Marseep Δημοσ. πριν από 17 ώρες Share Δημοσ. πριν από 17 ώρες Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτησω την γνωμη σας σχετικα με το bottleneck Εχω εναν 12700κ με μια 3070ti και σκεφτομαι να κανω upgrade σε 4070ti super Ολα τα σχετικα site-οδηγοι bottleneck μου το δειχνουν ως αρκετα κακο pairing ακομα και σε 2κ αναλυση αξιζει το upgrade ή οχι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. πριν από 17 ώρες Share Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μια χαρά ζευγάρι είναι... Σιγά το bottleneck που θα έχεις... Απέναντι στον κορυφαίο 7800x3d, βρίσκεται στο -15%, με δείγμα την κορυφαία 4090 και μιλάμε για average, όπου σε κάποια παιχνίδια που βγάζει διαφορά να είναι "ασήμαντα"... https://www.techpowerup.com/review/amd-ryzen-7-7800x3d/20.html Αν έχεις μπουκάλι έως και 10% με την 4070 ti, απέναντι στον κορυφαίο 7800x3d, πόσο σημαντικό είναι; +6 fps στα 60 και +10 fps στα 100; Δεν δικαιολογείται σε τέτοιο σύστημα να κοιτάς αναβάθμιση cpu, εκτός αν είσαι τρέλα competitive gamer, όπου κυνηγάς και το τελευταίο FPS. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marseep Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες Σ ευχαριστω πολυ! Η αληθεια ειναι οτι εγινε τωρα upgrade σε ολο το συστημα εκτος της καρτας την οποια για αισθητικους λογους θελω ν αλλαξω, οποτε δεν σκεφτομαι για αναβαθμιση cpu. Αν ειναι τοσο μικρο το ποσοστο στα fps συγκριτικα με τον 7800x3d τοτε ειμαι ευχαριστημενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες 8 ώρες πριν, Marseep είπε Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτησω την γνωμη σας σχετικα με το bottleneck Εχω εναν 12700κ με μια 3070ti και σκεφτομαι να κανω upgrade σε 4070ti super Ολα τα σχετικα site-οδηγοι bottleneck μου το δειχνουν ως αρκετα κακο pairing ακομα και σε 2κ αναλυση αξιζει το upgrade ή οχι? Γενικα μην εμπιστεύεσαι τα bottleneck calculators. Ειδικα στις δύο τελευταίες γενιές τα αποτελέσματα που δινουν είναι χάλια για πολλούς λόγους. Στα υπολοιπα ο,τι είπε ο @nickol-us ισχύει, μην επαναληφθώ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες Ότι ακριβώς είπαν τα παιδια.Αφηνω και τον Άρη να στα πει στο βίντεο μιας και είναι πρόσφατο..Για αυτό απορώ από μακριά με την πρόταση που τρώει ο 7800x3d στο φόρουμ ιδαίτερα σε highend 4k pc.Για να μην παρεξηγηθω στα 500 ευρο που βαράει τελευταία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα