Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει και ο Κωτσοβολος παρομοια προσφορα αυτη τη στιγμη: https://www.kotsovolos.gr/pages/p4343247-ofelos-sto-deytero-proion

image.png.6ddff97d3f5c54907a3091519a3bacdb.png

Προϋποτίθεται η αγορά τουλάχιστον 2 και άνω από τους κωδικούς που συμμετέχουν στην ενέργεια έως 05/11/2024. Το όφελος υπολογίζεται στο χαμηλότερο σε αξία προϊόν κατά την προσθήκη του στο καλάθι. Στην ενέργεια συμμετέχουν επιλεγμένοι κωδικοί με την σήμανση  " ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ". Σε περίπτωση μερικής υπαναχώρησης του πελάτη από την αγορά, η συνολική έκπτωση ακυρώνεται και ο πελάτης χρεώνεται με την αρχική τιμή του προϊόντος πριν την έκπτωση.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξίζει. 

Αρκει να είχες σκοπό να τα πάρεις κ τα 2

Τα έβαλα αυτά στην τύχη... 

Screenshot_20241104_215945_Chrome.jpg

Επεξ/σία από deukaleionas
  • Like 1
Δημοσ.

Αν θέλει κάποιος αγορά γύρω στα 1500-2000 κάτι, ας μου στείλει αν θέλει να μοιραστούμε την έκπτωση, είτε κωτσο, είτε πλαισιο.

Επίσης πλαίσιο θέλω και κάτι ~200, αν θέλει κάποιος κάτι να μοιραστούμε την έκπτωση :)

• Like 1
Δημοσ.
32 minutes ago, s2117 said:

Αν θέλει κάποιος αγορά γύρω στα 1500-2000 κάτι, ας μου στείλει αν θέλει να μοιραστούμε την έκπτωση, είτε κωτσο, είτε πλαισιο.

Επίσης πλαίσιο θέλω και κάτι ~200, αν θέλει κάποιος κάτι να μοιραστούμε την έκπτωση :)

Θέλω και δεν θέλω, αλλά όχι τέτοιο πόσο. Τι σκέφτεσαι να πάρεις;

Δημοσ.

Δοκίμασα να πάρω 2 pc parts με αξίες 211+230 ευρώ και μου βγαίνει 20 ευρώ περισσότερα από το να τα πάρω από skroutz. Η προσφορά αξίζει μάλλον για ακριβότερα προϊόντα.

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, FatMan είπε

Μην βαριέστε βρε παιδιά, βάλτε το link και τους όρους...

https://www.plaisio.gr/campaign/mono-gia-ligo

Legals.jpg (1920×494)

Δηλαδη αν το 2ο προιον που θα εχει την εκπτωση 50% βγει doa, θα απαιτησουν να πληρωσουμε το 50% που μας χαρισαν για να το αντικαταστησουν?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GPOWERR είπε

Δηλαδη αν το 2ο προιον που θα εχει την εκπτωση 50% βγει doa, θα απαιτησουν να πληρωσουμε το 50% που μας χαρισαν για να το αντικαταστησουν?

Όχι, απλά εάν δεν μπορεί να γίνει διόρθωση του πράγματος, η αντικατάστασή του θα γίνει με προϊόν ίδιας αξίας με αυτό που πλήρωσες.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Νομίζω θα μπορούσαν να βάλουν ακόμα δύο αστερίσκους για να γίνουν δέκα και να μείνουν ευχαριστημένοι και οι ψυχαναγκαστικοί 😅

😂😂😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...