Προς το περιεχόμενο

Θέμα πολυκατοικίας

vasilisspyder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μένω στον πρώτο όροφο και από πάνω έχω άλλα δύο. Εδώ και καιρό βρίσκω αποτσιγαρα στη βεράντα και έβαλα χαρτί να μην πετάνε.....αλλά σήμερα πάλι βρήκα... υπάρχει κάποιος νόμος για αυτό το πράγμα?

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομος που να λεει τι ; Μην πετατε τα αποτσιγαρα απο το μπαλκονι γιατι μπορει να πανε στο μπαλκονι του απο κατω ;
Ασε τον νομο, και πηγαινε χτυπα το κουδουνι. "Φιλαρακι! τα αποτσιγαρα πανε στην βεραντα μου. παρε ενα τασακι σε παρακαλω"

κι ομως. υπαρχει νομος. νομος που απαγορευει το τιναγμα των χαλιων και των ρουχων εκτος απο καποιες καθορισμενες ωρες. αλλο που δεν τηρειται. οπως και οτιδηποτε αλλωστε στην ελλαδα. οι νομοι υπαρχουν. αλλα δεν εφαρμοζονται. 

2 ώρες πριν, vasilisspyder είπε

Μένω στον πρώτο όροφο και από πάνω έχω άλλα δύο. Εδώ και καιρό βρίσκω αποτσιγαρα στη βεράντα και έβαλα χαρτί να μην πετάνε.....αλλά σήμερα πάλι βρήκα... υπάρχει κάποιος νόμος για αυτό το πράγμα?

Tα μαζευεις και τα αφήνεις μπροστά στην πόρτα τους,αν ξέρεις ποιος το κάνει.

• Like 3

12 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Tυχεροί όσοι μπόρεσαν στο παρελθον και αγόρασαν μονοκατοικία

Μονοκατοικια στη πολη? σπανιο πλεον Τις δινουν αντιπαροχη και χτιζονται πολυκατοικιες.

1 hour ago, fitsoulas2024 said:

Μονοκατοικια στη πολη? σπανιο πλεον Τις δινουν αντιπαροχη και χτιζονται πολυκατοικιες.

13 hours ago, airtrelomike13 said:

Tυχεροί όσοι μπόρεσαν στο παρελθον και αγόρασαν μονοκατοικία

= Πήραν το ρετιρέ και πετάνε τα αποτσίγαρά τους στους από κάτω.

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε αυτά που ειπώθηκαν... άλλωστε πως θα αποδείξεις ποιος το έριξε;

Εγώ μένω στον 1ο και δεν έχω τέντα... το μπαλκόνι μου είναι μονίμως γεμάτο με φύλλα από τα φυτά των πάνω.

Μια φορά μου έριξαν ένα άδειο βάζο από μέλι και έσπασε... μαζί με ένα κουτί με γάντια... μάλλον για να με βοηθήσουν να το καθαρίσω!

Επεξ/σία από The_Judas
  • Haha 1

On 03/11/2024 at 18:16, vasilisspyder said:

Ανεβαίνεις στην ταράτσα και του τα επιστρέφεις!

On 03/11/2024 at 18:16, vasilisspyder said:

Χτυπάς πόρτα, κάνεις παράπονα. Αν δεν στρωσει προχωράς σε εξωδικο. 

Δυστηχως στην Ελλάδα ειμαστε σε μια κατάσταση που πραγματικά οι νομοι εφαρμοζονται κατά το δοκουν και τα δικαστηρια ειναι πολύ λίγα για να αντιμετωπισουν τη παραβατικοτητα του καθενός. Οταν καταδικαστουν κλαίνε, αλλά ειναι αργά μετά.

• Haha 1

Υπηρχε ο νομος 4000/1958 «Περί Τεντιμποϊσμού», ο οποίος επεβάλλε το κούρεμα «με την ψιλή» και τη διαπόμπευση των παραβατών

Δυστυχως εχει καταργηθει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκίνα με τον ευγενικό τρόπο, χτύπα το κουδούνι τους και πες τους το. Δεν είναι και οτι πιο ωραιο να τα πετάνε.
Αν είναι λογικοί άνθρωποι, που για να πετάνε γόπες απο το μπαλκόνι συστηματικά είναι μάλλον όρκ, θα σταματήσουν.

Αν είναι δικό σου κάνε μούτρα και βάλε τέντα. Κάποια στιγμη θα σε χρειαστουν και πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Αν όχι, παράπονα στον ιδιοκτήτη σου και ζήτα τέντα.
Δεν νομίζω να βρεις καμία άκρη με εξόδικα και νόμους. Θα μπλέξεις και δεν μπορείς να έχεις εναν αστυνόμονο απο πάνω τους καθε μέρα.
Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να καλέσεις την αστυνομία 1-2 φορές μήπως και στρώσουν.

Αλλα πρωτα ευγενικά και φιλικά.

Επεξ/σία από Grfoxz

3 λεπτά πριν, Grfoxz είπε

Ξεκίνα με τον ευγενικό τρόπο, χτύπα το κουδούνι τους και πες τους το. Δεν είναι και οτι πιο ωραιο να τα πετάνε.
Αν είναι λογικοί άνθρωποι, που για να πετάνε γόπες απο το μπαλκόνι συστηματικά είναι μάλλον όρκ, θα σταματήσουν.

Αν είναι δικό σου κάνε μούτρα και βάλε τέντα. Κάποια στιγμη θα σε χρειαστουν και πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Αν όχι, παράπονα στον ιδιοκτήτη σου και ζήτα τέντα.
Δεν νομίζω να βρεις καμία άκρη με εξόδικα και νόμους. Θα μπλέξεις και δεν μπορείς να έχεις εναν αστυνόμονο απο πάνω τους καθε μέρα.
Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να καλέσεις την αστυνομία 1-2 φορές μήπως και στρώσουν.

Αλλα πρωτα ευγενικά και φιλικά.

Nα βάλει τέντα για να την κάψουν με τις γόπες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...