Προς το περιεχόμενο

DVD-R princo problem???

Dangelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καληεσπέρα... :D :D

Έχω το εξής πρόβλημα... πήρα σήμερα ούτε 1 ούτε 2 αλλα 30 δισκάκια (DVD-R (1-4X) 4.7GB) princo, τα οποία μου βγάζουν πρόβλημα... :( :(

Γράφονται κανονικά, αλλά όταν πάω να τα παίξω, μου βγάζει πρόβλημα και δεν μπορεί να διαβάσει τίποτα...

Μήπως είναι θέμα συμβατότητας???

Κάπου διάβασα πως ίσως υπάρχει κάποιο firmware update που διορθώνςι το πρόβλημα...

Κάποιος κάποια ιδέα... ???

Οχι τιποτα άλλο, αλλά τι να τα κάνω 30 souver????????

:? :? :lol: :lol:

Ευχαριστω πρωκαταβολικά... :roll: :roll:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sorry Dangelo αλλα εχει αναφερθει δεκαδες φορες σε αυτο το forum μακρια απο princo αργα ή γρηγορα θα εχουν προβληματα τα back-up σας..

Μας λες για firmware update αλλα dvdr δεν αναφερεις :roll:

Τελικά, βρήκα κάποια "προσωρινή" λύση σε DVD-RW lite-on SOHW812S με αναβάθμιση του firmware, οτι έγραψα πέζει κανονικά... ΑΛΛΑ μόνο στο DVD-R που τα έγραψα... στο απλό DVD πάλι κολλάνε...

:(

και εγώ έχω πρινκο ένα χρόνο γραμμένα με Pionner 105 και όλα παίζουν τέλεια. Και κάτι άλλο που το έχω πει εκατοντάδες φορές στο φόρουμ. όταν γράφετε cd ελεγχετε το με το cd-check

http://www.cd-rw.org/software/cdr_software/cdr_tools/

Και εγω με τα Princo και το Pioneer 105 δεν εχω προβλημα, αλλα επειδη ακουσα διαφορα προβληματα απο πολλους αλλαξα και τωρα πια γραφω σε Ridisc που ειναι Ritek G04, δηλαδη απο τα καλυτερα... Τιμη 0.60 λεπτα το DVD και πεφτει σιγα σιγα... Και ειναι εγγυημενα 100% οτι παιζουν παντου...

Και εγω με τα Princo και το Pioneer 105 δεν εχω προβλημα, αλλα επειδη ακουσα διαφορα προβληματα απο πολλους αλλαξα και τωρα πια γραφω σε Ridisc που ειναι Ritek G04, δηλαδη απο τα καλυτερα... Τιμη 0.60 λεπτα το DVD και πεφτει σιγα σιγα... Και ειναι εγγυημενα 100% οτι παιζουν παντου...

Τα ridisc είναι σίγουρα ritec???

Στην αθήνα που μπορούμε να τα βρούμε? Ένα δύο θέλω για να τα δοκιμάσω.

Τα datawrite είναι καλά???

Οσο για το που θα τα βρεις, ολοκληρο banner του BurnIt δεν το ειδες στο Ινσομνια??! :D :D :D
Στην αθήνα που μπορούμε να τα βρούμε? Ένα δύο θέλω για να τα δοκιμάσω.

Για ένα-δύο που θέλω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...