λύση είναι η N26 που μάλλον δε χρεώνει κανένα fee. Επίσης καλή λύση είναι και η curve (μέχρι 250€) η οποία μάλλον δε χρεώνει τίποτα παρα μόνο ένα fee 0.5% τα σκ. Θυμάμαι παλιά έν απαρόμοιο fee χρέωνε και η revolut. Τώρα δε γνωρίζω τι κάνει. Όλες οι άλλες έχουν κάποιο fee. Εσείς τι χρησιμοποιείτε; Έχετε κάποια καλύτερη λύση από τη N26? Αναφέρετε αν έχετε συνδρομή σε κάποιο πακέτο διότι εκεί αλλάζουν τα δεδομένα. Εγώ μιλάω για free.
Neptu Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε wise ,revolut,zing . η revolut ακόμα το έχει free εκτός απο σκ, που και αυτή νομίζω είχε μια έξτρα χρέωση; την zing δε την ήξερα αλλά βλέπω ότι όντως είναι free μέχρι 500 GBP και μέχρι τέλος του έτους Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου από Neptu
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Neptu είπε η revolut ακόμα το έχει free εκτός απο σκ, που και αυτή νομίζω είχε μια έξτρα χρέωση; την zing δε την ήξερα αλλά βλέπω ότι όντως είναι free μέχρι 500 GBP και μέχρι τέλος του έτους zing νομίζω είναι μονο για uk residents .H revolut είναι μέχρι 1000€ τον μήνα χωρίς χρέωση; Η wise εχει μικρόχρεώσεις σε κάθε συναλλαγή. Και εγώ ψάχνομαι τι να κρατήσω πλέον γιατί θεωρώ γυφτιά αυτό που κάνει η monese.Aκόμα και plan να έχεις σε χρεώνει για μετατροπές εντός λογαριασμού.
Neptu Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε zing νομίζω είναι μονο για uk residents .H revolut είναι μέχρι 1000€ τον μήνα χωρίς χρέωση; Η wise εχει μικρόχρεώσεις σε κάθε συναλλαγή. Και εγώ ψάχνομαι τι να κρατήσω πλέον γιατί θεωρώ γυφτιά αυτό που κάνει η monese.Aκόμα και plan να έχεις σε χρεώνει για μετατροπές εντός λογαριασμού. εγώ τη Monese την είχα για βασική μαζί με N26 για ταξίδια εξωτερικού. Σε δωρεάν πακέτο. Πλέον η monese χρεώνει τα πάντα οπότε έχει πεθάνει για εμένα, Σε λίγο θα μου κλείσουν και το λογαριασμό απ ότι φαίνεται λόγω αδράνειας. Οπότε ψάχνομαι για τη βέλτιστη λύση και φυσικά καλό είναι να έχουμε εναλλακτικές. Aπ ότι φαίνεται κορυφή αυτή τη στιγμή είναι η N26 η οποία δε χρεώνει εξτρα τα σκ και δε βλέπω να έχει όριο οπως η revolut και curve Και μετά η revolut/curve
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Η Revo σε σχέση με τη Ν26 έχει το πλεονέκτημα οτι μπορείς να κάνεις συνάλλαγμα, όχι απλά να πληρώσεις σε ξένο νόμισμα χωρίς fees. Οπότε μπορείς να σηκώσεις ξένο νόμισμα ή να στείλεις χρήματα σε ξένο νόμισμα (αυτό ψιλοσπάνιο, σε κοινή παρέα όμως ΗΒ μας είχε τύχει). Πάντα μιλάμε για το βασικό πακέτο Επίσης απο ελληνικές τράπεζες η (λιγο obscure) Optima δε χρεώνει μετατροπή συναλλάγματος ενώ η Alpha λέει πως χρεώνει μέχρι 2.5% αλλά χωρίς minimum (δοκιμασμένο πως ισχύει) Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου από ProponitisTouKanape
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα