Προς το περιεχόμενο

Αποκαλύφθηκαν οι τελικές προδιαγραφές του PS5 Pro και τα αναβαθμισμένα παιχνίδια που θα υποστηρίζει

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

55 λεπτά πριν, kgkaudi είπε

https://www.ign.com/articles/you-can-build-a-pc-equivalent-to-the-ps5-pro-heres-how

Και δεν χρειάζεται να παίρνεις PS Plus, σταντ ξεχωριστά και δισκιέρα γιατί είναι "πολυτέλεια".
Σταματήστε να αναμασάτε τις μπαρούφες του καθένα.
Τα φημολογούμενα 31 Tflops έγιναν ξαφνικά 16,7.
Και για να μην πούμε τι θα γίνει στα παιχνίδια της Rockstar που είναι όλα CPU-based. 🤣

μου αρεσει που βαζει την απαρχαιωμενη ρχ6800,ελεος,για cpu ναι αλλα η gpu του ps5 pro ειναι rdn3 με rt/ai rdn4 κοινως η διαφορα ειναι μεγαλη,

πιστευω η rtx 4070 ειναι οτι πρεπει για να ματσαρεις το ps5 pro gpu ακομα και σε unoptimized games

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Σκεφτόμουν να πάρω την παιχνίδοκονσολα ετούτη αλλά το CD που θα το βάζω? Στα 800 ευρώ? 

Τα παιχνίδια πόσο κοστίζουν? 

Εν τέλη αποφάσισα να κάνω ένα υπολογιστή στον οποίο δεν έχω καταλήξει ακόμα λόγου συμβατότητας, περιμένω κάποιος που γνωρίζει και είναι γνωστής να μου απαντήσει για να τα παραγγείλω. 

Έχω γράψει στη ενότητα νέου υπολογιστή. 

Δεν ξέρω τι επιδόσεις θα έχει το σύστημα αλλά ψιλό καταλαβαίνω πως θα είναι παρόμοιες 

Με το PlayStation. 

Παντός σε γενικές γραμμές η εμπειρία σε θέμα παιχνιδιών και την ελευθερία που έχεις στο pc δεν συγκρίνεται. 

Δεν βλέπω τον λόγο να πάω σε αυτή την κονσόλα όσο και να προσπάθησα να με πείσω 

2 λεπτά πριν, THELASTOFUS είπε

Σκεφτόμουν να πάρω την παιχνίδοκονσολα ετούτη αλλά το CD που θα το βάζω? Στα 800 ευρώ? 

Τα παιχνίδια πόσο κοστίζουν? 

Εν τέλη αποφάσισα να κάνω ένα υπολογιστή στον οποίο δεν έχω καταλήξει ακόμα λόγου συμβατότητας, περιμένω κάποιος που γνωρίζει και είναι γνωστής να μου απαντήσει για να τα παραγγείλω. 

Έχω γράψει στη ενότητα νέου υπολογιστή. 

Δεν ξέρω τι επιδόσεις θα έχει το σύστημα αλλά ψιλό καταλαβαίνω πως θα είναι παρόμοιες 

Με το PlayStation. 

Παντός σε γενικές γραμμές η εμπειρία σε θέμα παιχνιδιών και την ελευθερία που έχεις στο pc δεν συγκρίνεται. 

Δεν βλέπω τον λόγο να πάω σε αυτή την κονσόλα όσο και να προσπάθησα να με πείσω 

Έρχεται να καλύψει λέει το άρθρο τα παρακάτω παιχνίδια..... 

THE LAST OF US 

Εμένα δεν με κάλυψε πάντως 😅😁

1 ώρα πριν, kgkaudi είπε

Και δεν χρειάζεται να παίρνεις PS Plus, σταντ ξεχωριστά και δισκιέρα γιατί είναι "πολυτέλεια"

Αυτό κάνει 950€ Και δεν έχει ούτε καν πληκτρολόγιο! Αλλά δε μας νοιάζει αυτό. Μας νοιάζει που το PS5 δεν έχει βάση στήριξης!

1 ώρα πριν, tzavardin είπε

Η αντιστοιχία με 4070 από που προκύπτει;

Βάλε στην άκρη ότι το ps5 pro θα έχει rdna αρχιτεκτονικη άρα ξεχνάμε rt, dlss κλπ

Από το ότι θα έχει τη νέα RDNA4 της AMD, που έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις στο RT! Και αντί DLSS έχει PSSR! (Και το FSR της AMD)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κονσόλα μόνο για αυτούς που θέλουν να λεν "ΕΕ παιδιά εγώ είμαι εγώ εγώ ΕΓΩ έχω PRO"  

Επεξ/σία από toxoths73
  • Like 1

1 minute ago, Izorai said:

Αυτό κάνει 950€ Και δεν έχει ούτε καν πληκτρολόγιο! Αλλά δε μας νοιάζει αυτό. Μας νοιάζει που το PS5 δεν έχει βάση στήριξης!

Γιατί το να τσιγκουνευτείς κάτι τέτοιο είναι απλά γυφτιά;
Επίσης, μου αρέσει που λένε για τα περιφερειακά όλοι του υπολογιστή, λες και για την κονσόλα, δεν χρειάζεσαι TV με Dolby Vision, Atmos, 55 ίντσες και τουλάχιστον 4Κ για να δεις όντως αποτέλεσμα. Και τέτοια τηλεόραση σε προσφορά κάνει τουλάχιστον 600 ευρώ εδώ που μένω. Όχι φθηνό. Μην πάμε σε χειριστήρια, συνδρομές, κλπ

49 minutes ago, nikos5800 said:

μου αρεσει που βαζει την απαρχαιωμενη ρχ6800,ελεος,για cpu ναι αλλα η gpu του ps5 pro ειναι rdn3 με rt/ai rdn4 κοινως η διαφορα ειναι μεγαλη,

πιστευω η rtx 4070 ειναι οτι πρεπει για να ματσαρεις το ps5 pro gpu ακομα και σε unoptimized games

Αρχαία μεν, αλλά αν δεις συγκρίσεις κάνει δουλειά.
Μεγάλες ελπίδες ότι θα είναι η μέρα με την νύχτα έχετε.
Τα πλάνα που έδειξαν ως τώρα έχουν διαφορές που πρέπει να σφίξεις τα μάτια για να τις δείξει.
Και να μην παίζεις σε pc monitor όπως κάνουν μερικοί. Σημαντικό.

1 hour ago, kgkaudi said:

https://www.ign.com/articles/you-can-build-a-pc-equivalent-to-the-ps5-pro-heres-how

Και δεν χρειάζεται να παίρνεις PS Plus, σταντ ξεχωριστά και δισκιέρα γιατί είναι "πολυτέλεια".
Σταματήστε να αναμασάτε τις μπαρούφες του καθένα.
Τα φημολογούμενα 33 Tflops έγιναν ξαφνικά 16,7.
Και για να μην πούμε τι θα γίνει στα παιχνίδια της Rockstar που είναι όλα CPU-based. 🤣

Πιο ακριβό το PC δηλαδή χωρίς να έχεις βάλει οθόνες (τηλεοράσεις όλοι έχουμε σπίτια μας, σταθερούς υπολογιστές όχι), πληκτρολόγια/ποντίκια (το controller είναι στο πακέτο του PS5) καθώς και κάποιου είδους ηχεία/headset (οι τηλεοράσεις πάντα μπορούν να αναπαράγουν ήχο, οι οθόνες υπολογιστών όχι). Για να μην σου βάλω στην εξίσωση ότι θα πρέπει να έχεις χώρο στο σπίτι για γραφείο με ότι συνεπάγεται αυτό. Το PS5 θα κάτσει απλά στο έπιπλο της TV που οι συντριπτική πλειοψηφία των σπιτιών ήδη έχει.

Καταλήγουμε λοιπόν ότι το PS5 είναι πολύ καλύτερο deal αν δεν έχεις ήδη χώρο γραφείου με σταθερό υπολογιστή ήδη. Και δεδομένου ότι ο περισσότερος κόσμος πλέον χρησιμοποιεί λάπτοπ ή κάποιου είδους τάμπλετ, το πλεονέκτημα "μα το PC μπορεί να κάνει και πολλά ακόμα πράγματα" δεν υφίσταται καν καθώς υπάρχει ήδη κάποια συσκευή για τον μέσο χρήστη να κάνει οτιδήποτε μπορεί να κάνει ένα PC.

Για το υπερβολικά μικρό ποσοστό των nerd (σαν εμάς) που έχουν σταθερούς υπολογιστές και πιθανώς να πρέπει απλά να αλλάξουμε μια GPU στο PC μας, το PS5 δεν συμφέρει ιδιαίτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9 λεπτά πριν, kgkaudi είπε

Επίσης, μου αρέσει που λένε για τα περιφερειακά όλοι του υπολογιστή, λες και για την κονσόλα, δεν χρειάζεσαι TV με Dolby Vision, Atmos, 55 ίντσες και τουλάχιστον 4Κ για να δεις όντως αποτέλεσμα. Και τέτοια τηλεόραση σε προσφορά κάνει τουλάχιστον 600 ευρώ εδώ που μένω. Όχι φθηνό. Μην πάμε σε χειριστήρια, συνδρομές, κλπ

Γιατί το HDMI του PC σου που το χώνεις για να έχεις εικόνα; Για να μην πω για τα ηχεία του! Άρα τι λέμε τόση ώρα; Επίσης το PS5 Pro,  δεν είναι υποχρεωτικό ούτε αντικαθιστά το απλό PS5! Όποιος δε θέλει ή έχει την οικονομική δυνατότητα ας πάει σε αυτό! Όχι να κράζει το Pro επειδή δε μπορεί να το έχει 

Επεξ/σία από Izorai
  • Haha 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, KostasKri said:

Πιο ακριβό το PC δηλαδή χωρίς να έχεις βάλει οθόνες (τηλεοράσεις όλοι έχουμε σπίτια μας, σταθερούς υπολογιστές όχι), πληκτρολόγια/ποντίκια (το controller είναι στο πακέτο του PS5) καθώς και κάποιου είδους ηχεία/headset (οι τηλεοράσεις πάντα μπορούν να αναπαράγουν ήχο, οι οθόνες υπολογιστών όχι). Για να μην σου βάλω στην εξίσωση ότι θα πρέπει να έχεις χώρο στο σπίτι για γραφείο με ότι συνεπάγεται αυτό. Το PS5 θα κάτσει απλά στο έπιπλο της TV που οι συντριπτική πλειοψηφία των σπιτιών ήδη έχει.

Καταλήγουμε λοιπόν ότι το PS5 είναι πολύ καλύτερο deal αν δεν έχεις ήδη χώρο γραφείου με σταθερό υπολογιστή ήδη. Και δεδομένου ότι ο περισσότερος κόσμος πλέον χρησιμοποιεί λάπτοπ ή κάποιου είδους τάμπλετ, το πλεονέκτημα "μα το PC μπορεί να κάνει και πολλά ακόμα πράγματα" δεν υφίσταται καν καθώς υπάρχει ήδη κάποια συσκευή για τον μέσο χρήστη να κάνει οτιδήποτε μπορεί να κάνει ένα PC.

Μιά χαρά κάθεται το PC στο σαλόνι, συνδεδεμένο σε TV.

Been there, done that για πάρα πολλά χρόνια (βασικά από την εποχή που βγήκαν οι flat TVs) τόσο εγώ όσο και συγγενείς και φίλοι.

Είναι η πιό εύλικτη επιλογή όλων. Τα κάνει όλα και συμφέρει.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 3

42 minutes ago, kgkaudi said:

Επίσης, μου αρέσει που λένε για τα περιφερειακά όλοι του υπολογιστή, λες και για την κονσόλα, δεν χρειάζεσαι TV με Dolby Vision, Atmos, 55 ίντσες και τουλάχιστον 4Κ για να δεις όντως αποτέλεσμα.

Εντάξει. Και το PC κάπου πρέπει να το συνδέσεις. Δεν θα το βάλεις σε 1080p monitor των 99€. 

38 minutes ago, KostasKri said:

Πιο ακριβό το PC δηλαδή χωρίς να έχεις βάλει οθόνες (τηλεοράσεις όλοι έχουμε σπίτια μας, σταθερούς υπολογιστές όχι), πληκτρολόγια/ποντίκια (το controller είναι στο πακέτο του PS5) καθώς και κάποιου είδους ηχεία/headset (οι τηλεοράσεις πάντα μπορούν να αναπαράγουν ήχο, οι οθόνες υπολογιστών όχι).

Δεν χρειάζεσαι οθόνη και ηχεία. Για gaming είναι. Θα το συνδέσεις όπου θα έβαζες και την κονσόλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kgkaudi είπε

Αρχαία μεν, αλλά αν δεις συγκρίσεις κάνει δουλειά.
Μεγάλες ελπίδες ότι θα είναι η μέρα με την νύχτα έχετε.
Τα πλάνα που έδειξαν ως τώρα έχουν διαφορές που πρέπει να σφίξεις τα μάτια για να τις δείξει.
Και να μην παίζεις σε pc monitor όπως κάνουν μερικοί. Σημαντικό.

Κάνει δουλειά στο rasterisation ,μόλις βάλεις ray tracing(για αυτό φτιάχτηκε το ps5 pro)θα πέσουν σφαλιάρες με την ρχ6800 και αν συγκρίνουμε το fsr με το ai upscaling της Sony εκεί τελειώνει η συζήτηση ακόμα περισσότερο 

Επεξ/σία από nikos5800
  • Thanks 1
  • Haha 1

55 minutes ago, panther_512 said:

Μιά χαρά κάθεται το PC στο σαλόνι, συνδεδεμένο σε TV.

Been there, done that για πάρα πολλά χρόνια (βασικά από την εποχή που βγήκαν οι flat TVs) τόσο εγώ όσο και συγγενείς και φίλοι.

Είναι η πιό εύλικτη επιλογή όλων. Τα κάνει όλα και συμφέρει.

Νομίζω πως ο μέσος όρος που λέμε δεν είναι εσύ και οι γνωστοί σου. Το ότι κάποιοι το κάνουν δεν σημαίνει ότι είναι και το πιο διαδεδομένο. Με την λογική σου, δεν έχω δει κανέναν να το κάνει αυτό. Ακόμα κι εγώ που το PC μου είναι πολλές φορές πιο γρήγορο (3080ΤΙ) από το PS5 που έχω και το κουτί μου είναι όσο πιο μικρό και όμορφο μπορούσε να είναι για τα γούστα μου (200€ μόνο του) δεν θα το έβαζα με καμία δύναμη στο σαλόνι.

• Thanks 1

12 minutes ago, KostasKri said:

Νομίζω πως ο μέσος όρος που λέμε δεν είναι εσύ και οι γνωστοί σου. Το ότι κάποιοι το κάνουν δεν σημαίνει ότι είναι και το πιο διαδεδομένο. Με την λογική σου, δεν έχω δει κανέναν να το κάνει αυτό. Ακόμα κι εγώ που το PC μου είναι πολλές φορές πιο γρήγορο (3080ΤΙ) από το PS5 που έχω και το κουτί μου είναι όσο πιο μικρό και όμορφο μπορούσε να είναι για τα γούστα μου (200€ μόνο του) δεν θα το έβαζα με καμία δύναμη στο σαλόνι.

Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν μέσο όρο. Είπα ότι μιά χαρά μπαίνει το PC στο σαλόνι, τα κάνει όλα, συμφέρει, και είναι πολύ πιό αθόρυβο από τις τουρμπίνες των Playstation. Είναι χιλιοδοκιμασμένη λύση και δουλεύει άψογα.

Το ότι τα κουτιά των PC θα τα βρείς πιο συχνά σε γραφεία, δεν έχει να κάνει με αδυναμία σύνδεσης του PC σε TV στο σαλόνι, αλλά με επιλογή του χρήστη να έχει το PC το δικό του χώρο.

Παλαιότερα είχα ανεβάσει και διάφορες φωτογραφίες με το setup που είχα στο σαλόνι, με το PC κρυμμένο μέσα στο έπιπλο της TV, και από πάνω του, επίσης κρυμμένο, το PS4 Pro μου.

• Like 2

Πολύ κράξιμο για την τιμή  Ήθελα να ήξερα αυτοί που κράζουν (γενικά) κάθε πότε αλλάζουν κινητό και σε τι budget 😄. Επίσης θέλω να δω αν τελικά όντως έχει διαφορές το Pro τι θα γίνει στις αγγελίες με τα προηγούμενα και πόσοι που κράζουν τώρα θα βάλουν δόσεις για να το πάρουν.

ΥΓ:  Έχω το PS5 Fat, δεν το σκέφτομαι για το Pro αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για την τιμή όσο και να γκρινιάζω. Απλά προσπερνώ εν αναμονή PS6.

• Like 1

1 ώρα πριν, Alexaras1991 είπε

Κανένας λόγος πλέον για κονσόλα όταν τα "exclusives" καταλήγουν και στο PC έτσι κι αλλιώς.

Ναι, αν δεν έχεις πρόβλημα να περιμένεις 2 χρόνια για το καθένα! Μια χαρά είναι!😝

• Like 1
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...