THELASTOFUS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους είμαι νέος χρήστης. Θέλω για πρώτη φορά να φτιάξω ένα pc μόνος μου, δεν έχω ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν! Τι πρέπει να προσέξω γενικά? έχω διαλέξει κάποια προϊόντα τα οποία θα γράψω, διότι δεν ξέρω αν ταιριάζουν μεταξύ τους επειδή δεν έχω ξανά κάνει υπολογιστή ποτέ ξανά. Ο επεξεργαστής έχει πάστα επάνω? Η πρέπει να πάρω έξτρα? Όσο αφορά την ψύκτρα που έχει στο κουτί υποτίθεται κάνει δουλειά? Από διάφορα βίντεο που έχω δει έχω καταλάβει κάποια πράγματα πάνω κάτω αλλά και πάλι έχω αμφιβολία σε ορισμένα πράγματα. Το budget μου είναι 900 ευρώ,δεν έχω μόνιτορ και πληκτρολόγιο οπότε στα 900 όλα μαζί βρήκα κάποια πράγματα. Θα σας γράψω τι διάλεξα χωρίς βοήθεια και πείτε μου αν έχω κάνει κάποιο λάθος ή αν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο, κάθε απάντηση χρήσιμη. Λοιπόν : CASE SUPERCASE OD15A ODIN Series. PSU CORSAIR CP-9020280-EU RM650 650W 80 PLUS GOLD FULLY MODULAR CPU INTEL CORE I5-12400F 2.50GHZ LGA1700 - BOX ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS TUF GAMING B760-PLUS WIFI D4 RETAIL RAM G.SKILL F4-3200C16D-16GVKB 16GB (2X8GB) DDR4 3200MHZ RIPJAWS V DUAL CHANNEL KIT VGA GIGABYTE NVIDIA RTX 4060 EAGLE OC 8GB GDDR6 RETAIL SSD KINGSTON SNV2S/500G NV2 500GB NVME PCIE GEN4 X4 M.2 2280 GEMBIRD GGS-UMG4-02 ULTIMATE 4-IN-1 GAMING KIT, US LAYOUT ΟΘΟΝΗ LG 24MR400-B 24'' IPS FULL HD 100HZ BLACK Οποιαδήποτε άλλα πρόταση είναι δέκτη όσο αφορά το hardware γιατί δεν είμαι γνωστής απλά έκανα κάποια σύνθεση από αυτά που διάβασα στα χαρακτηριστικά του κάθε προϊόν, τώρα αν θα ταιριάζουν δεν ξέρω. Όσο αφορά την ραμ ταιριάζει, θα δουλέψει 3200 απευθείας? Επίσης η μητρική είναι pci5 η κάρτα pci4 θα υπάρξει πρόβλημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου από THELASTOFUS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THELASTOFUS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, THELASTOFUS είπε Καλημέρα σε όλους είμαι νέος χρήστης. Θέλω για πρώτη φορά να φτιάξω ένα pc μόνος μου, δεν έχω ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν! Τι πρέπει να προσέξω γενικά? έχω διαλέξει κάποια προϊόντα τα οποία θα γράψω, διότι δεν ξέρω αν ταιριάζουν μεταξύ τους επειδή δεν έχω ξανά κάνει υπολογιστή ποτέ ξανά. Ο επεξεργαστής έχει πάστα επάνω? Η πρέπει να πάρω έξτρα? Όσο αφορά την ψύκτρα που έχει στο κουτί υποτίθεται κάνει δουλειά? Από διάφορα βίντεο που έχω δει έχω καταλάβει κάποια πράγματα πάνω κάτω αλλά και πάλι έχω αμφιβολία σε ορισμένα πράγματα. Το budget μου είναι 900 ευρώ,δεν έχω μόνιτορ και πληκτρολόγιο οπότε στα 900 όλα μαζί βρήκα κάποια πράγματα. Θα σας γράψω τι διάλεξα χωρίς βοήθεια και πείτε μου αν έχω κάνει κάποιο λάθος ή αν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο, κάθε απάντηση χρήσιμη. Λοιπόν : CASE SUPERCASE OD15A ODIN Series. PSU CORSAIR CP-9020280-EU RM650 650W 80 PLUS GOLD FULLY MODULAR CPU INTEL CORE I5-12400F 2.50GHZ LGA1700 - BOX ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS TUF GAMING B760-PLUS WIFI D4 RETAIL RAM G.SKILL F4-3200C16D-16GVKB 16GB (2X8GB) DDR4 3200MHZ RIPJAWS V DUAL CHANNEL KIT VGA GIGABYTE NVIDIA RTX 4060 EAGLE OC 8GB GDDR6 RETAIL SSD KINGSTON SNV2S/500G NV2 500GB NVME PCIE GEN4 X4 M.2 2280 GEMBIRD GGS-UMG4-02 ULTIMATE 4-IN-1 GAMING KIT, US LAYOUT ΟΘΟΝΗ LG 24MR400-B 24'' IPS FULL HD 100HZ BLACK Οποιαδήποτε άλλα πρόταση είναι δέκτη όσο αφορά το hardware γιατί δεν είμαι γνωστής απλά έκανα κάποια σύνθεση από αυτά που διάβασα στα χαρακτηριστικά του κάθε προϊόν, τώρα αν θα ταιριάζουν δεν ξέρω. Όσο αφορά την ραμ ταιριάζει, θα δουλέψει 3200 απευθείας? Επίσης η μητρική είναι pci5 η κάρτα pci4 θα υπάρξει πρόβλημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Η να περιμένω την Black Friday μπας και τα βγάλουν σε καλύτερη προσφορά υπάρχει η πιθανότητα αυτή λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raul7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Σίγουρα θα βρεις κάτι καλό σε black friday σε τροφοδοτικά, περιφερειακά, κουτί κλπ. Τώρα για επεξεργαστή και μητρική, ίσως να κοιτάξεις και στις πιο καινούργιες γενιές κάποιο σετακι, που και εκεί ίσως παίξει κάποια προσφορά με έκπτωση στο καλάθι και τα πάρεις μαζί. Ιδανικά συμπληρωσε τη φόρμα και γράψε το budget σου για να σου κάνουν ολοκληρωμένες προτάσεις και να πάρεις μια ιδέα τι να κοιτάς πάνω κάτω, γιατί τον επεξεργαστή που έβαλες δεν τον βλέπω να προτείνεται συχνά. Για την πάστα που ρωτάς, συνήθως βρίσκεται στην ψυκτρα του επεξεργαστή, και δεν χρειάζεται έξτρα, αλλά καλό είναι να πάρεις μια να βρίσκεται μήπως χρειαστεί να βάλεις/βγάλεις κάποια στιγμή. Ραμ πήγαινε σε 32gb (2x16) στην ίδια ταχύτητα, έχουν πέσει αρκετά οι τιμές τουλάχιστον στις ddr4, αλλά όπως και να έχει είναι λεφτά που αξίζουν. Αν αλλάξεις πλατφόρμα και πας σε ddr5 πάλι ψάξε ενα vfm κιτακι στην ίδια χωρητικότητα. Δίσκο πήγαινε σε 1tb και καλύτερα κατά την άποψη μου όχι σε nv2 γιατί βρίσκεις καλύτερους δίσκους σε κοντινές τιμές, με μεγαλύτερες ταχύτητες, αντοχή και εγγύηση. Κι εδώ σίγουρα θα βγουν προσφορές στην bf σε nvme, οπότε αξίζει να περιμένεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THELASTOFUS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.Κατά δεύτερον Ποια φόρμα να συμπληρώσω και που βρίσκεται αυτή? 3 αν είναι να βρω κάποιες προσφορές να περιμένω δεν αργεί πολύ. Ο επεξεργαστής είδα στο YouTube παίζει άνετα πολλά παιχνίδια με την gpu! εκτός αν δεν καταλαβαίνω κάτι εγώ. Όταν λες νεώτερη μητρική αυτή ειναι παλιά? Pci 5 θύρα έχει και 4 δεν έχει καν pci3 . Με έχεις μπερδέψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Γενικά είναι οκ η σύνθεση με εξαίρεση τον μικρό δίσκο(πήγαινε τουλάχιστον σε 1tb), την 16gb ram(πήγαινε σε 32gb) και θα έλεγα και όχι στο σχετικά "πανηγυρτζιδικο" σετάκι πληκτρολόγιο/ποντίκι/ακουστικά κοκ. Ειδικά για το τελευταίο, πιστεύω πως θα είναι κακό κ θα σου χαλάσει γρήγορα με αποτέλεσμα να το ξαναπληρωσεις. Για να γλιτώσεις κάποια χρήματα(~20ευρω) μπορείς να δεις αυτό το τροφοδοτικό που είναι αξιόπιστο και φθηνοτερο Επιπλέον σε σχέση με το budget/cpu που έχεις επιλεξει η μητρική που έχεις βαλει είναι αρκετα ακριβή.Τσεκαρε για κάποια φθηνότερη (π.χ Asus prime στα -50 ευρω η κάτι αλλο σε αυτά τα χρηματα)ώστε να σου βγουν οι 32gb ram+ nvme 1tb. Τώρα για τον Kingston nv2..Σίγουρα δεν είναι ο καλύτεροτερος -πρακτικα είναι pci-e 3.0 και όχι 4.0- αλλά τον έχω βάλει στο laptop της φίλης εδώ και μια 2ετια και δεν με έχει ξαναπασχολησει. Από την άλλη με ~5ευρω παραπάνω θα προτιμούσα τον Western Digital Blue SN580 1tb (56ευρω) Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THELASTOFUS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, @topos είπε Γενικά είναι οκ η σύνθεση με εξαίρεση τον μικρό δίσκο(πήγαινε τουλάχιστον σε 1tb), την 16gb ram(πήγαινε σε 32gb) και θα έλεγα και όχι στο σχετικά "πανηγυρτζιδικο" σετάκι πληκτρολόγιο/ποντίκι/ακουστικά κοκ. Ειδικά για το τελευταίο, πιστεύω πως θα είναι κακό κ θα σου χαλάσει γρήγορα με αποτέλεσμα να το ξαναπληρωσεις. Για να γλιτώσεις κάποια χρήματα(~20ευρω) μπορείς να δεις αυτό το τροφοδοτικό που είναι αξιόπιστο και φθηνοτερο Επιπλέον σε σχέση με το budget/cpu που έχεις επιλεξει η μητρική που έχεις βαλει είναι αρκετα ακριβή.Τσεκαρε για κάποια φθηνότερη (π.χ Asus prime στα -50 ευρω η κάτι αλλο σε αυτά τα χρηματα)ώστε να σου βγουν οι 32gb ram+ nvme 1tb. Τώρα για τον Kingston nv2..Σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος -πρακτικα είναι pci-e 3.0 και όχι 4.0-. Με ~5ευρω παραπάνω θα προτιμούσα τον Western Digital Blue SN580 1tb (56ευρω) Εννοείς για την οθόνη θα μου χαλάσει? Το τροφοδοτικό βασικά ήθελα να πάρω το rm750 watt της corsair και πάλι το λευκό. Είναι αξιόπιστο και είχα παλιότερα ένα μικρότερο και δεν είχε πάθει τίποτα. Αν λες να κατέβω στην τιμή του τροφοδοτικόυ οκ το δέχομαι απλά δεν ήθελα καλώδια. Τα 16 gb δεν φτάνουν? Όσο για τον m2 gen 4 οκ θα το τιμήσω σίγουρα στο 1tb Πληκτρολόγιο και ποντίκι να πάρω ξεχωριστά? Αα ήταν σετ γ αυτό το διάλεξα. Βρήκα καινούργια μητρική εδώ στο ινσομνια στα 120 να την πάρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raul7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 13 ώρες πριν, THELASTOFUS είπε Ο επεξεργαστής είδα στο YouTube παίζει άνετα πολλά παιχνίδια με την gpu! εκτός αν δεν καταλαβαίνω κάτι εγώ. Δεν αντιλέγω μια χαρά επεξεργαστής είναι και δεν θα έχει θέμα με αυτή την κάρτα, απλά στο έγραψα επειδή στα θέματα εδώ δεν τον βλέπω να προτείνεται συχνά και επειδή έχουν βγει επόμενες γενιές ιντελ 13 και 14, μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο στα ίδια χρήματα. Και οι τεχνολογίες της μητρικής μια χαρά νέες είναι. Σορι αν σε μπέρδεψα, τα έγραψα λίγο βιαστικά. Και στα περιφερειακά επίσης σίγουρα θα βρεις πολλές προσφορές στο bf για πολύ καλύτερα κομμάτια από το σετακι αυτό, αλλά και με παραπάνω χρήματα εννοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THELASTOFUS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, raul7 είπε Δεν αντιλέγω μια χαρά επεξεργαστής είναι και δεν θα έχει θέμα με αυτή την κάρτα, απλά στο έγραψα επειδή στα θέματα εδώ δεν τον βλέπω να προτείνεται συχνά και επειδή έχουν βγει επόμενες γενιές ιντελ 13 και 14, μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο στα ίδια χρήματα. Και οι τεχνολογίες της μητρικής μια χαρά νέες είναι. Σορι αν σε μπέρδεψα, τα έγραψα λίγο βιαστικά. Και στα περιφερειακά επίσης σίγουρα θα βρεις πολλές προσφορές στο bf για πολύ καλύτερα κομμάτια από το σετακι αυτό, αλλά και με παραπάνω χρήματα εννοείται. Ποιος επεξεργαστής στην ίδια τιμή με τους καινούργιους σε τιμή πάνω κάτω με αυτή του 12400f είναι καλύτερος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raul7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 28 λεπτά πριν, THELASTOFUS είπε Ποιος επεξεργαστής στην ίδια τιμή με τους καινούργιους σε τιμή πάνω κάτω με αυτή του 12400f είναι καλύτερος? Σε αυτή την τιμή δεν βλέπω κάτι τώρα που κοίταξα λίγο, θα πρέπει να ανέβεις για να πας σε κάτι καλύτερο και δεν ξέρω αν αξίζει κιόλας. Οπότε για τα χρήματα αυτά φαίνεται κομπλέ η επιλογή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THELASTOFUS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 4 λεπτά πριν, raul7 είπε Σε αυτή την τιμή δεν βλέπω κάτι τώρα που κοίταξα λίγο, θα πρέπει να ανέβεις για να πας σε κάτι καλύτερο και δεν ξέρω αν αξίζει κιόλας. Οπότε για τα χρήματα αυτά φαίνεται κομπλέ η επιλογή σου. Δεν ξέρω για την κάρτα γραφικών αν θα έχω πρόβλημα λόγο ότι είναι ποιο δυνατή από τον επεξεργαστή. Είδα κάποια βίντεο στο YouTube δείχνει σε μερικά παιχνίδια πάει καλά και σε μερικά όχι. Μήπως γνωρίζεις τι συμβαίνει στην περίπτωση αυτή? Κολλάει δεν είναι σμουθ η απλά δεν μπορεί να πάει την κάρτα στο 98%και έχει καθυστερήση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raul7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 44 λεπτά πριν, THELASTOFUS είπε Δεν ξέρω για την κάρτα γραφικών αν θα έχω πρόβλημα λόγο ότι είναι ποιο δυνατή από τον επεξεργαστή. Δεν είναι υπερβολικά δυνατή για αυτόν τον επεξεργαστή, μια χαρά θα την κουμαντάρει. Όσο βλέπεις στα βίντεο στις συνθήκες που θα παίζεις εσύ (για παράδειγμα 1080p medium-high) να την έχει σε χρήση κοντά στο 95-99% και σε καλά fps, είναι μια χαρά. Το αν δεν την πάει υψηλά σε 720p low επειδή εκεί πέφτει το βάρος δυσανάλογα στον επεξεργαστή εσένα δεν σε ενδιαφέρει, καθώς δεν θα παίζεις έτσι. Ή αν βλέπεις λίγα fps στα ultra high 1080p είναι πιο πολύ περιορισμός της κάρτας και όχι του cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THELASTOFUS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 54 λεπτά πριν, raul7 είπε Δεν είναι υπερβολικά δυνατή για αυτόν τον επεξεργαστή, μια χαρά θα την κουμαντάρει. Όσο βλέπεις στα βίντεο στις συνθήκες που θα παίζεις εσύ (για παράδειγμα 1080p medium-high) να την έχει σε χρήση κοντά στο 95-99% και σε καλά fps, είναι μια χαρά. Το αν δεν την πάει υψηλά σε 720p low επειδή εκεί πέφτει το βάρος δυσανάλογα στον επεξεργαστή εσένα δεν σε ενδιαφέρει, καθώς δεν θα παίζεις έτσι. Ή αν βλέπεις λίγα fps στα ultra high 1080p είναι πιο πολύ περιορισμός της κάρτας και όχι του cpu. Και μια απορία ακόμα επειδή έχει γίνει ένας μικρός χαμουλης από που να τα παραγγέιλω όλα αυτά? Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο κατάστημα γιατί όπου διαβάζω αξιολογήσεις δεν λένε και τα καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raul7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, THELASTOFUS είπε Και μια απορία ακόμα επειδή έχει γίνει ένας μικρός χαμουλης από που να τα παραγγέιλω όλα αυτά? Και το eshop που κοιτάς είναι οκ, και γενικά οι μεγάλες αλυσίδες που ίσως βγάλουν κάτι καλό στην bf. Από κει και πέρα μπορείς να δεις και google αλλά και Σκρουτζ/best price αλλά δώσε βάση και στο πλήθος των κριτικών, την τοποθεσία του καταστήματος, την διαθεσιμότητα (πχ μη λέει 30 μέρες) κλπ. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Αν δεις και σε άλλα θέματα τι προτείνεται θα πάρεις μια ιδέα. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου από raul7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THELASTOFUS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, raul7 είπε Και το eshop που κοιτάς είναι οκ, και γενικά οι μεγάλες αλυσίδες που ίσως βγάλουν κάτι καλό στην bf. Από κει και πέρα μπορείς να δεις και google αλλά και Σκρουτζ/best price αλλά δώσε βάση και στο πλήθος των κριτικών, την τοποθεσία του καταστήματος, την διαθεσιμότητα (πχ μη λέει 30 μέρες) κλπ. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Αν δεις και σε άλλα θέματα τι προτείνεται θα πάρεις μια ιδέα. Έχω ξενερώσει λιγάκι με τα καταστήματα, κάθομαι και διαβάζω αξιολογήσεις και σε περίπτωση που ψωνίσω από κάποιο κατάστημα δεν θα έχω υποστήριξη ούτε για επιστροφή και αντε μετά να βρεις το δίκιο σου. Μίλησα με κάποιον τώρα με πήρε τηλέφωνο από το eshop. Gr εντάξει φάνηκε ο τύπος άσε που έχουν και της καλύτερες τιμές σε σχέση με αρκετά καταστήματα. Λοιπον θα περιμένω να δω τι προσφορές θα βρω αν βρω και τον άλλο μηνα αφού θα ανεβάσω και το budget λίγο ακόμα θα προχωρήσω στην αγορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. Κυριακή στις 02:53 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 02:53 μμ σε κουτι κανα darkflash dk360 το βλεπω 49ευρα οθονη κατι τετοιο https://www.pinguin.gr/index.php?route=product/product&product_id=440108009&skr_prm=WyJjYTMxMGY4Mi04MzVhLTRmNTItYTY3OC1jMjBmZmVkNDJmNTMiLDE3MzEyNDExMTYzODAseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0 παμε στα 180ευρω https://www.skroutz.gr/s/33494965/White-Shark-Galahad-RGB-Gaming-Pontiki-6400-DPI-Mayro.html κανα 19ευρο και για πληκτρολογιο με κανα 40αρι πας σε τιποτα ornata v3 ή motospeed συνολο 240 και αυτο με οσο πιο VFM περιφερειακα γινεται μενουν 660 "δυσκολα εισαι" cpu https://www.skroutz.gr/s/40307498/AMD-Ryzen-5-7600-3-8GHz-Epexergastis-6-Pyrinon-gia-Socket-AM5-se-Kouti-me-PSyktra.html#shops mb https://www.skroutz.gr/s/45773378/Gigabyte-B650M-D3HP-Motherboard-Micro-ATX-me-AMD-AM5-Socket.html#shops psu https://www.skroutz.gr/s/38950579/Be-Quiet-System-Power-10-650W-Mayro-Trofodotiko-Ypologisti-Full-Wired-80-Plus-Bronze.html ram https://www.skroutz.gr/s/41030809/Kingston-Fury-Beast-RGB-16GB-DDR5-RAM-me-Tachytita-5600-gia-Desktop-KF556C36BWEA-16.html#shops m.2 https://www.skroutz.gr/s/42580954/Lexar-NM790-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-LNM790X001T-RNNNG.html gpu https://www.skroutz.gr/s/33101300/ASRock-Radeon-RX-6600-8GB-GDDR6-Challenger-D-Karta-Grafikon-90-GA2RZZ-00UANF.html αυτα να βγουν στα ~760 αμα τα ψειρισεις ενα 10αρι αμα πας σε πιο φτηνη μητρικη, 10 απο psu, 10 απο ram, 10 απο ssd, αντε αλλα 10 για κουτι που θα σου βγαλει την πιστη στο χτισιμο 50 με τα ψιλα 60ευρω μειον, συνολο 700 αλλα δεν το βλεπω να συμφαιρει σε καμια μαυρη παρασκευη αντε καποιο λιγο ποιο ακριβο part να μπει μεσα... αλλα κρατα μικρο καλαθι απο εκει και μετα καποιος μπορει να γνωριζει αμα μπορεις να πεσεις σε τιμη καπου χωρις ιδαιτερες θυσιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα