JcD Δημοσ. χθες στις 06:49 πμ Share Δημοσ. χθες στις 06:49 πμ 7 hours ago, bazzil said: ... επιδόσεις με ημερομηνία λήξης ... Μιλάμε έχω ακόμα για καθημερινό μου laptol το macbook air του 2015, τώρα μόλις πήρα μεταχειρισμένο ένα Μ2 από εδώ μέσα, περιμένω να μου έρθει 😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choronzoon Δημοσ. χθες στις 06:58 πμ Share Δημοσ. χθες στις 06:58 πμ 8 ώρες πριν, Tlykog είπε Laptop για όσους θέλουν να δουλεύουν εν κινήσει. Η ταχύτητα, η απροβλημάτιστη λειτουργία και η μπαταρία του ειναι σε άλλα επίπεδα... Με M3 pro 11 cores, που έχω, παίζει τα πάντα από συμβατά παιχνίδια. Ο Μ4 pro είναι πολύ καλύτερος στον τομέα gpu, άρα φαντάζομαι ότι θα τα πάει πολύ καλύτερα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι gaming machine. Δεν υποστηρίζω κάτι τέτοιο, αλλά είναι πολύ δυνατότερος από όσο πιστεύουν οι περισσότεροι. Το βασικό είναι ότι έχει τις επιδόσεις που έχει και δε φοβάσαι να το χρησιμοποιήσεις με μπαταρία. Εκτός της αυτονομίας δεν πέφτουν καθόλου οι επιδόσεις του όταν είναι εκτός πρίζας, όπως σε laptop επιδόσεων Χ86, που χάνεις μέχρι και τη μισή σχεδόν απόδοση. Σε τί κατάσταση βρίσκεται γενικά; Είχα διαβάσει ότι έχει θέματα και δεν είναι έτοιμο για καθημερινή, απροβλημάτιστη, χρήση. Με ενδιαφέρει. Θα μπορούσε άνετα να είναι gaming machine πάντως . Πιστεύω με την επόμενη γενιά του σουίτς που είναι και αυτό arm based θα δούμε να μεγαλώνει αισθητά η βιβλιοθήκη τίτλων που υποστηρίζονται στο στιμ .ότι βγαίνει στο στιμ λογικά θα μπορεί να γίνεται άνετα Πορτ και στη σιλικόνη του Μακ .Αν η απλ ασχολούταν με αυτό το κομμάτι λίγο παραπάνω .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zahos147 Δημοσ. χθες στις 08:09 πμ Share Δημοσ. χθες στις 08:09 πμ Άραγε θα μπουν ποτέ σε κινητά της εταιρείας; Θα ήθελα ένα foldable της Apple με τέτοιο επεξεργαστή. (Ίσως όνειρο...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. χθες στις 08:16 πμ Share Δημοσ. χθες στις 08:16 πμ 9 ώρες πριν, Tlykog είπε Χάος... Περίπου +60-70% σε cpu και περίπου τα ίδια σε gpu. https://nanoreview.net/en/cpu-compare/apple-m4-vs-apple-m1 Προφανώς αλλά δεν είναι λόγος για να αλλάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. χθες στις 08:30 πμ Share Δημοσ. χθες στις 08:30 πμ (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, alejsalonica είπε Προφανώς αλλά δεν είναι λόγος για να αλλάξεις. Ιδανικο ειναι να αλλαξεις φετος αν εισαι σε Μ1 και για την διαφορα στις επιδοσεις που ειναι μεγαλη και λογω της 16αρας RAM παντου, ειδικα στο mini το βασικο θα ελεγα ειναι must... Επεξ/σία χθες στις 08:37 πμ από ScorpioX777 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiosmag Δημοσ. χθες στις 08:35 πμ Share Δημοσ. χθες στις 08:35 πμ 10 ώρες πριν, Devil9697 είπε Λαπτοπ για YouTubers σαν να λέμε?! Ε ναι τι άλλο θα μπορούσε να κάνει όπως όλα τα λάπτοπ. Για πρόχειρη δουλειά η καμιά διόρθωση μια χαρά θα είναι και για ποιο σοβαρές δουλειές...Αλλά οτιδήποτε άλλο το desktop δεν έχει αντικαταστάτη. Με 64gb κιόλας περιορισμό. Κάποιος να μας πει από θέμα κόστους προς απόδοση. Θα είναι εκεί καλό η συνεχίζεται η παράδοση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltos_id Δημοσ. χθες στις 09:19 πμ Share Δημοσ. χθες στις 09:19 πμ 10 hours ago, lawlezz said: το οτι βλεπουμε μονο cpu score καθε φορα κ καθολου την καρτα γραφικων που αυτο στην ουσια εχει σημασια για αυτους που χρησιμοποιουν τα μηχανηματα σαν επαγγελματιες βιντεογραφοι οπως εγω με ξεπερναει... Γιατί μεταφράζουμε έτοιμα άρθρα άρπα κόλα χωρίς ιδιαίτερη έρευνα.....μη σκάμε το κεφάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. χθες στις 09:45 πμ Share Δημοσ. χθες στις 09:45 πμ 2 ώρες πριν, JcD είπε Μιλάμε έχω ακόμα για καθημερινό μου laptol το macbook air του 2015, τώρα μόλις πήρα μεταχειρισμένο ένα Μ2 από εδώ μέσα, περιμένω να μου έρθει 😄 Δεν χρησιμοποιώ υπολογιστές της Apple αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οι μπαταρίες που βάζει τουλάχιστον στα πιο παλιά laptop / tablet της που έχω εμπειρία. Έχω ακόμα ένα ipad mini gen 1 του 2012 ή 2013 αν θυμάμαι καλά το οποίο λειτουργεί ακόμα και η μπαταρία κρατάει πολύ καλά.Το ίδιο φυσικά και με ένα macbook 2015 που υπάρχει στην οικογένεια.Γενικά οι 2 αυτές συσκευές δεν έχουν ούτε μια φθορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alphak Δημοσ. χθες στις 09:48 πμ Share Δημοσ. χθες στις 09:48 πμ 10 ώρες πριν, bazzil είπε δηλαδή σε 5 χρονια θα πρέπει να το αλλάξεις γιατί δεν θα έχεις ενημερώσεις. Μερικοί βάζουν windows για να μπορούν να συνεχίσουν να τα χρησιμοποιούν Σοβαρευτείτε. Δεν μπαίνουν native windows σε συσκευές με M επεξεργαστές. Αλλά και ούτε τα χρειάζονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. χθες στις 09:58 πμ Share Δημοσ. χθες στις 09:58 πμ 1 ώρα πριν, georgiosmag είπε Ε ναι τι άλλο θα μπορούσε να κάνει όπως όλα τα λάπτοπ. Για πρόχειρη δουλειά η καμιά διόρθωση μια χαρά θα είναι και για ποιο σοβαρές δουλειές...Αλλά οτιδήποτε άλλο το desktop δεν έχει αντικαταστάτη. Με 64gb κιόλας περιορισμό. Κάποιος να μας πει από θέμα κόστους προς απόδοση. Θα είναι εκεί καλό η συνεχίζεται η παράδοση? Σοβαρή δουλειά δεν είναι το βίντεο μοντάζ που για την πλάκα του φέρει εις πέρας ο Μ1 pro μου; Λάθος άποψη έχεις ή ίσως κάτι άλλο ήθελες να πείς. Πάντως δεν είναι καθόλου για πρόχειρες δουλειές. Αντιθέτως είναι για επαγγελματίες και με έχει βοηθήσει άπειρα και στο βίντεο και στην φώτο και ακόμη και σε πολλές άλλες λειτουργίες του, πχ στην ταχύτητα μεταφοράς, σε livestreaming που "σβηστός" και ξεκούραστα τα βγάζει όλα ενώ σε παλαιότερο μηχάνημα δεινοπαθούσα, έχει και τρομερή αυτονομία στο θέμα ενέργειας-μπαταρίας. Και με μια οθόνη κορυφαία. Και πολλά άλλα επιμέρους. Και όλα αυτά παντού μαζί μου. Πρίν λίγο καιρό έπρεπε να πάω Ολλανδία και να μοντάρω εκεί καθημερινά ενώ εργαζόμουν. Ήρθε μαζί μου και μου έδωσε έξτρα μεροκάματο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. χθες στις 10:04 πμ Share Δημοσ. χθες στις 10:04 πμ 17 minutes ago, Chocobo said: Δεν χρησιμοποιώ υπολογιστές της Apple αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οι μπαταρίες που βάζει τουλάχιστον στα πιο παλιά laptop / tablet της που έχω εμπειρία. Έχω ακόμα ένα ipad mini gen 1 του 2012 ή 2013 αν θυμάμαι καλά το οποίο λειτουργεί ακόμα και η μπαταρία κρατάει πολύ καλά.Το ίδιο φυσικά και με ένα macbook 2015 που υπάρχει στην οικογένεια.Γενικά οι 2 αυτές συσκευές δεν έχουν ούτε μια φθορά. Ακριβώς όπως τα λες φίλε μου, ούτε εγω χρησιμοποιώ συσκευές apple γενικότερα, ένα asus g14 έχω για τις βαριές δουλειές αλλά το mac κρατάει 6-7 ώρες μπαταρία σε youtube κλπ, απίστευτο μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωριας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaseto Δημοσ. χθες στις 10:28 πμ Share Δημοσ. χθες στις 10:28 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, georgiosmag είπε Ε ναι τι άλλο θα μπορούσε να κάνει όπως όλα τα λάπτοπ. Για πρόχειρη δουλειά η καμιά διόρθωση μια χαρά θα είναι και για ποιο σοβαρές δουλειές...Αλλά οτιδήποτε άλλο το desktop δεν έχει αντικαταστάτη. Με 64gb κιόλας περιορισμό. Κάποιος να μας πει από θέμα κόστους προς απόδοση. Θα είναι εκεί καλό η συνεχίζεται η παράδοση? 64GB μνήμης και μάλιστα ανώτερης από παραδοσιακής RAM είναι περιορισμός για λίγους και ίσχυε μόνο για τη σειρά Μ1 Max. Σε Μ2 Μax ανέβηκε στα 96GB και σε Μ3 / Μ4 Max είναι 128GB οπότε πλέον περιορίζονται ακόμα πιο λίγοι. Επεξ/σία χθες στις 10:29 πμ από andreaseto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. χθες στις 10:53 πμ Share Δημοσ. χθες στις 10:53 πμ 2 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Ιδανικο ειναι να αλλαξεις φετος αν εισαι σε Μ1 και για την διαφορα στις επιδοσεις που ειναι μεγαλη και λογω της 16αρας RAM παντου, ειδικα στο mini το βασικο θα ελεγα ειναι must... Έχω iMac M1 16GB 1TB. Γιατί να αλλάξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran1790 Δημοσ. χθες στις 11:14 πμ Share Δημοσ. χθες στις 11:14 πμ (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, alejsalonica είπε Έχω iMac M1 16GB 1TB. Γιατί να αλλάξω; Αν σε καλυπτει και δεν σε περιοριζουν οι αποδοσεις του, προφανως δεν αλλαζεις! Εχεις ενα τρομερο μηχανημα. Επεξ/σία χθες στις 11:15 πμ από petran1790 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. χθες στις 11:25 πμ Share Δημοσ. χθες στις 11:25 πμ (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, alejsalonica είπε Έχω iMac M1 16GB 1TB. Γιατί να αλλάξω; Το αν αλλαξεις κατι η οχι ειναι υποκειμενικο και εξαρταται απο την χρηση που κανεις, αν χρειαζεσαι την παραπανω δυναμη του M4 αλλαζεις αν οχι καθεσαι στα αυγα σου... H ερωτηση γιατι να αλλαξω εχει πολυ μεγαλυτερη βαρυτητα σε ενα κινητο ας πουμε παρα σε μηχανηματα που χρησιμοποιουνται απο παμπολλους για επαγγελματικη χρηση... Επεξ/σία χθες στις 11:29 πμ από ScorpioX777 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα