Voodooman Δημοσ. πριν από 21 ώρες Share Δημοσ. πριν από 21 ώρες Καλημέρα, έχω την TP-link Archer TX20E WiFi 6 κάρτα δικτύου συνδεδεμένη σε ένα PC που είναι χωμένο μέσα σε γραφείο πίσω από τοίχους και στα 5 μέτρα από το router. Οι κεραίες της είναι συνδεδεμένες πάνω στην κάρτα και το σήμα δεν είναι πολύ καλό. Αν αγοράσω μια κεραία με καλώδιο και την τοποθετήσω σε ένα πιο ανοιχτό σημείο, θα βελτιωθεί η κατάσταση; Επίσης, η κάρτα έχει δύο κεραίες, θα χρειαστεί να αγοράσω δύο κεραίες με καλώδιο ή και η μία θα είναι αρκετή; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση kostas_anes Δημοσ. πριν από 20 ώρες Λύση Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες 27 λεπτά πριν, Voodooman είπε Αν αγοράσω μια κεραία με καλώδιο και την τοποθετήσω σε ένα πιο ανοιχτό σημείο, θα βελτιωθεί η κατάσταση; Επίσης, η κάρτα έχει δύο κεραίες, θα χρειαστεί να αγοράσω δύο κεραίες με καλώδιο ή και η μία θα είναι αρκετή; Εχω φτιαξει δικη μου πατενταρισμενη κεραια με ομοαξονικο, οποτε σου λεω πως ναι η κατασταση θα βελτιωθει αρκετα, ειδικα αμα παρεις καποιο σωστο extension. Επισης δεν χρειαζονται και οι δυο κεραιες, για το βελτιστο αποτελεσμα ομως θα ηταν καλο να βαλεις και τις δυο. Ουσιαστικα τρεχουν δυο διαφορετικα data streams για αυξημενη αξιοπιστια συνδεσης και (σε περιπτωση που μπορει να φτασει η συνδεση σου, που μαλλον δεν μπορει εκτος και αν τρεχεις 1+Gbps) αυξημενες επιδοσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες 30 minutes ago, kostas_anes said: Εχω φτιαξει δικη μου πατενταρισμενη κεραια με ομοαξονικο, οποτε σου λεω πως ναι η κατασταση θα βελτιωθει αρκετα, ειδικα αμα παρεις καποιο σωστο extension. Επισης δεν χρειαζονται και οι δυο κεραιες, για το βελτιστο αποτελεσμα ομως θα ηταν καλο να βαλεις και τις δυο. Ουσιαστικα τρεχουν δυο διαφορετικα data streams για αυξημενη αξιοπιστια συνδεσης και (σε περιπτωση που μπορει να φτασει η συνδεση σου, που μαλλον δεν μπορει εκτος και αν τρεχεις 1+Gbps) αυξημενες επιδοσεις. Ευχαριστώ! Φαντάζομαι με δύο του δεκάρικου η καθεμιά θα κάνω δουλειά, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. πριν από 19 ώρες Share Δημοσ. πριν από 19 ώρες 54 λεπτά πριν, Voodooman είπε Ευχαριστώ! Φαντάζομαι με δύο του δεκάρικου η καθεμιά θα κάνω δουλειά, σωστά; Ναι, δεν ειναι και καμια τεχνολογια για να απαιτει λεφτα. Δυο κομματια χαλκος ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα