Brashida Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα,βρήκα ένα προϊόν σε πολύ καλή τιμη στην σελίδα gadgetaki.eu αλλά από ότι διάβασα είναι για επαγγελματίες και οχι για ιδιώτες όπωςεγώ..Υπάρχει κάποιος εναλλακτικος τρόπος να αγοράσω το προϊόν από την σελίδα?
gorge18 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) @Brashida Δοκιμασε να το παραγγειλεις να δεις αν περασει. Αν δεν, το ξανα κουβεντιαζουμε.. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2024 από gorge18
Brashida Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 2 minutes ago, gorge18 said: @Brashida Δοκιμασε να το παραγγειλεις να δεις αν περασει. Αν δεν, το ξανα κουβεντιαζουμε.. Δεν γίνεται φίλε γιατί μου ζητάει στοιχεία όπως πχ επώνυμο εταιρίας,δραστηριότητα, δου κ.λ.π 1
alefther Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 ε αν πουλαει b2b χωρις φπα κλπ πως θα σου πουλησει εσενα?
Brashida Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 1 minute ago, alefther said: ε αν πουλαει b2b χωρις φπα κλπ πως θα σου πουλησει εσενα? Αν βρω κάποιον επαγγελματία με εταιρεία και μου δώσει τα στοιχεία θα μπορώ να το αγοράσω (φυσικά εγώ θα το πληρωσω) ρωτάω αν γίνεται?
giokol Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Πουλάει μονο με το αρθρο 39Α. Δηλαδη μόνο χωρις ΦΠΑ. Αρα δεν μπορεις, δυστυχως. Γιαυτο φαινονται καλες οι τιμες. 2 minutes ago, Brashida said: Αν βρω κάποιον επαγγελματία με εταιρεία και μου δώσει τα στοιχεία θα μπορώ να το αγοράσω (φυσικά εγώ θα το πληρωσω) ρωτάω αν γίνεται? Λογικα ναι 1
Brashida Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 1 minute ago, giokol said: Πουλάει μονο με το αρθρο 39Α. Δηλαδη μόνο χωρις ΦΠΑ. Αρα δεν μπορεις, δυστυχως. Γιαυτο φαινονται καλες οι τιμες. Λογικα ναι Αν γινεται θα ειναι τελεια για μενα.Ναι αλλά το προβλημα ειναι πως θα βρω κάποιον επαγγελματία που να θέλει να το κάνει αυτό?
alefther Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Brashida είπε Αν βρω κάποιον επαγγελματία με εταιρεία και μου δώσει τα στοιχεία θα μπορώ να το αγοράσω (φυσικά εγώ θα το πληρωσω) ρωτάω αν γίνεται? υπαρχουν καποια προιοντα που μπορει καποιος με επαγγελματικο ΑΦΜ να αγορασει με αποφορολογηση (υπολογιστες κλπ) τα οποια γινονται και παγια της επιχειρησης του. Ο Καταναλωτης αγοραζει με ΦΠΑ. Τωρα αν μπορεις εσυ να βρεις υδραυλικο να αγορασει χωρις φπα γκατζετακι γκοου φορ ιτ, αλλα καταλαβε οτι ο μονος λογος που βλεπεις κατι "φτηνο" ειναι γιατι δεν εχει 24% φορο, οχι γιατι ειναι φτηνο. για να στο πω απλα, ψαχνεις τροπο να κλεψεις (το κρατος) 1
giokol Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 2 minutes ago, Brashida said: Αν γινεται θα ειναι τελεια για μενα.Ναι αλλά το προβλημα ειναι πως θα βρω κάποιον επαγγελματία που να θέλει να το κάνει αυτό? Μας τρολαρεις ε? 🤣 δες και αυτο και προσοχη γενικα θα ελεγα εγω. 1
Brashida Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 2 minutes ago, giokol said: Μας τρολαρεις ε? 🤣 δες και αυτο και προσοχη γενικα θα ελεγα εγω. Οχι αληθεια απλα δν εχω ιδεα απο αυτα 3 minutes ago, alefther said: υπαρχουν καποια προιοντα που μπορει καποιος με επαγγελματικο ΑΦΜ να αγορασει με αποφορολογηση (υπολογιστες κλπ) τα οποια γινονται και παγια της επιχειρησης του. Ο Καταναλωτης αγοραζει με ΦΠΑ. Τωρα αν μπορεις εσυ να βρεις υδραυλικο να αγορασει χωρις φπα γκατζετακι γκοου φορ ιτ, αλλα καταλαβε οτι ο μονος λογος που βλεπεις κατι "φτηνο" ειναι γιατι δεν εχει 24% φορο, οχι γιατι ειναι φτηνο. Ξέρω
SabotazNic Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 40 λεπτά πριν, Brashida είπε (φυσικά εγώ θα το πληρωσω) Υποψιν αν το πληρωσεις εσυ, θα πρεπει να δωσεις στον επαγγελματια που θα βρεις ΚΑΙ το 24% 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα