nikoshiotaras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου καλημέρες στο team κάτοχος cosmote tv μεσω δορυφορου τα τελευταια 4 χρονια...μια ερωτηση αν γνωριζει καποιας/α...πηγα να συνδεθω μεσω του app της κοσμοτε τβ εχω μια τηλεοραση lgsm8500 και εχω παρατηρησει ενω δεν ειχα ποτε κανενα απολυτως προβλημα με την εφαρμογη αυτην οτι λαγκαρει συχνα και δν αφηνει ουσιαστικα να δω (εχω 100αρα γραμμη)(αψεγαδαστη)και με το που πηρα ενα καλωδιο hdmi και την συνδεσα με την τηλεοραση την συγκεκριμενη επαιζε και δν υπηρχε κανενα απολυτως προβλημα..στα δια ταυτα..μηπως γνωριζει καποιος για ποιον λογο παιζει να το κανει αυτο;;ευχαριστω εκ των προτερωνν και αν συμβαινει και σε καποιον αλλο αυτο;;ευχαριστω
Raylan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 13 ώρες πριν, nikoshiotaras είπε καλημέρες στο team κάτοχος cosmote tv μεσω δορυφορου τα τελευταια 4 χρονια...μια ερωτηση αν γνωριζει καποιας/α...πηγα να συνδεθω μεσω του app της κοσμοτε τβ εχω μια τηλεοραση lgsm8500 και εχω παρατηρησει ενω δεν ειχα ποτε κανενα απολυτως προβλημα με την εφαρμογη αυτην οτι λαγκαρει συχνα και δν αφηνει ουσιαστικα να δω (εχω 100αρα γραμμη)(αψεγαδαστη)και με το που πηρα ενα καλωδιο hdmi και την συνδεσα με την τηλεοραση την συγκεκριμενη επαιζε και δν υπηρχε κανενα απολυτως προβλημα..στα δια ταυτα..μηπως γνωριζει καποιος για ποιον λογο παιζει να το κανει αυτο;;ευχαριστω εκ των προτερωνν και αν συμβαινει και σε καποιον αλλο αυτο;;ευχαριστω Και σε μένα το ίδιο έκανε αυτές τις μέρες μέσω App, με cosmote box δεν είχα θέμα. Σημερα που δοκίμασα με app ήταν κομπλέ.
nikoshiotaras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου @Raylanευχαριστω φίλε .., άρα η λογική λέει πως κάτι παίζει με την συγκεκριμένη εφαρμογή μάλλον μέσω του app στις τηλεοράσεις γτ αυτό είναι ανεξήγητο που συμβαίνει ! , btw δυστηχως δν έχω κάποιο boxaki να το δοκιμάσω ! 1
Raylan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, nikoshiotaras είπε @Raylanευχαριστω φίλε .., άρα η λογική λέει πως κάτι παίζει με την συγκεκριμένη εφαρμογή μάλλον μέσω του app στις τηλεοράσεις γτ αυτό είναι ανεξήγητο που συμβαίνει ! , btw δυστηχως δν έχω κάποιο boxaki να το δοκιμάσω ! Τώρα μόλις ξανά δοκίμασα με App τρέχει κανονικά, μόνο όταν πάω να αλλάξω κανάλι κολλάει λίγο. Σε μένα κάθε 10 δευτερόλεπτα σταμάταγε για 1 δεύτερο, το έκανε ξανά και ξανά.Άλλαξα τηλεόραση, μπήκα από άλλο WiFi, από δεδομένα, μέχρι και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανα, αλλά το πρόβλημα παρέμενε. μόλις συνδέθηκα με το box δεν είχα κανένα πρόβλημα, έτοιμος να πάρω την cosmote ήμουν να δω τι παίζει.. Το ίδιο έκανε και σε σένα? Τώρα έφτιαξε? Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου από Raylan
nikoshiotaras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου @Raylanναι φίλε ακριβώς το ίδιο και εγώ σκέψου πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών να δω τι γίνετε με το ίντερνετ γτ το έκανε μόνο στην συγκεκριμένη εφαρμογή και με σκάλωσε .. επειδή και ένας φίλος μ έχει μποξακι και έχει και αυτός την εφαρμογή μ πρότεινε να πάρω μποξακι να ησυχάσω .. δν ξέρω. Εγώ απ ότι έχω κτλβ δν έχει σημασία αν έχεις καλή τηλεόραση γτ διάβασα πως και σε κάτι ολεντ κολλούσαν κλπ άρα ίσως έχεις να κάνει με την εφαρμογή ., τώρα όρκο δν παίρνω αλλά είναι κρίμα να θες να παρακολουθήσεις κάτι και να σε βγαίνει η πίστη .
colombiano747 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Πρέπει να έχει θέμα η εφαρμογή στις smart tv. Σε καινουρια τηλεόραση Samsung σέρνεται η εφαρμογή όταν αλλάζεις κανάλια, δέκα ώρες κάνει στις εναλλαγές. Αντιθέτως, στο δωμάτιο που την έχω σε google chrome cast πάει σφαιρα, δεν λαγκαρει πουθενά.
dbrillis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Εγω σε τηλεοράσεις Samsung ειχα πάντα πρόβλημα, ακομα και την εφαρμογή του Netflix. Σε τηλεόραση LG 7ετιας και Phillips 3ετιας δεν εχω κανενα θεμα με το Cosmote TV app.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα