Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά, έχω βάλει κάποια πράματα σε αγγελίες και μερικοί αγοραστές τα θέλουν μέσω boxnow.

Έχω παρατηρήσει στις αγγελίες του insomnia ότι οι πωλητές ζητούν κατάθεση σε λογαριασμό ΙΒΑΝ πρώτα και μετά τα στέλνουν. Δε θυμάμαι ποτέ να δω αγγελία εδώ για αντικαταβολή μέσω courier κτλ.

Αν θέλω να στείλω με αντικαταβολή μεταχειρισμένο προϊόν τι μπέρδεμα μπορώ να έχω εγώ ως πωλητής από έναν επιτήδειο αγοραστή;

Ήδη γνωρίζω για τα κόλπα με ψεύτικα λινκ σε paypal κτλ. Οπότε ή χέρι με χέρι ή με κατάθεση σε ΙΒΑΝ;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, AndVal είπε

Αν θέλω να στείλω με αντικαταβολή μεταχειρισμένο προϊόν τι μπέρδεμα μπορώ να έχω εγώ ως πωλητής από έναν επιτήδειο αγοραστή;

να χάσεις χρόνο και το κόστος των μεταφορικών

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, AndVal είπε

Γεια χαρά, έχω βάλει κάποια πράματα σε αγγελίες και μερικοί αγοραστές τα θέλουν μέσω boxnow.

Έχω παρατηρήσει στις αγγελίες του insomnia ότι οι πωλητές ζητούν κατάθεση σε λογαριασμό ΙΒΑΝ πρώτα και μετά τα στέλνουν. Δε θυμάμαι ποτέ να δω αγγελία εδώ για αντικαταβολή μέσω courier κτλ.

Ήδη γνωρίζω για τα κόλπα με ψεύτικα λινκ σε paypal κτλ. Οπότε ή χέρι με χέρι ή με κατάθεση σε ΙΒΑΝ;

Στην αντικαταβολή αργείς να πάρεις τα χρήματα από την μεταφορική, υπάρχει και η περίπτωση που ο άλλος μπορεί να το μετανιώσει και να μην πάει να το πάρει.

Εσύ θα χρεωθείς τα μεταφορικά της αποστολής, και τα μεταφορικά για να το ξανά στείλουν πίσω. Σε αυτές τις περιπτώσεις ζητάς τα μεταφορικά προκαταβολή για να στείλεις το προϊόν.

Παράδειγμα αντικαταβολής: το πουλάς 100€, τα μεταφορικά είναι 10€, ζητάς προκαταβολή 20€ και βάζεις αντικαταβολή 90€ και το στέλνεις. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AndVal είπε

Αρχικα,μπορει να κανεις να παρεις τα χρηματα ακομα και 1 μηνα ( παθων ) .

Συνηθως με ΕΛΤΑ ειναι μεσα σε 2 βδομαδες, με Γενικη ηταν περιπου μια βδομαδα.

Αν δεν παραλαβει ο αλλος,τρως φεσι τα μεταφορικα,αλλα το χειροτερο ειναι οτι δεν εχεις το αντικειμενο για περιπου 14 μερες ( 10 μερες περιπου μενει στην κουριερ και απο 2 πηγαινε ελα ) .

Επισης,ρισκαρεις και την αρνητικη αξιολογηση εδω μεσα,αν φυσικα πεις οτι του κανεις εσυ αρνητικη επειδη δεν παρελαβε.

Μπες vendora,εχει τεραστιο κοινο, βαλε και 5 ευρω πανω στην τιμη ( η προμηθεια της vendora ) και προχωρα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...