Neptu Δημοσ. Τρίτη στις 01:12 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 01:12 μμ Θέλω να δω τι ισχύει γενικά στην ασφάλεια οδικής κι αν όλες λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Έστω ότι έχω ένα όχημα που έχει πρόβλημα και το έχω στο σπίτι μου. Αν καλέσω την οδική μπορώ να ζητήσω να μεταφερθεί σε συνεργείο-αντιπροσωπεία διπλανού νομού παρόλο που υπάρχει αντιπροσωπεία στο νομό μου; Γιατί να το κάνω αυτό; Μπορεί να έχω πλακωθεί με τους συγκεκριμένους ή να μη τους γουστάρω. Ή μπορεί στο νομό που είμαι να μην υπάρχει αντιπροσωπεία της συγκεκριμένης εταιρίας Η ερώτηση είναι καθαρά θεωρητική. Δε συμβαίνει κάτι, απλά το είχα απορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. Τρίτη στις 02:35 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 02:35 μμ (επεξεργασμένο) Ισως αν εισαι επαρχια κ ειναι κοντα.. αλλιως οταν παρεις το συνεργειο θα εχουν συνεργαζομενη "ιδιωτικη" οδικη με καποιο εξτρα κοστος Επεξ/σία Τρίτη στις 04:57 μμ από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. Τρίτη στις 11:58 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:58 μμ 10 ώρες πριν, Neptu είπε Θέλω να δω τι ισχύει γενικά στην ασφάλεια οδικής κι αν όλες λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Έστω ότι έχω ένα όχημα που έχει πρόβλημα και το έχω στο σπίτι μου. Αν καλέσω την οδική μπορώ να ζητήσω να μεταφερθεί σε συνεργείο-αντιπροσωπεία διπλανού νομού παρόλο που υπάρχει αντιπροσωπεία στο νομό μου; Γιατί να το κάνω αυτό; Μπορεί να έχω πλακωθεί με τους συγκεκριμένους ή να μη τους γουστάρω. Ή μπορεί στο νομό που είμαι να μην υπάρχει αντιπροσωπεία της συγκεκριμένης εταιρίας Η ερώτηση είναι καθαρά θεωρητική. Δε συμβαίνει κάτι, απλά το είχα απορία. Νομίζω πως σκοπός της ασφαλιστικής είναι να επιστρέψει εσένα και το αυτοκίνητο σου στην διεθυνση κατοικίας .Τώρα αν κατα την διαδρομή βρεθεί ένα συνεργείο που να βολεύει στην επισκευή έχεις δικαίωμα να το αφήσεις εκεί. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα με την ως τώρα εμπειρία μου με οδική βοήθεια. Αν θες να το αφήσεις το αυτοκίνητο σε ένα συνεργείο πρέπει να φροντίσεις αυτό το συνεργείο να βρίσκεται μεταξύ της θέσης του αυτοκινήτου και της κατοικίας, αν δεν βρίσκεται στον ίδιο νομο με την κατοικία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα