Προς το περιεχόμενο

cosmote tv app

nikoshiotaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερες στο team μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος να βοηθησει γτ νμζ εχω κανει ολες τις εναλλακτικες αλλα ακρη δν βγαινει δυστηχως..κατοχος cosmote tv τα τελευταια 4 χρονια ..εχω δυο τηλεορασεις μια lg sm8500 και μ qled qe55w70a ..και στις δυο τηλεορασεις εχω κατεβασει την εφαρμογη γτ εχω τον δορυφορο για να βλεπω πχ καποια ταινια ενω στην samsung δν υπαρχει ποτε μα ποτε κανενα απολυτως κολλυμα σε οτιδηποτε και αν κανεις στην lg υπαρχουνε στιγμες που δν σε αφηνει να παρακολουθησεις και κολλαει ολη την ωρα ακομα και στην εναλλαγη καναλιων..εχω 100 γραμμη και την συνδεσα ακομα και με καλωδιο εθερνετ και παλι λαγκαρει ...υπαρχει καποιος να προτεινει κατι η γινετε μονο σε μενα αυτο..σκεφτειτε οτι μπηκα και μεσω ιντερνετ με hdmi καλωδιο στην lg και εκει δν κολλησε καθολου...ευχαριστω καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, nikoshiotaras είπε

καλημερες στο team μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος να βοηθησει γτ νμζ εχω κανει ολες τις εναλλακτικες αλλα ακρη δν βγαινει δυστηχως..κατοχος cosmote tv τα τελευταια 4 χρονια ..εχω δυο τηλεορασεις μια lg sm8500 και μ qled qe55w70a ..και στις δυο τηλεορασεις εχω κατεβασει την εφαρμογη γτ εχω τον δορυφορο για να βλεπω πχ καποια ταινια ενω στην samsung δν υπαρχει ποτε μα ποτε κανενα απολυτως κολλυμα σε οτιδηποτε και αν κανεις στην lg υπαρχουνε στιγμες που δν σε αφηνει να παρακολουθησεις και κολλαει ολη την ωρα ακομα και στην εναλλαγη καναλιων..εχω 100 γραμμη και την συνδεσα ακομα και με καλωδιο εθερνετ και παλι λαγκαρει ...υπαρχει καποιος να προτεινει κατι η γινετε μονο σε μενα αυτο..σκεφτειτε οτι μπηκα και μεσω ιντερνετ με hdmi καλωδιο στην lg και εκει δν κολλησε καθολου...ευχαριστω καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

Είναι γνωστό...

Απλά κάνεις απεγκατάσταση/εγκατάσταση ξανά την εφαρμογή.

Όχι αναβάθμιση!

Το είχα και εγώ και έτσι επιλύθηκε

Η σύνδεση της τηλεόρασης πως γίνεται;

Αν είναι με wifi 2,4  παίζει το πρόβλημα σου να είναι εκεί,   καλώδιο ή ac wifi

Σε Android tv που το έχω δεν έχει κάποιο θέμα.

Επεξ/σία από sdikr

@sdikrκαι αυτο το δοκίμασα φίλε και με καλώδιο εθερντετ να μην έχει καμία απώλεια σήματος και ξεσυνδεθηκα από το 2.4 και το σύνδεσα στο 5.0 … 

10 ώρες πριν, nikoshiotaras είπε

Καλησπέρα φίλε το έκανα ήδη αυτό αλλά και πάλι το ίδιο πράγμα γίνετε 

Κάνε τα παρακάτω:
Απεγκατάσταση της εφαρμογής Cosmote

Έλεγχο για νέες ενημερώσεις λογισμικού της τηλεόρασης

Κλείσιμο/άνοιγμα της τηλεόρασης

Εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής.

Όλα αυτά με την 2η τηλεόραση κλειστή

@kormosόλα αυτά που ανέφερες τα έκανα φίλε .. , μ απάντησε και ένα παιδί από πάνω ότι του κολλούσε και αυτουνού., το θέμα είναι πως βλέπω ότι μέρα παρά μέρα είτε θα κολλάει αρκετά είτε λιγότερο ίσως και καμιά φορά καθόλου . Στο μοναδικό πράγμα που από ότι κτλβ δεν κολλάει ποτέ είναι στα μποξακια που δίνει η εον πχ , η έχω φίλους με παλιότερες τηλεοράσεις με λιγότερο mbps σε σύνδεση και μ λένε πως δν κολλάει ποτέ , δν έχω ούτε αποσυνδέσεις ποτέ η 100 γράμμα δν έχει απώλειες οπότε δν μπορώ να κτλβ για ποιον λόγο γίνετε αυτό … 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...