spiritclay Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου καλησπέρα. σκέφτομαι μετά απο 5 χρόνια με μια sony 55άρα xf9005 να πάω κ εγώ σε lg oled 65άρα αυτη την φορά. επειδή βλέπω οτι η σειρά C είναι σχετικά ακριβή, αν πάω σε σειρά B θα υπάρχει χαοτική διαφορά στην ποιότηττα εικόνας? Γενικά την θέλω για ps5/netflix. το μπάτζετ μου ειναι κοντά στο 1,5κ. απλά είναι όσα πολλά α μοντέλα για κάθε χρονιά που χάνω λίγο την μπάλα.
Natm Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Κι εγώ σε αναζήτηση με όμοιο budget, προς το παρόν κοιτάζω αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/54345818/Samsung-Smart-Tileorasi-65-4K-UHD-OLED-QE65S90DATXXH-HDR-2024.html
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου On 04/11/2024 at 23:47, spiritclay said: καλησπέρα. σκέφτομαι μετά απο 5 χρόνια με μια sony 55άρα xf9005 να πάω κ εγώ σε lg oled 65άρα αυτη την φορά. επειδή βλέπω οτι η σειρά C είναι σχετικά ακριβή, αν πάω σε σειρά B θα υπάρχει χαοτική διαφορά στην ποιότηττα εικόνας? Γενικά την θέλω για ps5/netflix. το μπάτζετ μου ειναι κοντά στο 1,5κ. απλά είναι όσα πολλά α μοντέλα για κάθε χρονιά που χάνω λίγο την μπάλα. ναι είναι χαοτική διάφορα άλλη τεχνολογία OLED η μια άλλη η άλλη σκέψου το σάν η B να έχει OLED κ η C Oled+ εγώ θα πρωτηνα καλύτερα να πας σε 55 ξανά είναι το Sweet spot σε λεφτά κ performance κρίμα να δώσεις τα ίδια λεφτά για να πάρεις πολύ κατώτερο μοντέλο για να έχεις μόνο 10 inch παραπάνω στο τέλος την εικόνα θα βλέπεις κάθε φορά κ μόνο αυτό μέτρα κ μετά από λίγο καιρό θα ξεχάσεις την διαφορά σε inch όπως συνήθησες την 55ρα έτσι κ την 65ρα για εμένα η εικόνα μετρά κ τέλος εγώ δεν θα πήγαινα σε OLED αλλά σε QD OLED είναι το μέλλον δηλαδή Samsung κ Sony XR μοντέλα εκεί είναι η πραγματική αναβάθμιση κ το λέω εγώ όπου είχα OLED κ πήγα σε QD OLED κ έμεινα ξανά βλάκας όπως όταν αγόρασα για 1η φορά OLED οπότε για να μην χάσεις την μπάλα σε Samsung QD OLED 1η γενιά ένα μόνο μοντέλο 95B , επόμενη γενιά 90C επόμενο μοντέλο 95C, επόμενη γενιά 90D επόμενο μοντέλο 95D από Sony δεν τα θυμάμαι αλλά εύκολο είναι να τα βρεις το σημαντικό είναι QD OLED 55inch για το Sweet spot στα λεφτά performance κ μετά θέλει ψάξιμο πολύ ανάμεσα σε Sony κ Samsung QD OLED διάφορες 1
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. Τετάρτη στις 10:47 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:47 πμ πες μας τι απόφαση πήρες ή αν έχεις κάποια απορία
spiritclay Δημοσ. Πέμπτη στις 02:12 πμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 02:12 πμ το ψαχνω ακομα. παίζει να περιμενω κ μερικές μέρες να δω τι θα βγεί για black friday. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα