valantis123 Δημοσ. Τρίτη στις 08:40 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:40 πμ Εγω θα χτυπήσω αυτά να τελειώσω το Build μετα το combo από την Corsair. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. Τρίτη στις 09:26 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:26 πμ Μπορούν να γίνουν δύο παραγγελίες από το ίδιο λογαριασμό? επίσης μέχρι πότε ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. Τρίτη στις 09:27 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:27 πμ Μόλις τώρα, ababapanos είπε Μπορούν να γίνουν δύο παραγγελίες από το ίδιο λογαριασμό? επίσης μέχρι πότε ισχύει? Εγώ έκανα 2 παραγγελίες από τον ίδιο λογαριασμό και τις πλήρωσα με κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. Τρίτη στις 09:36 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:36 πμ (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, valantis123 said: Εγω θα χτυπήσω αυτά να τελειώσω το Build μετα το combo από την Corsair. Καλά θα κάνεις, αλλά η διαφορά από skroutz παίζει να είναι 10 ευρώ. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:36 πμ από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. Τρίτη στις 10:15 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:15 πμ (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, kirileman είπε Καλά θα κάνεις, αλλά η διαφορά από skroutz παίζει να είναι 10 ευρώ. τα έχω στο καλάθι στο Σκρουτζ τα ίδια στα 340€ μαζί με τα μεταφορικά. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:17 πμ από valantis123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jts Δημοσ. Τρίτη στις 10:21 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:21 πμ (επεξεργασμένο) Ένα καλό deal είναι τα sonos era 300(φαντάζομαι και τα 100) αλλά πρέπει να πάρεις mixed χρώματα για να λειτουργήσει η έκπτωση. Τραγικό! Και τα 2 oled monitor(asus4k qd oled και LG 4k woled) είναι καλός αλλά ακριβός συνδυασμός αν κάποιος ενδιαφερθεί. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:26 πμ από Jts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. Τρίτη στις 10:28 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:28 πμ 12 minutes ago, valantis123 said: τα έχω στο καλάθι στο Σκρουτζ τα ίδια στα 340€ μαζί με τα μεταφορικά. Προχώρα τότε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. Τρίτη στις 11:54 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:54 πμ επειδη θα έστηνα εναν υπολογιστη με amd 7800x3D , μηπως συμφερει να το σπασω σε παραγγελιες και να τα παρω ολα απο πλαισιο? η θα μου ερθει μια η αλλη αν τα επαιρνα απο σκρουτζ? μπατζετ περιπου 2000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raikou Δημοσ. Τρίτη στις 12:13 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 12:13 μμ εχει τιποτα στο κωτσοβολο που να ειναι πιο φτηνο απο αλλου; αν ειναι 100-150 ευρω πανω απο αλλου τοτε γλυτωνεις ελαχιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. Τρίτη στις 02:02 μμ Moderators Share Δημοσ. Τρίτη στις 02:02 μμ 16 ώρες πριν, deukaleionas είπε Αξίζει. Αρκει να είχες σκοπό να τα πάρεις κ τα 2 Δεν ειχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. Τρίτη στις 03:03 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 03:03 μμ 2 hours ago, raikou said: εχει τιποτα στο κωτσοβολο που να ειναι πιο φτηνο απο αλλου; αν ειναι 100-150 ευρω πανω απο αλλου τοτε γλυτωνεις ελαχιστα Galaxy Z Fold 6. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gg i carry Δημοσ. Τρίτη στις 03:05 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 03:05 μμ αξιζει τπτ η κλασσικα τα εχουν παει στο θεο και απλα φαινεται σαν εκπτωση ολο αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raikou Δημοσ. Τρίτη στις 03:13 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 03:13 μμ 7 λεπτά πριν, kirileman είπε Galaxy Z Fold 6. 😁 2100 εχει και κωτσοβολο και πλαισιο ενω αλλου κοντα 1200 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. Τρίτη στις 03:15 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 03:15 μμ 7 minutes ago, gg i carry said: αξιζει τπτ η κλασσικα τα εχουν παει στο θεο και απλα φαινεται σαν εκπτωση ολο αυτο? Έπρεπε να έχετε ήδη οργανωθεί και να σαρώνετε τους 7800x3D + κάτι ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. Τρίτη στις 03:29 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 03:29 μμ (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, gg i carry είπε αξιζει τπτ η κλασσικα τα εχουν παει στο θεο και απλα φαινεται σαν εκπτωση ολο αυτο? Σίγουρα κάποια αξίζουν με το -25% (αν πάρεις την max έκπτωση, με 2 προϊόντα ίδιων τιμών δηλαδή). Εγώ πχ που έχω σκαλώσει να πάρω ένα από τα 2 λάπτοπ: Asus Zenbook Duo UX8406MA-OLED-PZ192X U7/16GB/1TB - Στον Κώτσο βγαίνει 1.500 ενώ σκρουτζ έχει 1.689 € Lenovo YogaBook 9 Laptop 13.3" OLED Αφής (Core i7 1355U/16 GB/1 TB) - Plaisio βγαίνει 1.650 ενώ σκρουτζ έχει 2.200 € Επεξ/σία Τρίτη στις 03:35 μμ από matrixxx καθαρισμος συνδεσμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα