attanaze Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Εγώ είχα κάνει παραγγελία στις 24/10 για το 12/256 και ακόμη δεν έχουν στείλει τίποτα, ίσως έτυχε σε μένα αλλά καλού κακού οπλιστείτε με πολύ υπομονή...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 47 λεπτά πριν, attanaze είπε Εγώ είχα κάνει παραγγελία στις 24/10 για το 12/256 και ακόμη δεν έχουν στείλει τίποτα, ίσως έτυχε σε μένα αλλά καλού κακού οπλιστείτε με πολύ υπομονή...! Εγώ έχω κάνει το switch.οπως τα είπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Αλήθεια τώρα. Τι είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 12 λεπτά πριν, Federacion είπε Αλήθεια τώρα. Τι είναι; Χαχα ακομα με τις πατουσες ασχολουμαστε? Εδω αλλοι αγοραζουν βαζα με "μεθανιο" μεσα ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα