Iliasko2000 Δημοσ. Τρίτη στις 02:12 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 02:12 μμ Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο civic hatchback 2009 1800 με τους 140 ps αυτό έχει πάνω του 200.000χλμ αξίζει σαν αγορά με τόσα χλμ και αν ναι τι θα έπρεπε να προσέξω όταν το δω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. Τρίτη στις 02:45 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 02:45 μμ (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Iliasko2000 είπε Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο civic hatchback 2009 1800 με τους 140 ps αυτό έχει πάνω του 200.000χλμ αξίζει σαν αγορά με τόσα χλμ και αν ναι τι θα έπρεπε να προσέξω όταν το δω Το είχα του 2007 με αυτόματο κιβώτιο cvt Πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο 🚗 Να του κάνεις καλό έλεγχο σε δικό σου μηχανικό πριν αποφασίσεις. Τα χλμ είναι φυσιολογικά για τα χρόνια του αν είναι πραγματικά. Τιμή; Επεξ/σία Τρίτη στις 02:47 μμ από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iliasko2000 Δημοσ. Τρίτη στις 02:49 μμ Μέλος Share Δημοσ. Τρίτη στις 02:49 μμ 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Το είχα του 2007 με αυτόματο κιβώτιο cvt Πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο 🚗 Να του κάνεις καλό έλεγχο σε δικό σου μηχανικό πριν αποφασίσεις. Τα χλμ είναι φυσιολογικά για τα χρόνια του αν είναι πραγματικά. Τιμή; 8000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. Τρίτη στις 02:52 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 02:52 μμ 1 λεπτό πριν, Iliasko2000 είπε 8000 15 ετών αμάξι ,1800κεκ , με 200Κχλμ στα €8Κ μου ακούγονται πολλά.Μπορεί να είμαι και λάθος έτσι όπως ειναι η αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iliasko2000 Δημοσ. Τρίτη στις 02:58 μμ Μέλος Share Δημοσ. Τρίτη στις 02:58 μμ 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε 15 ετών αμάξι ,1800κεκ , με 200Κχλμ στα €8Κ μου ακούγονται πολλά.Μπορεί να είμαι και λάθος έτσι όπως ειναι η αγορά. Απο ότι έχω η τιμή κάπου εκεί κυμαίνεται σε αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. Τρίτη στις 07:36 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 07:36 μμ 5 ώρες πριν, Iliasko2000 είπε Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο civic hatchback 2009 1800 με τους 140 ps αυτό έχει πάνω του 200.000χλμ αξίζει σαν αγορά με τόσα χλμ και αν ναι τι θα έπρεπε να προσέξω όταν το δω Είχα Honda Accord. Στα ανταλλακτικά είναι λίγο θέμα , βέβαια αυτό το μοντέλο έχει κυκλοφορήσει. Από θέματα που ξέρω βγάζει τη οθόνη καντράν , οι καθρέφτες (χαλάει το γρανάζι), και στη μάσκα μπροστά χαλάει θολώνει. Τα υπόλοιπα είναι θέμα συντήρησης , σίγουρα αναλώσιμα θα βγάλει . Πλέον έτσι όπως έχουν πάει όι τιμές δε ξέρω εάν είναι καλά 8000 καλά; Να το δει και μηχανικός εννοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:33 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 07:33 μμ Ωραιο αμαξι, αξιοπιστο αν κανεις τα σερβις του στην ωρα του δεν χαλαει. Αν εχεις συνηθίσει σε κατι αθορυβο σε κυλιση στο δρομο, αυτο θα σε κανει να ανεθεωρησεις. Θα ακους παραπανω θορυβους στην καμπινα. Για ανταλλακτικά υπαρχουν πολλα aftermarket. Τωρα απο προβληματα μερικα θα σε πω που ξερω. Κλαπε ζεστου κρυου, σπαει το πλαστικο αξονακι, οθονη ενδειξεων, εχει ψυχρες κολλησεις και το καλοκαιρι ξεκολλανε, θελει να το πας σε καποιον ηλεκτρολογο που ξερει να σου τις περασει, πεταλ συμπλεκτη, εχει δυο ροδελες πλαστικες αυτες σπανε και ακουγεται ενας τριξιμο, πολλοι εχουν βαλει χαλκινες. Θελει να σε τυπικος στα σερβις και αυτα που συμβουλευει η χοντα και μόνο. Οπως ρυθμιση βαλβιδων, διακενο στα μπουζι, σωστο αντιψυκτικο και σωστο λαδι στο σασμαν, σωστο τυπο υγρα φρενων, αν αρχισεις να βαζεις αυτα που σου λεει ο μαστορας απο εμπειρία δεν θα χεις το αμαξι που νομιζεις πως επειδη ειναι χοντα ειναι καλο. Πρεπει να κανεις αυτα που αναφερει. Αν το 1.8 που ειδες ειναι προσεγμενο, τα 8 χιλιαρικα ειναι καλα. Εχει διαχρονικο σχεδιασμο. Προτιμισε με την σιτα μπροστα, οχι γυαλινη μασκα, και αν ειναι το 5θυρο, να δεις αν εχει το body kit του type s/r γιατι 99% θα ψαξεις να το βρεις για να το βαλεις, αλλα δεν θα το ολοκληρώσεις ποτε, αν εχει ξεθωριασμενα πλαστικα απο τον ηλιο, θα χρειαστουν βάψιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:33 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:33 μμ Μου ακούγονται πολλά για κάτι τέτοιο. Φίλος αγόρασε το Nissan Micra (οκ άλλη κατηγορία) από καλό και αξιόπιστο έμπορο. 2 χρόνια εγγύηση, μοντέλο 2015, 44000 χιλιόμετρα. Τιμή 8000 και με το επιτόκιο θα του βγει γύρω στα 11 σύνολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. Τετάρτη στις 08:58 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:58 μμ 1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε Προτιμισε με την σιτα μπροστα, οχι γυαλινη μασκα, και αν ειναι το 5θυρο, να δεις αν εχει το body kit του type s/r γιατι 99% θα ψαξεις να το βρεις για να το βαλεις, αλλα δεν θα το ολοκληρώσεις ποτε, αν εχει ξεθωριασμενα πλαστικα απο τον ηλιο, θα χρειαστουν βάψιμο. Γενικά τα civic hatchback εκείνων των χρόνων είχαν πρόβλημα με τη γυάλινη μάσκα. Μου είχε φύγει από τη θέση του το σήμα Η και αλλαχτηκε όλη η μάσκα εντός εγγύησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα