Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , 

Σε όλη μου τη ζωή είχα σκύλο και τα τελευταια δύο χρόνια Υιοθέτησα ένα λαμπραντόρ. Ή διαφορά στην τριχόπτωση από ένα κανονικό σκύλο είναι η μέρα με τη νύχτα. Χρειάζεται να γίνεται σκουπισμα καθημερινό αυτή την περίοδο.  θέλω να μου προτείνετε αν έχετε κάποιον επαγγελματία για de shedding.λ ( την  Κανονική διαδικασία) στα νότια προάστια και Πειραιά. 

Δημοσ.
20 minutes ago, C(r)y said:

Καλησπέρα , 

Σε όλη μου τη ζωή είχα σκύλο και τα τελευταια δύο χρόνια Υιοθέτησα ένα λαμπραντόρ. Ή διαφορά στην τριχόπτωση από ένα κανονικό σκύλο είναι η μέρα με τη νύχτα. Χρειάζεται να γίνεται σκουπισμα καθημερινό αυτή την περίοδο.  θέλω να μου προτείνετε αν έχετε κάποιον επαγγελματία για de shedding.λ ( την  Κανονική διαδικασία) στα νότια προάστια και Πειραιά. 

Ομοιοπαθης εδω.

Τα πρωτα 2 χρονια ειναι δυσκολα :) 

Απλα το παιρνεις αποφαση. Πιστεψε με, η μοναδικη λυση ειναι καθημερινο σκουπισμα με μια σκουπα χειρος τυπου dyson και επισης καθημερινο χτενισμα. Τριχα θα εχεις παντα οτι και να κανεις.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, chrisgav είπε

Ομοιοπαθης εδω.

Τα πρωτα 2 χρονια ειναι δυσκολα :) 

Απλα το παιρνεις αποφαση. Πιστεψε με, η μοναδικη λυση ειναι καθημερινο σκουπισμα με μια σκουπα χειρος τυπου dyson και επισης καθημερινο χτενισμα. Τριχα θα εχεις παντα οτι και να κανεις.

Δεν γίνεται έχουμε και μωρό και είναι και μεγάλο το σπίτι, ένα τρέξιμο να κάνει τελειώνουν όλα… έχω πάρει της black n decker stick  αυτή για τις τρίχες που ήταν ακριβή και αυτή . Όπως επιση και της Miele μια πάλι για τρίχες. Ε δεν παλεύεται όπως κ να το κανείς. 
με καλό de shedding είναι καλύτερα τα πράγματα, δες βιντεάκια στο YouTube κ θα καταλάβεις. 

Δημοσ.
15 minutes ago, C(r)y said:

Δεν γίνεται έχουμε και μωρό και είναι και μεγάλο το σπίτι, ένα τρέξιμο να κάνει τελειώνουν όλα… έχω πάρει της black n decker stick  αυτή για τις τρίχες που ήταν ακριβή και αυτή . Όπως επιση και της Miele μια πάλι για τρίχες. Ε δεν παλεύεται όπως κ να το κανείς. 
με καλό de shedding είναι καλύτερα τα πράγματα, δες βιντεάκια στο YouTube κ θα καταλάβεις. 

Δεν διαφωνω οτι θα μειωσει την τριχοπτωση, απλως θα ειναι κατι που θα πρεπει να το επαναλαμβανεις καθε εβδομαδα και πιστευω οτι ειναι δυσκολο να το διατηρησεις. Anyway δεν θελω να σου κανω hijack το topic, απλως εχω περασει απο την φαση σου και ξερω πως ειναι. Δυστυχως μαδανε τα ατιμα και δεν νομιζω οτι θα καταφερεις αυτο που θες. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, C(r)y είπε

Δεν γίνεται έχουμε και μωρό και είναι και μεγάλο το σπίτι, ένα τρέξιμο να κάνει τελειώνουν όλα

Μην σε ανησυχει αυτο.Οταν η συζυγος εμεινε εγκυος,πηραμε σκυλο.

Μεγαλωσε διπλα σε σκυλο και αναμεσα στις τριχες.

Αποτελεσμα; Μηδεν αλλεργιες.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Μην σε ανησυχει αυτο.Οταν η συζυγος εμεινε εγκυος,πηραμε σκυλο.

Μεγαλωσε διπλα σε σκυλο και αναμεσα στις τριχες.

Αποτελεσμα; Μηδεν αλλεργιες.

Σωστά , με αυτό δεν έχω θέμα, μεγαλώνει ήδη μέσα στις τρίχες 😛 απλώς δεν παλεύεται η κατάσταση.. ξαναλέω , τα λαμπράντορ είναι μια κατηγορία μόνα τους, 20 χρόνια σκύλους , τόσο τρίχα δεν είχα ποτέ …… 

Δημοσ.

To μονο που μπορεις να κανεις ειναι καθημερινο βουρτσισμα

Να ειναι μερος της ρουτινας καποια ωρα μεσα στην ημερα ενα δεκαλεπτο 

Δημοσ.

Ο ζωολογικός μας κήπος: Ημίαιμη μαύρη κοκονίτσα με πομεράνιαν, ημίαιμος λαμπραντοράκος, κεραμιδόγατος (της κόρης) και πρόσφατα ημίαιμη μαύρη κοκονίτσα κάπως μακρύτριχη. Γερό σκούπισμα καθημερινά σε σπίτι και αυτοκίνητο και περιμένω τη bf για να πάρω υπερενισχυμένο σκουπάκι (εκτός από τη μεγάλη ειδική σκούπα) πριν στρώσω τα χαλιά. Όμως, ενώ είχα φτάσει να παίρνω μέχρι και 6 xozal καθημερινά (υποφέρω από αλλεργία σε πάρα πολλά πράγματα, μεταξύ των οποίων και οι γάτες), τώρα παίρνω 1 ανά 3 ημέρες. Η αγάπη και η τρυφερότητα που μας δίνουν αξίζουν λίγη ταλαιπωρία!

Messenger_creation_BF82DE16-E1AF-4FD4-B729-325A4DD6AADE.jpeg

• Like 7
Δημοσ.

Εκτος αν τυφλωθηκα δεν βλεπω τον γατο,μονο τρια αξιολατρευτα σκυλακια,ειδικα αυτο το μαυρο που ειναι σαν προβατο ειναι ολα τα λεφτα😄

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, C(r)y είπε

Καλησπέρα , 

Εγω εχω γατα μακρυτριχη, και μαδαει ανελεητα.

Οποτε η λυση μου ηταν να παρω μια καλη σκουπα ρομποτ, την οποια εχω προγραμματισει να κανει καθημερινο σκουπισμα και σφουγγαρισμα τις ωρες που λειπω.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, C(r)y είπε

Καλησπέρα , 

Θα σε βοηθησει ΑΠΕΙΡΑ μια roomba.

Αν δεν εχεις,παρτη χθες.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω 2 σκυλια και 3 γατια μεσα. 

Σας νιωθω.

Απο ενα σημειο και μετα απλα αγοραζεις πολλα ρολα,για να μην εισαι σα γυφτος εξω με τριχες πανω σου.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...