nicostratos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Καλημέρα σε όλους, Το σπίτι που μένω εχει αεριο την τελευταιασ 6-7ετια. Εγω μένω το τελευταίο 1μισι χρόνο. Δεν γνωρίζω αν τα προηγούμενα χρόνια γινόταν συντήρηση (ετησια). Εγω πέρυσι έκανα και ολα ηταν οκ. Φέτος μου έκανε συντήρηση ενας άλλος και απο εκείνη τη στιγμη ξεκίνησαν τα προβλήματα. Συγκεκριμένα αρχισε να ακουγεται θορυβος οποτε λειτουργουσε το αεριο. Διαπιστωθηκε ότι είναι ο κυκλοφορητης. Μετα απο κανα 2-3 εβδομάδες έχει πέσει η πίεση του ζεστού νερού παρα πολυ (οριακα κανει ντους). Αυτος απο τη συντηρηση μου λεει δεν εχει κανει με αυτον καθως στην συντηρηση δεν ασχολειται με κυκλοφορητη κτλ. Η απορία μο είναι ο κυκλοφοριτης θεωρητης αναλωσιμο 7ετίας? και τι μπορει να προκάλεσε την πτωση πίεσης του ζεστου νερού? Φυσικα θα αευθυνθω σε αλλο τεχνικο αλλα η αναμονη ειναι μεγαλη και εχω την απορία μερες τωρα. Το λεβητακι είναι chaffoteaux.
alefther Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 ολα χαλανε, οι κυκλοφορητες θελουν κι αυτοι προστασια (μαγνητικο φιλτρο κλπ) χαμηλη πιεση ζνχ συνηθως σημαινει βουλωμενος εναλλακτης, πρεπει να φερεις καποιον να τον καθαρισει 2
hp8 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 31 λεπτά πριν, nicostratos είπε τι μπορει να προκάλεσε την πτωση πίεσης του ζεστου νερού? μισο βουλωμένος εναλλακτης ? μισο βουλωμένο φίλτρο δικτύου ? χαμηλή πίεση δικτύου ? 1
nicostratos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Εκτίμηση κόστους για αντικατάσταση κυκλοφορητή και καθαρισμό εναλλάκτη?
meletis_m Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Στις 6/11/2024 στις 4:50 ΜΜ, nicostratos είπε Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Εκτίμηση κόστους για αντικατάσταση κυκλοφορητή και καθαρισμό εναλλάκτη? Συνηθως βάζουν κυκλοφορητη inverter μαζι με μαγνητικό φιλτρο . Υπολόγισε απο 100€ κυκλοφορητής εάν και εξαρτάται και απο τις θερμίδες του λέβητα. Καθαρισμός πέρα απο αρκετες ώρες έχει και κόστος μαζι με τα χημικά που θα χρησιμοποιηθούν .
meletis_m Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Στις 6/11/2024 στις 4:50 ΜΜ, nicostratos είπε Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Εκτίμηση κόστους για αντικατάσταση κυκλοφορητή και καθαρισμό εναλλάκτη? Είχες τελικά νεότερα , ποιό ηταν το πρόβλημα ; 1
nicostratos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Ναι το έφτιαξα. Καινούργιος κυκλοφορητής και καθαρισμός εναλλάκτη. Κόστος 330
meletis_m Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, nicostratos είπε Ναι το έφτιαξα. Καινούργιος κυκλοφορητής και καθαρισμός εναλλάκτη. Κόστος 330 Εάν δε έχεις ήδη , στο μέλλον τοποθέτησε και μαγνητικό φίλτρο και για προστασία του νέου κυκλοφορητή . Λογικά inverter σου έβαλε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα