valantis123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Εγω θα χτυπήσω αυτά να τελειώσω το Build μετα το combo από την Corsair. 5
ababapanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Μπορούν να γίνουν δύο παραγγελίες από το ίδιο λογαριασμό? επίσης μέχρι πότε ισχύει?
katsikoula Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, ababapanos είπε Μπορούν να γίνουν δύο παραγγελίες από το ίδιο λογαριασμό? επίσης μέχρι πότε ισχύει? Εγώ έκανα 2 παραγγελίες από τον ίδιο λογαριασμό και τις πλήρωσα με κάρτα.
kirileman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, valantis123 said: Εγω θα χτυπήσω αυτά να τελειώσω το Build μετα το combo από την Corsair. Καλά θα κάνεις, αλλά η διαφορά από skroutz παίζει να είναι 10 ευρώ. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου από kirileman
valantis123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, kirileman είπε Καλά θα κάνεις, αλλά η διαφορά από skroutz παίζει να είναι 10 ευρώ. τα έχω στο καλάθι στο Σκρουτζ τα ίδια στα 340€ μαζί με τα μεταφορικά. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου από valantis123
Jts Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Ένα καλό deal είναι τα sonos era 300(φαντάζομαι και τα 100) αλλά πρέπει να πάρεις mixed χρώματα για να λειτουργήσει η έκπτωση. Τραγικό! Και τα 2 oled monitor(asus4k qd oled και LG 4k woled) είναι καλός αλλά ακριβός συνδυασμός αν κάποιος ενδιαφερθεί. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου από Jts
kirileman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 12 minutes ago, valantis123 said: τα έχω στο καλάθι στο Σκρουτζ τα ίδια στα 340€ μαζί με τα μεταφορικά. Προχώρα τότε. 1
ababapanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου επειδη θα έστηνα εναν υπολογιστη με amd 7800x3D , μηπως συμφερει να το σπασω σε παραγγελιες και να τα παρω ολα απο πλαισιο? η θα μου ερθει μια η αλλη αν τα επαιρνα απο σκρουτζ? μπατζετ περιπου 2000
raikou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου εχει τιποτα στο κωτσοβολο που να ειναι πιο φτηνο απο αλλου; αν ειναι 100-150 ευρω πανω απο αλλου τοτε γλυτωνεις ελαχιστα
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 16 ώρες πριν, deukaleionas είπε Αξίζει. Αρκει να είχες σκοπό να τα πάρεις κ τα 2 Δεν ειχα!
kirileman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2 hours ago, raikou said: εχει τιποτα στο κωτσοβολο που να ειναι πιο φτηνο απο αλλου; αν ειναι 100-150 ευρω πανω απο αλλου τοτε γλυτωνεις ελαχιστα Galaxy Z Fold 6. 😁
gg i carry Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου αξιζει τπτ η κλασσικα τα εχουν παει στο θεο και απλα φαινεται σαν εκπτωση ολο αυτο?
raikou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 7 λεπτά πριν, kirileman είπε Galaxy Z Fold 6. 😁 2100 εχει και κωτσοβολο και πλαισιο ενω αλλου κοντα 1200 2
kirileman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 7 minutes ago, gg i carry said: αξιζει τπτ η κλασσικα τα εχουν παει στο θεο και απλα φαινεται σαν εκπτωση ολο αυτο? Έπρεπε να έχετε ήδη οργανωθεί και να σαρώνετε τους 7800x3D + κάτι ακόμα.
s2117 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, gg i carry είπε αξιζει τπτ η κλασσικα τα εχουν παει στο θεο και απλα φαινεται σαν εκπτωση ολο αυτο? Σίγουρα κάποια αξίζουν με το -25% (αν πάρεις την max έκπτωση, με 2 προϊόντα ίδιων τιμών δηλαδή). Εγώ πχ που έχω σκαλώσει να πάρω ένα από τα 2 λάπτοπ: Asus Zenbook Duo UX8406MA-OLED-PZ192X U7/16GB/1TB - Στον Κώτσο βγαίνει 1.500 ενώ σκρουτζ έχει 1.689 € Lenovo YogaBook 9 Laptop 13.3" OLED Αφής (Core i7 1355U/16 GB/1 TB) - Plaisio βγαίνει 1.650 ενώ σκρουτζ έχει 2.200 € Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου από matrixxx καθαρισμος συνδεσμου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα