tzavardin Δημοσ. Τρίτη στις 04:35 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:35 μμ 2 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Μην κάνεις πως δεν καταλάβεις σε παρακαλώ,το ps5 pro έχει rt της rdn4 που όλα δείχνουν ότι είναι πολύ πιο γρήγορη Ποιος το δείχνει; Τι σημαίνει πιο γρήγορη; Πιο γρήγορη από τι; Από την 6700; Τα 15fps στο 4k, και τα 22 στο qhd, θα γίνουν 19 και 26 αντίστοιχα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. Τρίτη στις 04:43 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:43 μμ 46 λεπτά πριν, mp44christos είπε Τα Mental gymnastics των ps fanboys δε σταματούν να με εκπλήσσουν. Τι άλλο θα ακούσουμε για να μας δικαιολογήσουν τα 900 ευρω. Τηλεόρασή λεει εχουμε ολοι αρα πρεπει να προσθέσουμε και την τιμη του μονιτορ... Εχω χασει τουλαχιστον μονοψιφιο ποσοστο απο τις τριχες του κεφαλιου μου... Οχι, αλλα στο pc πρεπει να προσθεσεις +bluray (αφου το ξεκινας στα 900 ευρω), +καποιο controller/k&m>70 ευρω. Και μην ξεχασω, μην βαλεις τον φθηνοτερο nvme επειδη υπαρχουν επιλογες, να πιανει παρομοιες ταχυτητες σε χωρητικοτητα. Στην τελικα βρε παιδι μου, μην το αγορασεις. Παρε το απλο. Παρε το series s. Παρε ενα μεταχειρισμενο 4/one. Βρες ενα nintendo ds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. Τρίτη στις 04:47 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:47 μμ 11 λεπτά πριν, tzavardin είπε Ποιος το δείχνει; Τι σημαίνει πιο γρήγορη; Πιο γρήγορη από τι; Από την 6700; Τα 15fps στο 4k, και τα 22 στο qhd, θα γίνουν 19 και 26 αντίστοιχα; Πάλι κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις,4κ με ai upscaling θα κάνει η κονσόλα,λογικά από τα 1080/1440π upscale σε 4κ, Rdn2 vs rdn4 ray tracing πιστεύεις ότι δεν θα υπάρξει μεγάλη διαφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. Τρίτη στις 07:45 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 07:45 μμ Οπως ειδα τη φωτο, το περασα για ισιωτικη μαλλιών! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Izorai Δημοσ. χθες στις 12:26 πμ Share Δημοσ. χθες στις 12:26 πμ 9 ώρες πριν, panther_512 είπε Πραγματικά χρειάζεται άλμα πίστεως για να δώσει κάποιος τόσα λεφτά για τόσο μικρή διαφορά στην απόδοση των παιχνιδιών. Σιγά το αστρονομικό πόσο! Πουλάς το PS5 normal και δίνεις τη διαφορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. χθες στις 01:03 πμ Share Δημοσ. χθες στις 01:03 πμ Γιατι μου φαινονται πολυ λιγα τα tflops? 16.7tflops οταν μια 7700xt εχει 35 και ειναι σαν 6800 που εχει 32tflops. Μην μιλησω για zen 2 ο οποιος δεν ξερω ποσο θα μπορει να τραβαει στα υψηλα fps χωρις drops ακομα και η gpu να τραβαει. Γενικα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα παλι στα 30fps θα ειναι για quality με ray tracing το 50% πανω απο ps5 το οποιο ειναι στα 10tflops και αντιστοιχη καρτα σαν 5700/2060. 50% πανω μιλαμε για max 6750xt? Καποιοι αναφερουν για επιδοσεις 4070 το ps5 pro η οποια βαραει 29tflops. Αντε να δουμε αλλα λιγα πραγματα εκ πρωτης οψης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. χθες στις 08:37 πμ Share Δημοσ. χθες στις 08:37 πμ (επεξεργασμένο) 8 hours ago, Izorai said: Σιγά το αστρονομικό πόσο! Πουλάς το PS5 normal και δίνεις τη διαφορά! Εννοείται. Ψίχουλα είναι. Οι περισσότεροι συμφωνούν μαζί σου. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η τιμή ώς απόλυτο νούμερο. Είναι αν το προϊόν μπορει να πείσει τον καταναλωτή ότι αξίζει τα λεφτά του. Marketing 1+1 Polls Show Only Around 10-15 Percent Plan to Buy PS5 Pro, Most Consider It Too Expensive - IGN Επεξ/σία χθες στις 08:39 πμ από panther_512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saloufas Δημοσ. πριν από 21 ώρες Share Δημοσ. πριν από 21 ώρες 10 ώρες πριν, Arkin είπε Γιατι μου φαινονται πολυ λιγα τα tflops? 16.7tflops οταν μια 7700xt εχει 35 και ειναι σαν 6800 που εχει 32tflops. Μην μιλησω για zen 2 ο οποιος δεν ξερω ποσο θα μπορει να τραβαει στα υψηλα fps χωρις drops ακομα και η gpu να τραβαει. Γενικα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα παλι στα 30fps θα ειναι για quality με ray tracing το 50% πανω απο ps5 το οποιο ειναι στα 10tflops και αντιστοιχη καρτα σαν 5700/2060. 50% πανω μιλαμε για max 6750xt? Καποιοι αναφερουν για επιδοσεις 4070 το ps5 pro η οποια βαραει 29tflops. Αντε να δουμε αλλα λιγα πραγματα εκ πρωτης οψης. και τα teraflop της AMD είναι λίγο υπεραισιόδοξα, τα 35tflop της 7700xt με τα 35tflop της 4070super έχουν μια διαφορά 30% στην πράξη υπέρ της nvidia. Άρα άμα τα μετρήσεις με βάση το πως μετράει η Nvidia τα 35tflop της AMD στην ουσία είναι κάπου 29-30tflop και αντίστροφα αν μετρήσεις με το πως τα μετράει η AMD η 4070s είναι πάνω από 40tflop. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptoma07 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες 21 ώρες πριν, mp44christos είπε Τα Mental gymnastics των ps fanboys δε σταματούν να με εκπλήσσουν. Τι άλλο θα ακούσουμε για να μας δικαιολογήσουν τα 900 ευρω. Τηλεόρασή λεει εχουμε ολοι αρα πρεπει να προσθέσουμε και την τιμη του μονιτορ... Εχω χασει τουλαχιστον μονοψιφιο ποσοστο απο τις τριχες του κεφαλιου μου... Κουτί έχουμε πάνω κάτω όλοι, όπως και πληκτρολόγιο, ποντίκι, ssd , άρα είναι φτηνότερο 😀😀😀. Εγώ τής τρίχες τής έχω χάσει όλες πολλά χρόνια τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες Η όλη μαγκιά θα ήταν αν έκαναν τα παιχνίδια του ps4 ως στάνταρ να παίζουν 60 fps. Αν το έκαναν αυτό θα μιλούσαμε για feature που το απλό ps5 δεν θα είχε (άσχετα αν μπορεί). Θα μου πεις τώρα ότι δεν είναι selling point αυτό και θα συμφωνήσω αλλά έχει κόσμο που εύκολα θα πλήρωνε τόσα για ένα Bloodborne ή Red dead redemption 2 στα 60 fps στην κονσόλα. Εμένα θα με έψηνε το παραπάνω σενάριο αλλά δεν είμαι και τυπικός gamer οπότε δεν μετράω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. πριν από 14 ώρες Share Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Saloufas είπε και τα teraflop της AMD είναι λίγο υπεραισιόδοξα, τα 35tflop της 7700xt με τα 35tflop της 4070super έχουν μια διαφορά 30% στην πράξη υπέρ της nvidia. Άρα άμα τα μετρήσεις με βάση το πως μετράει η Nvidia τα 35tflop της AMD στην ουσία είναι κάπου 29-30tflop και αντίστροφα αν μετρήσεις με το πως τα μετράει η AMD η 4070s είναι πάνω από 40tflop. Δεν ξερω αν μιλαμε για RDNA 4 εδω που θα δουμε αργοτερα και σε υπολογιστες οποτε δεν ξερουμε τι scaling εχουν τα tflops. Των ada αναλογικα δινουν παραπανω pure performance συγκριτικα με rdna 3 στα ιδια tflops. Αν μιλαμε για τα 16tflops που εχει μια 6750xt για το pro τοτε πολυ δυσκολα τα πραγματα. Παλι τα 30αρια θα ειναι η νορμα. Ειδικα και με zen 2 cpu ο οποιος θα γονατιζει παλι σε ray tracing. Το PSSR θα βοηθαει τη gpu δεν ειδα να βαζουν καποιο frame generation ωστε να βοηθησει την cpu σε cpu BN σεναρια. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. πριν από 1 λεπτό Share Δημοσ. πριν από 1 λεπτό 18 hours ago, ikaruga24 said: Η όλη μαγκιά θα ήταν αν έκαναν τα παιχνίδια του ps4 ως στάνταρ να παίζουν 60 fps. Αν το έκαναν αυτό θα μιλούσαμε για feature που το απλό ps5 δεν θα είχε (άσχετα αν μπορεί). Θα μου πεις τώρα ότι δεν είναι selling point αυτό και θα συμφωνήσω αλλά έχει κόσμο που εύκολα θα πλήρωνε τόσα για ένα Bloodborne ή Red dead redemption 2 στα 60 fps στην κονσόλα. Εμένα θα με έψηνε το παραπάνω σενάριο αλλά δεν είμαι και τυπικός gamer οπότε δεν μετράω. Η κονσόλα θα πούλαγε σε αυτήν την τιμή σαν φρέσκο ψωμάκι αν λέγανε ότι θα παίζει 60fps τα πάντα. Το Bloodborne για μένα ήταν πολύ άσχημη εμπειρία. Είχα πάρει σερί τα Darksouls, τα οποία έπαιζα και τερμάτισα καρφωτά στα 60fps (στο PC), και μόλις τερμάτισα το τρίτο, κατευθείαν έβαλα το Bloodborne στο PS4 Pro μου, ευελπιστώντας σε ίδια εμπειρία. Tο οικτρό framerate και τα microstutters με έκαναν να το παρατήσω πρίν καλά καλά φτάσω στο πρώτο boss. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα