WhitePixel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα το τελευταίο καιρό σκέφτομαι να σπουδάσω πληροφορική αλλά δεν ξέρω ποιος δρόμος θα με βοηθήσει μετέπειτα στην καριέρα μου .Από πάντα μου άρεσε η πληροφορική απλως μου άρεσαν και τα Οικονομικά και τελικά επέλεξα να σπουδάσω το δεύτερο .Έχω ήδη πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και για αυτό σκεφτόμουν εάν θα με οφελήσει περισσότερο ένα δεύτερο πτυχίο στην Πληροφορική ή θα ήταν προτιμότερο ένα μεταπτυχιακό καθώς αντί για 4 χρόνια θα χρειαζόμουν 2 χρόνια για να το τελειώσω .Επίσης στην περίπτωση του μεταπτυχιακού θα ήταν προτιμότερο να ακολουθήσω κάτι πιο γενικό στην πληροφορική όπως πληροφοριακά συστήματα (που συνδυάζεται με το προπτυχιακό μου ) ή κάποιο μεταπτυχιακό πληροφορικής που δέχεται απόφοιτους από άλλα τμήματα ή θα ήταν καλύτερα να κάνω κάποιο πιο ειδικευμένο σε data και machine learning (έχω ήδη κάποια εμπειρία από το πανεπιστήμιο); Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου από WhitePixel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George_pzg21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Κάνε μάστερ στο ΔΕΤ στο ΟΠΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα