Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 25/11/2024 at 01:43, alimentas said:

To ιδιο μπερδεμενος με σενα.Στην αρχη ελεγα να παω σε μινι led .ΚΑΝΕΝΑ review βεβαια στα ιδια λεφτα δεν προτεινει για αγορα κατι περα απο Oled κ απο κοντα η διαφορα ειναι χαωτικη.Καταληγω σε 2 μοντελα στην c4 κ στην s90d η οποια στην Ευρωπη κυκλοφορει με Panel της lg (woled) κ οχι qd oled οπως λεει ο φιλος κ νομιζουν οι περισσοτεροι.

Το περιεργο ειναι οτι ενω τα περισσοτερα review την c4 την κραζουν απ εξω απ εξω ,στο δικο μου ματι σε 3 διαφορετικα καταστηματα που τσεκαρα τα μοντελα που ηθελα απο ΚΟΝΤΑ,ηταν μακραν στα 3 καλυτερα μοντελα κ απειρως φωτεινωτερη απ την αντιστοιχη samsung.

Και εγώ την samsung s90d κοιτάω για να αλλάξω την 65CX6  που έχω. Λες να είναι χειρότερη η Samsung από την παλιά μου LG;

Δημοσ.

Στις 55 ιντσες η s90d φοραει πανελ της Lg οποτε ολοι λενε για την c4 που εχει ναι μεν ιδιο πανελ αλλα καλυτερο λογισμικο,υποστηριξη κτλ.Στις 65 η s90d φοραει πανελ της samsung (qd oled) το οποιο λενε οτι ειναι κορυφαιο κ γενικα παντου την παρουσιαζουν ως κορυφαια της χρονιας.

Εγω απο κοντα που ειδα αναμεσα στην S90D κ την c4 ειμαι .Αν παω σε 55 θα παρω την Lg αν κανω την υπερβαση την samsung

Δημοσ.
Δημοσ.

λοιπόν τελικά μόλις εκανα παραγγελία c4 65άρα.

Ημουν ετοιμος να ανεβω στην g4 αλλά η τιμή θα ξεφευγε και επειδή θα έπρεπε να πάρω και βαση επιραπέζια ξεχωριστά, το ποσό θα εβγαινε κάπου στα 2κ.

ελπίζω να μην το μετανοιώσω.

για να δούμε!

Δημοσ.

Να ξέρετε ότι s90d σε όλα τα μεγέθη πλην των 65 ιντσών φοράει πανελ της lg κ όχι τα QD OLED. Χωρίς τα καλούδια της lg. Ίσως είναι προτιμότερο να πάτε σε lg δηλαδή αν δεν θετελε 65 ίντσες 

Δημοσ.
Στις 29/11/2024 στις 12:04 ΜΜ, spiritclay είπε

λοιπόν τελικά μόλις εκανα παραγγελία c4 65άρα.

Ημουν ετοιμος να ανεβω στην g4 αλλά η τιμή θα ξεφευγε και επειδή θα έπρεπε να πάρω και βαση επιραπέζια ξεχωριστά, το ποσό θα εβγαινε κάπου στα 2κ.

ελπίζω να μην το μετανοιώσω.

για να δούμε!

η g4 εχει μεγαλη διαφορα στην φωτεινοτητα και τον επεξεργαστη παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...