Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ρε παιδια καμια εβδομαδα τωρα κοιταω δεν εχει τίποτα για παραλαβή απο κέντρο θεσσαλονικης.

μονο σε εμενα το εφμανιζει ετσι;

δεν θελω να στειλω αλλα να παραλάβω...

Screenshot 2024-11-05 at 2.57.15 PM.jpg

• Like 1
Δημοσ.

δεν επιτρεπεται να μπει σε σημεια στο κεντρο...λογω ιστορικων κτλ κτλ ειχα ακουσει...για να βαλει καποιος boxnow κουτι πρεπει να μπει στον δικο του προσωπικο χωρο και οχι σε κοινοχρηστο πεζοδρομιο...

τελος τα κουτια της boxnow ειναι τεραστια και ειναι πιο δυσκολα στην εγκατασταση

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

δεν επιτρεπεται να μπει σε σημεια στο κεντρο...λογω ιστορικων κτλ κτλ ειχα ακουσει...για να βαλει καποιος boxnow κουτι πρεπει να μπει στον δικο του προσωπικο χωρο και οχι σε κοινοχρηστο πεζοδρομιο...

τελος τα κουτια της boxnow ειναι τεραστια και ειναι πιο δυσκολα στην εγκατασταση

Απαγορεύεται να μπουν κουτιά της box now σε πεζοδρόμια της Θεσσαλονίκης; Μάλλον είναι πολιτική του Δήμου. 

Δημοσ.

γενικα δεν απαγορευεται να μπουν σε πεζοδρομια? πρεπει να ειναι ιδιωτικος ο χωρος, οχι δημοσιος. Δε μπορεις  να κλεισεις (η να περιορισεις) δημοσιο πεζοδρομιο με λοκερ ....Τουλαχιστον οσα εχω  χρησιμοποιησει  εγω Αθηνα ετσι ειναι, ανεξαρτητα εταιρειας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Απαγορεύεται να μπουν κουτιά της box now σε πεζοδρόμια της Θεσσαλονίκης; Μάλλον είναι πολιτική του Δήμου. 

7 λεπτά πριν, alefther είπε

γενικα δεν απαγορευεται να μπουν σε πεζοδρομια? πρεπει να ειναι ιδιωτικος ο χωρος, οχι δημοσιος. Δε μπορεις  να κλεισεις (η να περιορισεις) δημοσιο πεζοδρομιο με λοκερ ....Τουλαχιστον οσα εχω  χρησιμοποιησει  εγω Αθηνα ετσι ειναι, ανεξαρτητα εταιρειας

Δε μπαινουν σε δημοσιους χωρους.

1 ώρα πριν, digitalarchive είπε

δεν θελω να στειλω αλλα να παραλάβω...

Στην παραλαβη ειναι το προβλημα, σκεψου ποσοι ελληναρες εχουν δεματα και δεν πανε να τα παρουν .

Για αυτο ακριβως δεν εχει χωρο και για αυτο δινουν μονο 48 ωρες για την παραλαβη.

Δε μιλαω φυσικα για αυτους  που δε μπορουν , μιλαω για αυτους που τα κανουν ολα τελευταια στιγμη  .

Ειχα το ιδιο προβλημα 10 μερες οταν  ηθελα να στειλω δεμα στην Κρητη, νομιζω στο Ρεθυμνο.

Εγω προσπαθω να μην κανω abuse στη χρηση, παω και τα παιρνω οποτε ερχονται,  τα δεματα μου ειναι κατω απο το οριο των διαστασεων ( οχι σαν κατι λακαμαδες που βαζουν 10 εκατοστα δεμα σε θυριδα για 8 )  ωστε να μην ζοριζω τον κουριερ  και οταν χρησιμοποιω vendora ποτε δε βαζω σε μεσαιο συρταρι αντικειμενο που χωραει σε μικρο  ( η vendora χρεωνει το ιδιο και στα 3 μεγεθη ) , εκτος και αν ειναι απαραιτητο για την ασφαλεια του δεματος ( πολλες στρωσεις bubble wrap μεσα ) .

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...