Innersense Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Αν και υπήρχαν αρκετά διάσπαρτα θέματα κατά καιρούς, έφτασαν μετά από 27 ολόκληρα χρόνια πλέον οι οριστικοί τίτλοι τέλους για μια εξαιρετική δωρεάν υπηρεσία. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω πως αλλάζουμε το email του λογαριασμού μας στο Insomnia, γιατί έχω ακόμα το freemail και δεν βρίσκω επιλογή... 1 1
Λύση gaspari Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Μπαίνεις στο προφίλ σου πας My Dashboard -> Ρυθμίσεις λογαριασμού -> Διεύνθηση email και εκεί αλλάζεις το νέο σου email. 1
NikosKallithea Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Ιστορικές στιγμές, freemail και in.gr🥰
Innersense Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, gaspari said: Μπαίνεις στο προφίλ σου πας My Dashboard -> Ρυθμίσεις λογαριασμού -> Διεύνθηση email και εκεί αλλάζεις το νέο σου email. Αν σου πω τώρα ότι και που το έγραψες έκανα 5 λεπτά να βρώ το My Dashboard 😂 Είναι προφανές ότι όσοι σας λέμε μαζευτείτε γύρω από το τζάκι να σας αφηγηθούμε για τις θαυμαστές εποχές του freemail.gr έχουμε πλέον πρεσβυωπία. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2024 από Innersense 1 1
ioannischr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 μολις το αλλαξα καιγω με βαρια καρδια στο insomnia 1
Innersense Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, ioannischr said: μολις το αλλαξα καιγω με βαρια καρδια στο insomnia Αδερφέ μου! ❤️ Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2024 από Innersense 1
ioannischr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 αν δεν προβουμε σε τεστ dna δεν σε αναγνωριζω ακομα!!!! 1
Innersense Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά! Ευτυχώς γιατί το είχα στο νου μου αλλά ξέχασα στη διορία να αδιασω τα mailbox μου. Το πιο tricky είναι να θυμηθώ όλα τα account που έχω χρησιμοποιήσει freemail ή να το έχω βάλει ως recovery mail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα