valantis123 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Share Δημοσ. πριν από 13 ώρες Εγω θα χτυπήσω αυτά να τελειώσω το Build μετα το combo από την Corsair. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μπορούν να γίνουν δύο παραγγελίες από το ίδιο λογαριασμό? επίσης μέχρι πότε ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μόλις τώρα, ababapanos είπε Μπορούν να γίνουν δύο παραγγελίες από το ίδιο λογαριασμό? επίσης μέχρι πότε ισχύει? Εγώ έκανα 2 παραγγελίες από τον ίδιο λογαριασμό και τις πλήρωσα με κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, valantis123 said: Εγω θα χτυπήσω αυτά να τελειώσω το Build μετα το combo από την Corsair. Καλά θα κάνεις, αλλά η διαφορά από skroutz παίζει να είναι 10 ευρώ. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Share Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, kirileman είπε Καλά θα κάνεις, αλλά η διαφορά από skroutz παίζει να είναι 10 ευρώ. τα έχω στο καλάθι στο Σκρουτζ τα ίδια στα 340€ μαζί με τα μεταφορικά. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από valantis123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jts Δημοσ. πριν από 11 ώρες Share Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) Ένα καλό deal είναι τα sonos era 300(φαντάζομαι και τα 100) αλλά πρέπει να πάρεις mixed χρώματα για να λειτουργήσει η έκπτωση. Τραγικό! Και τα 2 oled monitor(asus4k qd oled και LG 4k woled) είναι καλός αλλά ακριβός συνδυασμός αν κάποιος ενδιαφερθεί. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από Jts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. πριν από 11 ώρες Share Δημοσ. πριν από 11 ώρες 12 minutes ago, valantis123 said: τα έχω στο καλάθι στο Σκρουτζ τα ίδια στα 340€ μαζί με τα μεταφορικά. Προχώρα τότε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες επειδη θα έστηνα εναν υπολογιστη με amd 7800x3D , μηπως συμφερει να το σπασω σε παραγγελιες και να τα παρω ολα απο πλαισιο? η θα μου ερθει μια η αλλη αν τα επαιρνα απο σκρουτζ? μπατζετ περιπου 2000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raikou Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες εχει τιποτα στο κωτσοβολο που να ειναι πιο φτηνο απο αλλου; αν ειναι 100-150 ευρω πανω απο αλλου τοτε γλυτωνεις ελαχιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. πριν από 7 ώρες Moderators Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες 16 ώρες πριν, deukaleionas είπε Αξίζει. Αρκει να είχες σκοπό να τα πάρεις κ τα 2 Δεν ειχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 hours ago, raikou said: εχει τιποτα στο κωτσοβολο που να ειναι πιο φτηνο απο αλλου; αν ειναι 100-150 ευρω πανω απο αλλου τοτε γλυτωνεις ελαχιστα Galaxy Z Fold 6. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gg i carry Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες αξιζει τπτ η κλασσικα τα εχουν παει στο θεο και απλα φαινεται σαν εκπτωση ολο αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raikou Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες 7 λεπτά πριν, kirileman είπε Galaxy Z Fold 6. 😁 2100 εχει και κωτσοβολο και πλαισιο ενω αλλου κοντα 1200 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες 7 minutes ago, gg i carry said: αξιζει τπτ η κλασσικα τα εχουν παει στο θεο και απλα φαινεται σαν εκπτωση ολο αυτο? Έπρεπε να έχετε ήδη οργανωθεί και να σαρώνετε τους 7800x3D + κάτι ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, gg i carry είπε αξιζει τπτ η κλασσικα τα εχουν παει στο θεο και απλα φαινεται σαν εκπτωση ολο αυτο? Σίγουρα κάποια αξίζουν με το -25% (αν πάρεις την max έκπτωση, με 2 προϊόντα ίδιων τιμών δηλαδή). Εγώ πχ που έχω σκαλώσει να πάρω ένα από τα 2 λάπτοπ: Asus Zenbook Duo UX8406MA-OLED-PZ192X U7/16GB/1TB - Στον Κώτσο βγαίνει 1.500 ενώ σκρουτζ έχει 1.689 € Lenovo YogaBook 9 Laptop 13.3" OLED Αφής (Core i7 1355U/16 GB/1 TB) - Plaisio βγαίνει 1.650 ενώ σκρουτζ έχει 2.200 € Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από matrixxx καθαρισμος συνδεσμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα