Tlykog Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 ώρες πριν, AtiX είπε Δεν ξέρω από πού προέρχεται όλο αυτό το συνοθύλευμα “παραπόνων” και προσπάθεια δημιουργίας beef… σίγουρα δεν προήρθαν από προηγούμενα μέλη ή από μένα… καλή συνέχεια… 🙂 ... και να φανταστείς ότι το θέμα ήταν οι νέοι επεξεργαστές σε επιδόσεις του M4 Max SoC της Apple, που ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και το M2 Ultra του Mac Studio... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες prefuse έμπλεξες με ιεχωβαδες του mac να ξέρεις είμαστε αρκετοι χρήστες mac σαν εσένα και ας ελπίσουμε με τον καιρό να γίνουμε περισσότεροι 😊 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, prefuse είπε Το να υπερασπίζεται κάποιος καταναλωτικές συνήθειες χωρίς αμφισβήτηση, είναι ότι πιο ανησυχητικό για την κριτική σκέψη και δείχνει την ανάγκη κάποιον (συνήθως χαμηλης αυτοεκτίμησης με ταυτόχρονα περίσσιο εγωισμό, χαμηλή ενσυναίσθηση και γενικών γνώσεων/αντιλήψεων πέρα ενός συγκεκριμένου τομέα εξειδίκευσης, ενός πτυχίου/μεταπτυχιακού) να "ξεχωρίζει" (μόνο στο μυαλό της ίδιας ομάδας) πχ με τις καταναλωτικές του συνήθειες, αφού πολύ πιθανό να μην έχει κάτι άλλο να πει. Αυτό εξακριβώνεται πολύ εύκολα, βάζοντας κάποιον γνωστά έργα τέχνης και να προσπαθεί να γράψει μια σελίδα για το τι ένιωσε, είδε, συμπεράσματα, αποτελέσματα κτλ που πέρα των γενικών γνώσεων, πρέπει να υπάρχει και συναισθηματική νοημοσύνη και ενσυναίσθηση. (Χωρίς την βοήθεια άλλων εγχειριδίων ή ai) Κάντε ένα τεστ στον εαυτό σας με κλασικά έργα πχ τις λίστες του sight and sound είτε των directors, είτε των critics και μετά διαβάστε τι "είδαν" άτομα διαφορετικής κουλτούρας και ενσυναίσθησης. Για το direct x, ας με συγχωρέσετε, ήθελα να γράψω OpenGL και έγραφα direct x, όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι ίδιο καθώς το πρόβλημα παραμένει.εχω πάνω από χρόνο να δοκιμάσω, αν βρει κάποιος λύση ας ενημερώσει. https://lightillusion.com/forums/display-calibration-8/vmware-fusion-opengl-1192.html Και είτε αποτελεί πρόβλημα για λίγους είτε πολλούς θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με την ίδια σοβαρότητα. Ομοίως, ας μην κάνουμε έργα για τα άτομα με κινητικά προβλήματα, για την Χ μειονότητα, αυτούς που έχουν γαλάζια μάτια και ξανθα μαλλιά στην Ελλάδα κτλ Όλοι και όλες να αντιμετωπίζονται ίσα και με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Εσεις τι διαλέγετε; Άρα δεν παπαγάλιζα απλά μια AI και είχα δίκιο. Έκανες λάθος σε αυτό λοιπόν. Οκ, κεφάλια δεν κόβουμε και δεν το γράφω για να υπερηφανευτώ για κάτι. Μακάρι να είχα άδικο, γιατί θα μάθαινα και κάτι από τη συζήτηση. Σε κάθε περίπτωση θέλω να βάλω απλά τη συζήτηση σε μία σειρά. Πάλι όμως κάνεις λάθος και με το OpenGl, μιας και το ColourSpace χριεάζεται Opengl 3.2 ή ανώτερη και το MacOS υποστηρίζει Opengl 4.1 επίσημα. Το Vmware υποστηρίζει OpenGL έως 3.3. Λογικά το πρόβλημα είναι αλλού. Άρα δεν είναι θέμα ούτε Opengl. Και σε αυτό θεωρώ ότι κάνεις λάθος. Το υπόλοιπο κατεβατό είναι επίσης λάθος. Έχω υπολογιστές με Windows (το σταθερό μου και το επαγγελματικό μου) και μέχρι πριν από 2 χρόνια είχα και Linux dual boot. Όλα μου άρεσαν. Είμαι λογιστής με δικό μου λογιστικο γραφείο και κάνω μεταπτυχιακό στην Πληροφορική, γιατί απλά μου αρέσει. Τελειώνω αυτό το εξάμηνο. Αν θέλεις να κάνεις κριτική σε ένα προϊόν είναι λογικό και σωστό και προσωπικά το θεωρώ και υγιές. Το θέμα είναι να το κάνεις και να έχεις δίκιο. Δηλαδή ΟΝΤΩΣ να ισχύουν όσα γράφεις. Εκεί και μόνο εκεί διαφωνούμε. 1 ώρα πριν, somt είπε prefuse έμπλεξες με ιεχωβαδες του mac να ξέρεις είμαστε αρκετοι χρήστες mac σαν εσένα και ας ελπίσουμε με τον καιρό να γίνουμε περισσότεροι 😊 Όλο κουβέντες χωρίς ουσία... Επιχειρήματα δε βλέπω... Μισόλογα και κατηγορίες περί... αλλόθρησκων... Τυπική τακτική θρησκόληπτων... Προτιμώ πάντα την επιστημονική λογική: επιχείρημα και τεκμηρίωση. Προσωπικά δεν είμαι υπέρ κανενός. Επειδή η δουλειά μου είναι σε Windows υποχρεωτικά, το χόμπυ μου σε Mac (προγραμματισμός σε Swift), πάλι υποχρεωτικά και οι προσωπικές μου προτιμήσεις σε Linux (μιας και μου αρέσει η όλη ιδέα του και η απίστευτη παραμετροποίησή του) έχω μάθει να δουλεύω σε κάθε λειτουργικό για ότι μπορεί να μου προσφέρει. Αυτό είναι και το νόημα. Το να ασκείς κριτική σε ένα λειτουργικό είναι πολύ σωστό, αλλά φρόντισε τουλάχιστον να έχεις δίκιο. Αυτό λέω... Αν βγω και πω πχ ότι δε μου αρέσουν τα linux γιατί νοιώθω ότι με περιορίζει ο κλειστός χαρακτήρας τους, στην πορεία μου απαντήσεις ότι "πιο ανοικτός χαρακτήρας πεθαίνεις" και στη συνέχεια σε πω και "κολλημένο με τα Linux" τί θα πεις;.. Θα με δεις σε πολλά θέματα: απαντώ όταν βλέπω ότι κάτι δεν είναι σωστό, ώστε να δω αν εγώ το έχω καταλάβει λάθος ή όντως δεν είναι σωστό. Ανεξαρτήτως εταιρείας. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από Tlykog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. πριν από 7 ώρες Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Tlykog said: Άρα δεν παπαγάλιζα απλά μια AI και είχα δίκιο. Έκανες λάθος σε αυτό λοιπόν. Οκ, κεφάλια δεν κόβουμε και δεν το γράφω για να υπερηφανευτώ για κάτι. Μακάρι να είχα άδικο, γιατί θα μάθαινα και κάτι από τη συζήτηση. Σε κάθε περίπτωση θέλω να βάλω απλά τη συζήτηση σε μία σειρά. Πάλι όμως κάνεις λάθος και με το OpenGl, μιας και το ColourSpace χριεάζεται Opengl 3.2 ή ανώτερη και το MacOS υποστηρίζει Opengl 4.1 επίσημα. Το Vmware υποστηρίζει OpenGL έως 3.3. Λογικά το πρόβλημα είναι αλλού. Άρα δεν είναι θέμα ούτε Opengl. Και σε αυτό θεωρώ ότι κάνεις λάθος. Το υπόλοιπο κατεβατό είναι επίσης λάθος. Έχω υπολογιστές με Windows (το σταθερό μου και το επαγγελματικό μου) και μέχρι πριν από 2 χρόνια είχα και Linux dual boot. Όλα μου άρεσαν. Είμαι λογιστής με δικό μου λογιστικο γραφείο και κάνω μεταπτυχιακό στην Πληροφορική, γιατί απλά μου αρέσει. Τελειώνω αυτό το εξάμηνο. Αν θέλεις να κάνεις κριτική σε ένα προϊόν είναι λογικό και σωστό και προσωπικά το θεωρώ και υγιές. Το θέμα είναι να το κάνεις και να έχεις δίκιο. Δηλαδή ΟΝΤΩΣ να ισχύουν όσα γράφεις. Εκεί και μόνο εκεί διαφωνούμε. Όλο κουβέντες χωρίς ουσία... Επιχειρήματα δε βλέπω... Μισόλογα και κατηγορίες περί... αλλόθρησκων... Τυπική τακτική θρησκόληπτων... Προτιμώ πάντα την επιστημονική λογική: επιχείρημα και τεκμηρίωση. Προσωπικά δεν είμαι υπέρ κανενός. Επειδή η δουλειά μου είναι σε Windows υποχρεωτικά, το χόμπυ μου σε Mac (προγραμματισμός σε Swift), πάλι υποχρεωτικά και οι προσωπικές μου προτιμήσεις σε Linux (μιας και μου αρέσει η όλη ιδέα του και η απίστευτη παραμετροποίησή του) έχω μάθει να δουλεύω σε κάθε λειτουργικό για ότι μπορεί να μου προσφέρει. Αυτό είναι και το νόημα. Το να ασκείς κριτική σε ένα λειτουργικό είναι πολύ σωστό, αλλά φρόντισε τουλάχιστον να έχεις δίκιο. Αυτό λέω... Αν βγω και πω πχ ότι δε μου αρέσουν τα linux γιατί νοιώθω ότι με περιορίζει ο κλειστός χαρακτήρας τους, στην πορεία μου απαντήσεις ότι "πιο ανοικτός χαρακτήρας πεθαίνεις" και στη συνέχεια σε πω και "κολλημένο με τα Linux" τί θα πεις;.. Θα με δεις σε πολλά θέματα: απαντώ όταν βλέπω ότι κάτι δεν είναι σωστό, ώστε να δω αν εγώ το έχω καταλάβει λάθος ή όντως δεν είναι σωστό. Ανεξαρτήτως εταιρείας. https://lightillusion.com/forums/display-calibration-8/vmware-fusion-opengl-1192.html https://lightillusion.com/forums/news-gossip-rumours-13/m1-m2-arm-mackbook-air-colourspace-803-3.html Δεν συνεχίζω τι συζήτηση γιατί δεν έχει απολύτως κανένα νόημα, εσύ απλά έχασες χρόνο, εγώ ίσως να βρήκα και λύση γιατί πέρασε χρόνος από τότε που είχα κοιτάξει και από μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι ίσως λύθηκε και δεν βγάλω αγγελία το Mac ή δεν αγοράσω (προς το παρόν windows laptop) Οπότε κάτι κέρδισα... Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από prefuse 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. πριν από 7 ώρες Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες 4 λεπτά πριν, prefuse είπε https://lightillusion.com/forums/display-calibration-8/vmware-fusion-opengl-1192.html https://lightillusion.com/forums/news-gossip-rumours-13/m1-m2-arm-mackbook-air-colourspace-803-3.html Δεν συνεχίζω τι συζήτηση γιατί δεν έχει απολύτως κανένα νόημα, εσύ απλά έχασες χρόνο, εγώ ίσως να βρήκα και λύση γιατί πέρασε χρόνος από τότε που είχα κοιτάξει και από μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι ίσως λύθηκε και δεν βγάλω αγγελία το Mac ή δεν αγοράσω (προς το παρόν windows laptop) Οπότε κάτι κέρδισα... Χαίρομαι γι αυτό. Δε με πειράζει καθόλου. Αφού κέρδισες κάτι εσύ δεν ήταν χαμένος χρόνος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα