this.is.elia Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες 27 minutes ago, gg i carry said: αξιζει τπτ η κλασσικα τα εχουν παει στο θεο και απλα φαινεται σαν εκπτωση ολο αυτο? Εάν αγοράσεις πολύ ακριβά πράγματα (>400€ η τιμή του φθηνότερου) σίγουρα αξίζει. Εάν πάρεις κάτι 'ακριβούτσικο' και κάτι φθηνό (π.χ μια μητρική των 300€ και μνήμες των 150€) μάλλον βγαίνει φθηνότερα σε skroutzομάγαζο, άσε που η ποικιλία είναι αρκετά φτωχότερη. Το πλαίσιο έχει εντελώς κουκουρούκου τιμές και σιγά την εγγύηση που δίνει. Όσες φορές το χρειάστηκα, μάλλον ταλαιπωρήθηκα περισσότερο από το skroutz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raikou Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες 29 λεπτά πριν, kirileman είπε Έπρεπε να έχετε ήδη οργανωθεί και να σαρώνετε τους 7800x3D + κάτι ακόμα. περα απο αυτο δεν εχει κατι αλλο ομως πχ gpu βρισκεις αλλου φθηνοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες 13 minutes ago, raikou said: περα απο αυτο δεν εχει κατι αλλο ομως πχ gpu βρισκεις αλλου φθηνοτερα Οι τιμές των GPU είναι τραγικές. Πάρτε κάτι άλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raikou Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες 4 λεπτά πριν, kirileman είπε Οι τιμές των GPU είναι τραγικές. Πάρτε κάτι άλλο. αυτο ψαχνω ολη μερα αλλα δε βρισκω κατι. πχ motherboards, ram κλπ δε χρειαζεσαι 500 ευρω για να κανεις το combo 500+500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotthard Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες Αν προλαβαίνουμε από Θεσσαλονίκη είμαι σε αναζήτηση και έτοιμος για 7700 αν υπάρχει κάποιος να μοιραστούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες Τραγικές οι τιμές του πλαισίου, κάτι cpu,gpu και μητρικές που κοιτούσα έπαθα σοκ με τα λεφτά που ζητάνε 😲 Ούτε με την έκπτωση του 50% συμφέρει, μόνο στην Ελλάδα αυτά 😅 Εγώ θα περιμένω black friday 🙄 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dam_Peristeriws Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες Opoios endiafereta na sumplhrwsei 400 me 650 , pm me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papako35 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες Κοτσοβολος πρεπει να το εκλεισε το μαγαζι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atypicalcoder Δημοσ. πριν από 3 ώρες Share Δημοσ. πριν από 3 ώρες Καλοδεχούμενες αυτές οι προσφορές αλλά αυτό που με φοβίζει εμένα είναι μην αυτή η Black Friday είναι τέτοιου τύπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gg i carry Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 hours ago, this.is.elia said: Εάν αγοράσεις πολύ ακριβά πράγματα (>400€ η τιμή του φθηνότερου) σίγουρα αξίζει. Εάν πάρεις κάτι 'ακριβούτσικο' και κάτι φθηνό (π.χ μια μητρική των 300€ και μνήμες των 150€) μάλλον βγαίνει φθηνότερα σε skroutzομάγαζο, άσε που η ποικιλία είναι αρκετά φτωχότερη. Το πλαίσιο έχει εντελώς κουκουρούκου τιμές και σιγά την εγγύηση που δίνει. Όσες φορές το χρειάστηκα, μάλλον ταλαιπωρήθηκα περισσότερο από το skroutz. καταλαβα περισσοτερο ντορος να γινεται ειναι και ο μηνας της black friday πιανουν κοροιδα ναι οι τιμες ειναι λες και σου λενε στην μουρη εισαι χαζος αν ψωνισεις απο εμας καλα το σκρουτζ support αν εχεις και την συνδρομη ειναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ οτι παπουτσι μου χαλασε πριν τα 2 χρονια εγινε αλλαγη αμεσως η πηρα λεφτα πισω μια φορα εκανα το λαθος κ αγορασα απο intersport και οχι δεν το αλλαξανε αλλα μου βγαλανε κ την πιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. πριν από 18 λεπτά Share Δημοσ. πριν από 18 λεπτά Είδα την προσφορά και λέω ίσως είναι ευκαιρία να τσιμπήσω 2 hdd 16tb+. Με την super προσφορά που κάνει ο πλαισιος μου βγαίνουν μόνο ~20% ακριβότερα από e-shop/skroutz. Spoiler Τα ~ίδια και στον κοτσωβολο, μόνο έναν 18αρη έχει σε σχετικά οκ τιμή (ένα 50αρικο πανω) αλλά είναι sas και όχι sata. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα