Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα. σκέφτομαι μετά απο 5 χρόνια με μια sony 55άρα xf9005 να πάω κ εγώ σε lg oled 65άρα αυτη την φορά.

επειδή βλέπω οτι η σειρά C είναι σχετικά ακριβή, αν πάω σε σειρά B θα υπάρχει χαοτική διαφορά στην ποιότηττα εικόνας? Γενικά την θέλω για ps5/netflix.

το μπάτζετ μου ειναι κοντά στο 1,5κ.

απλά είναι όσα πολλά α μοντέλα για κάθε χρονιά που χάνω λίγο την μπάλα.

Δημοσ.
On 04/11/2024 at 23:47, spiritclay said:

καλησπέρα. σκέφτομαι μετά απο 5 χρόνια με μια sony 55άρα xf9005 να πάω κ εγώ σε lg oled 65άρα αυτη την φορά.

επειδή βλέπω οτι η σειρά C είναι σχετικά ακριβή, αν πάω σε σειρά B θα υπάρχει χαοτική διαφορά στην ποιότηττα εικόνας? Γενικά την θέλω για ps5/netflix.

το μπάτζετ μου ειναι κοντά στο 1,5κ.

απλά είναι όσα πολλά α μοντέλα για κάθε χρονιά που χάνω λίγο την μπάλα.

ναι είναι χαοτική διάφορα άλλη τεχνολογία OLED η μια άλλη η άλλη σκέψου το σάν η B να έχει OLED κ η C Oled+

εγώ θα πρωτηνα καλύτερα να πας σε 55 ξανά είναι το Sweet spot σε λεφτά κ performance κρίμα να δώσεις τα ίδια λεφτά για να πάρεις πολύ κατώτερο μοντέλο για να έχεις μόνο 10 inch παραπάνω στο τέλος την εικόνα θα βλέπεις κάθε φορά κ μόνο αυτό μέτρα κ μετά από λίγο καιρό θα ξεχάσεις την διαφορά σε inch όπως συνήθησες την 55ρα έτσι κ την 65ρα για εμένα η εικόνα μετρά 

κ τέλος εγώ δεν θα πήγαινα σε OLED αλλά σε QD OLED είναι το μέλλον δηλαδή Samsung κ Sony XR μοντέλα 

εκεί είναι η πραγματική αναβάθμιση κ το λέω εγώ όπου είχα OLED κ πήγα σε QD OLED κ έμεινα ξανά βλάκας όπως όταν αγόρασα για 1η φορά OLED 

οπότε για να μην χάσεις την μπάλα σε Samsung QD OLED 1η γενιά ένα μόνο μοντέλο 95B , επόμενη γενιά 90C επόμενο μοντέλο 95C, επόμενη γενιά 90D επόμενο μοντέλο 95D

από Sony δεν τα θυμάμαι αλλά εύκολο είναι να τα βρεις 

το σημαντικό είναι QD OLED 55inch για το Sweet spot στα λεφτά performance κ μετά θέλει ψάξιμο πολύ ανάμεσα σε Sony κ Samsung QD OLED διάφορες 

• Like 1
Δημοσ.
56 minutes ago, Dark_Beast_John_Gr said:

π είδες  φιλε ότι μια χαρά είναι η B ? είναι πάρα πολύ κατώτερη 

Μια χαρα αξιοπρεπεστατη tv ειναι η Β series, δεν εχουν ολοι αναγκη τα 144hz σε 4k oled panel και η διαφορα στη φωτεινοτητα αν τη χρησιμοποιεις σε σκοτεινο δωματιο(πραγμα που το θεωρω απαραιτητο για να πιασουν τοπο τα χρηματα που εχεις δωσει για τα μαυρα)ειναι ενας τιμιος συμβιβασμος.

• Like 1
Δημοσ.
13 minutes ago, Anastazio said:

Μια χαρα αξιοπρεπεστατη tv ειναι η Β series, δεν εχουν ολοι αναγκη τα 144hz σε 4k oled panel και η διαφορα στη φωτεινοτητα αν τη χρησιμοποιεις σε σκοτεινο δωματιο(πραγμα που το θεωρω απαραιτητο για να πιασουν τοπο τα χρηματα που εχεις δωσει για τα μαυρα)ειναι ενας τιμιος συμβιβασμος.

συμβιβασμούς ψάχνεις ή το καλύτερο κ για το μέλλον? αν θες συμβιβασμούς ναι πάρε φθηνό μοντέλο για το τώρα  αλλά δεν είναι αξιοπρεπής τηλεόραση είναι κατώτερη κατασκευαστικά δεν υπάρχει σύγκριση με τα άλλα μοντέλα έχουν άλλο panel 

η φωτεινότητα επηρεάζει τα πάντα όχι μόνο πόσο φωτεινά δείχνει η τηλεόραση αλλά και τα highlights δίνοντας καλύτερο contrast κλπ 

αλλιώς θα φανεί μια λάμπα μια φωτιά σε μια OLED Evo ή QD κ αλλιώς την απλή B με αποτέλεσμα να έχει καλύτερη απεικόνιση όλοι η εικόνα κ όχι φλατ. 

κ επίσης μετράνε τα 120hz π λες ότι δεν τα θέλουν όλοι δεν πάει έτσι ο φίλος είπε θέλει παιχνίδια οχι μόνο ταινίες μπορεί να φτιάξει pc σε κάποια χρόνια γιατί να περιοριστεί μετά κ να θέλει ξανά tv ??? 

26 minutes ago, Mene said:

ανούσιο βίντεο άλλες τιμές σε κάθε χώρα του κόσμου κ δεν μιλάμε μόνο για LG υπάρχουν πόσοι κατασκευαστές 

Δημοσ.
2 hours ago, Dark_Beast_John_Gr said:

ανούσιο βίντεο άλλες τιμές σε κάθε χώρα του κόσμου κ δεν μιλάμε μόνο για LG υπάρχουν πόσοι κατασκευαστές

Δεν ξέρω πως το video που απαντάει ακριβώς και με μετρήσεις στο δίλημμα του TS θα μπορούσε να είναι ανούσιο! Επίσης, το αρχικό ερώτημα αφορούσε LG B και C, πριν το αγνοήσετε και του προτείνετε άλλα, χωρίς καν να δοθούν μετρήσεις.

On 04/11/2024 at 23:47, spiritclay said:

επειδή βλέπω οτι η σειρά C είναι σχετικά ακριβή, αν πάω σε σειρά B θα υπάρχει χαοτική διαφορά στην ποιότηττα εικόνας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Mene said:

Δεν ξέρω πως το video που απαντάει ακριβώς και με μετρήσεις στο δίλημμα του TS θα μπορούσε να είναι ανούσιο! Επίσης, το αρχικό ερώτημα αφορούσε LG B και C, πριν το αγνοήσετε και του προτείνετε άλλα, χωρίς καν να δοθούν μετρήσεις.

δεν ανάγκασα να με ακούσει αλλα πρότεινα καλύτερα σε ίδιες τιμές από εκεί και πέρα ας κάνει ότι θέλει ο φίλος πήγε σε λάθος αγορά του είπα να πάρει κάτι καλύτερο 

Επεξ/σία από Dark_Beast_John_Gr
  • Like 1
Δημοσ.

παιδια θενκσ για τον χρόνο σας.

Δεν εχω παρει ακομα, λογικά μέσα στην εβδομάδα θα κλείσω την c4.

To σκεφτηκα και για την g4 αλλά στις 65 ιντσες ξεφευγει το ποσό, φτάνει τα 2 χιλιαρικα.

Τωρα ειμαι σε φάση που ψαχνω το ιδανικο κατάστημα για να το βάλω σε δόσεις ή καμια επιστροφη οως ειπε ο φίλος πιο πάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To ιδιο μπερδεμενος με σενα.Στην αρχη ελεγα να παω σε μινι led .ΚΑΝΕΝΑ review βεβαια στα ιδια λεφτα δεν προτεινει για αγορα κατι περα απο Oled κ απο κοντα η διαφορα ειναι χαωτικη.Καταληγω σε 2 μοντελα στην c4 κ στην s90d η οποια στην Ευρωπη κυκλοφορει με Panel της lg (woled) κ οχι qd oled οπως λεει ο φιλος κ νομιζουν οι περισσοτεροι.

Το περιεργο ειναι οτι ενω τα περισσοτερα review την c4 την κραζουν απ εξω απ εξω ,στο δικο μου ματι σε 3 διαφορετικα καταστηματα που τσεκαρα τα μοντελα που ηθελα απο ΚΟΝΤΑ,ηταν μακραν στα 3 καλυτερα μοντελα κ απειρως φωτεινωτερη απ την αντιστοιχη samsung.

Επεξ/σία από alimentas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...