paulJ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:59 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:59 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, θέλω να εγγραφώ στο https://www.leboncoin.fr/ και αν και έχει επιλογή για ελληνικό αριθμό τηλεφώνου όταν βάζω τον αριθμό μου μου βγάζει στα γαλλικά ένα μήνυμα, ενώ έχει την επιλογή δεν με αφήνει, θα με πεις γιατί δεν ψάχνεις σε Ελληνικά σαιτς η στο eBay ; Γιατί δυστυχώς αυτό που θέλω δεν μπορώ να το βρω σε Ελληνικά σας, ψάχνω συγκριμένα Toshiba Laptops τύπου Desktop Laptop εκείνα τα βαρβάτα σαν το Toshiba Qosmio X300, X500 G50 Satellite P500, στο eBay τα βρήκα αλλά η τιμές είναι αδικαιολόγητα πανύψηλες, στο Leboincoin είναι σε φυσιολογικές τιμές και βρήκα τα λάπτοπ οπού ήθελα και προανέφερα παραπάνω, το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω την έγγραφη ούτε με Γαλλικό VPN ούτε με FAKE γαλλικό αριθμό επιβεβαιώσεις, μπορείτε να μου προτείνετε μια λύση η μια ιδέα, ούτως σωστέ αν δεν γίνετε να κάνω την αγορά μου από το συκρικριμενο σαιτ, να ξέρω ότι υπάρχει και άλλο σαιτ που είναι συνεργάσιμο, επίσης δοκίμασα και το Kleinanzagen αλλά τα ίδια χάλια, αν κάποιος έχει αυτά τα λάπτοπ που προανέφερα σε φυσιολογικές τιμές, εφόσον δεν βρεθεί λύση, ενδιαφέρομαι, η ένα από αυτά τα λάπτοπ !! Επεξ/σία Τρίτη στις 12:00 πμ από paulJ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα