Προς το περιεχόμενο

θέλω βοήθεια γιατί σκέφτομαι να αγοράσω μία τηλεόραση Samsung QLED TV 50Q80D 50" 4Κ Ultra HD

electra_mar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχει κάποιος από εσάς αυτό το μοντέλο ?

Έχω θέμα χώρου και προτιμώ τις 50 ίντσες.

είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση ?

σας παρουσίασε κάποιο πρόβλημα ?

η αρχική τιμη που την βρηκα στο plaisio είναι 900€, έχει έκπτωση 100 ευρώ και μέχρι τις 15/11 υπάρχει μια προσφορά για 20% πιο οικονομικά

μήπως να περιμένω το black friday ?

Να πάρω οπωσδήποτε επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια ;

Επεξ/σία από electra_mar
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν 3 μήνες αγόρασα τηλεόραση Samsung και είμαι υπερευχαριστημένος.  Έκανες πολύ καλά και ρώτησες στο forum μιας και η σειρά της Samsung Q80D έχει παγίδα.

Η τηλεόραση που λες Q80D  50" είναι για νοσοκομεία και φυλακές μόνο. Έχει πολύ μικρό ρυθμό ανανέωσης, (50hz)  😒.  Δεν είναι ούτε καν 60 hz που είναι το minimum. Η κατάσταση αλλάζει από τις 55" και πάνω. Με λίγα λόγια: η διαφορά ανάμεσα στην Q80D 50" με την Q80D 55" δεν είναι οι 5 ίντζες μόνο. Είναι και ο ρυθμός ανανέωσης που πάει στα 100 hz   😗. To ΠΛΑΙΣΙΟ την ονομάζει συχνότητα. Έτσι αποκτoύν και νόημα οι hdmi 2.1 ports που έχει. Αν ο χώρος σου δεν παίρνει 55" τότε πας σε neo qled που πιάνουν 100hz ανεξάρτητα από το μέγεθος.

image.png.1cc1efdd219ca9a2afd696b8f0559ac2.png

Εγώ πήρα την Q90C  43".  Είναι μοντέλο Neo Qled του 2023 αλλά πιάνει από 100 Hz και πάει μέχρι 144 hz 😁.  Ο λόγος που αγόρασα το 43" μοντέλο είναι ότι την χρησιμοποιώ σαν pc monitor.

Επεξ/σία από kriosgr
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...