Προς το περιεχόμενο

Μετακόμιση & Internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω πακέτο της Nova και τώρα που μετακομίζω, θεωρούσα πως κάνεις αίτημα για μεταφορά, και όταν ολοκληρωθεί στο νέο σπίτι, τότε κόβεται από το παλιό.

Μου είπαν ωστόσο ότι δεν είναι έτσι, θέλει 10-15 μέρες η μεταφορά και στο ενδιάμεσο δεν θα υπάρχει internet πουθενά, γιατί αν δεν ζητήσω να το κόψουν στο παλιό, θα αργήσει περισσότερο η μεταφορά στο νέο.

Πέρα του ότι μου κάνει αρκετά παράλογο, υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία που μπορεί να γίνει για να επισπευσθεί η διαδικασία ή να μην κοπεί το internet στο παλιό σπίτι πριν τη σύνδεση στο νέο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαδικασία δεν υπάρχει παρά μόνο να φορτώσεις με gb το κινητό σου και να το κάνεις hotspot.Όταν κάνες αίτηση μεταφοράς ουστικά κόβονται οι υπηρσίες την ίδια μέρα από όσο θυμάμαι γιατί γίνετε κατάργηση της πόρτας που χηρησμοποιείς και κατασκεύη νέας.Πριν κάνεις το αίτημα μεταφοράς κάνε εκτροπή κλήσεω του σταθερού στο κινητό ώστε όταν κάποιος καλεί το σταθερό να χτυπάει στο κινητό.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που κανω εγω συνήθως ειναι το εξης

Στο καινουριο σπιτι κανω νεα αιτηση. Στο παλιο σπιτι απλα συμφωνω με τον νεο ενοικιαστή/ιδιοκτητη και μεταφερω το internet στο ονομα τους.

Ετσι την ημερα της μετακομισης υπαρχει Internet και στο παλιο και στο νεο μερος και δεν εχω κανενα θεμα (δουλευω απο το σπιτι).

Εναλλακτικα μονη λυση ειναι το hotspot η καποιο 4g router.

Επεξ/σία από KostisKazan
  • Like 1

Έκανα την ίδια διαδικασία προσφάτως. Κατά την αίτηση της μεταφοράς στην Nova, σε ρωτάνε πότε να διακοπεί η υπηρεσία απο το σπίτι που μένεις τώρα. Η ενεργοποίηση μετά στην νέα διεύθυνση, σε εμένα έγινε μόλις 2 μέρες μετά. Αν τους ειδοποιήσεις νωρίς για την μετακόμιση, τότε έχουν το χρόνο στο ενδιάμεσο να ετοιμάσουν την γραμμή στο νέο σπίτι.

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 1

33 λεπτά πριν, Sorath είπε

Έκανα την ίδια διαδικασία προσφάτως. Κατά την αίτηση της μεταφοράς στην Nova, σε ρωτάνε πότε να διακοπεί η υπηρεσία απο το σπίτι που μένεις τώρα. Η ενεργοποίηση μετά στην νέα διεύθυνση, σε εμένα έγινε μόλις 2 μέρες μετά. Αν τους ειδοποιήσεις νωρίς για την μετακόμιση, τότε έχουν το χρόνο στο ενδιάμεσο να ετοιμάσουν την γραμμή στο νέο σπίτι.

Και πόσες μέρες αφότου έκανες το αίτημα για τη μεταφορά, είπες να διακοπεί το ιντερνετ στο παλιό σπίτι;

Είχα πάει στο κατάστημα να κάνω το αίτημα μεταφοράς στις 16 του μηνός και ζήτησα να διακοπεί στις 29 του ίδιου μήνα. Μιας και απο την επομένη θα ήμουν στο νέο σπίτι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...