Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω το πρώτο αμάξι μου είμαι ανάμεσα σε εν Suzuki swift 1600 135ps του 2012 που το πουλάνε 9.000 με 150.000 χλμ και ένα Honda civic 2009 1800 140ps με 200.000χλμ ποια θα ήταν η γνώμη σας 

Δημοσ.

πολυ διαφορετικα αυτοκινητα.

Πρεπει να δεις την πραγματικη κατασταση τους.

ετσι δε μπορω να σου πω.

πηγες τα ειδες απο κοντα ? οδηγησες?

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Iliasko2000 είπε

Καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω το πρώτο αμάξι μου είμαι ανάμεσα σε εν Suzuki swift 1600 135ps του 2012 που το πουλάνε 9.000 με 150.000 χλμ και ένα Honda civic 2009 1800 140ps με 200.000χλμ ποια θα ήταν η γνώμη σας 

Τελείως διαφορετική καρότσα τα 2 μεταξύ τους .

Ότι είναι πιο καθαρό εάν πας και τα δεις πάρε και έλεγχο σε δικό σου συνεργείο.

Εάν είναι πραγματικά τα χιλιόμετρα θα χρειαστούν και τα ανάλογα μαζεματα λόγω ηλικίας / χιλιομετρων

Δημοσ.

Δεν έχω πάει ακόμα να τα δω φαίνονται και τα δύο σε καλή κατάσταση απλά θα ήθελα γενικά μια γνώμη σε τι αξίζει πιο πολύ σε επιδόσεις και συμπεριφορά δρόμου αν ήξερε κάποιος 

Δημοσ.

Δεν εχει κανενα νοημα η κουβεντα αν δεν τα ελεγξεις με μηχανικο. Στα μεταχειρισμενα δεν επιλεγεις εσυ, σε επιλεγει το αμαξι που βρισκεται στην καλυτερη κατασταση με τα λιγοτερα (πραγματικα) χιλιομετρα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Iliasko2000 είπε

Honda civic 2009

Φίλε για μένα δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο.

Το Honda πέρα από το γεγονός ότι είναι πιο αξιόπιστο γενικότερα ( όχι ότι το Suzuki είναι ζημιαρικο), στα δικά μου μάτια είναι όμορφο, ακόμα φρέσκο και με πολύ όμορφο διαστημικό εσωτερικό. Οι χώροι επίσης είναι μεγαλύτεροι στο civic.

Πάντως και τα 2 θεωρούνται από τα καλά μεταχειρισμένα που μπορείς να βρεις και δεν θα σε ταλαιπωρήσουν ιδιαίτερα αν είναι καλά συντηρημένα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...