glib Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Έχω θέμα με το ασύρματο xiaomi mouse. Αγόρασα ένα, στην αρχή δούλευε στο γραφείο (χωρίς mouse pad) μετά από λίγες μέρες σταμάτησε, θεώρησα ότι ήθελε μπαταρία, άλλαξα μπαταρία δούλεψε για λίγο και μετά πάλι τα ίδια. Άρχισα να το χρησιμοποιώ στο σπίτι και δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Αγόρασα 2ο για το γραφείο και δεν έχει καθόλου καλή απόκριση στην επιφάνεια του γραφείου. Στο δεύτερο σκέφτηκα ότι ίσως φταίει η επιφάνεια. Έφερα και ένα πάμφθηνο mousepad για να δω μήπως δουλεύει, αλλά η κατάσταση είναι χειρότερη. Όλως περιέργως δουλεύει καλά πάνω στην επιφάνεια της βάσης της οθόνης, αλλά δε μπορώ συνεχώς να έχω τεντωμένο το χέρι για να πιάνει το ποντίκι. Μου κάνει εντύπωση γιατί συσκευή 10ετίας δουλεύει οκ στο γραφείο χωρίς κάποιο mousepad. Πρέπει να αγοράσω κάποιο συγκεκριμένο Mousepad για να κάνει καλή επαφή; Δεν έχω βρει ιδιαίτερα παράπονα στο internet που έψαξα για τις επιφάνειες και μου κάνει εντύπωση γιατί σε εμένα δύο συσκευες μου δημιουργούν θέμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα