Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρασα σήμερα από το τμήμα και μου είπαν ότι θα πρέπει να είναι η ίδια η Αξιωματικός υπηρεσίας που έχει αναλάβει το θέμα για να μπορέσουν να μου πουνε για τα παράπονα για ποιο λόγο έγιναν. Μου είπαν επίσης πως το χαρτί είναι για απλές συστάσεις για κάποιο λόγο που θα σου το πει η ίδια η αξιωματικός. 

Από εκεί και πέρα εγώ πήρα τηλέφωνο γνωστό μου άτομο που δουλεύει μέσα στην αστυνομία για να ρωτήσω τι φάσει είναι το χαρτί αυτό και μου απάντησε πως αυτό το χαρτί είναι σύσταση αλλά έχει περάσει πρώτα από εισαγγελέα το άτομο που έκανε τα παράπονα αλλα αυτό δεν είναι κάτι σοβαρό εάν έχεις διάφορες με κάποιον μπορεί να σε τρέχει έτσι με το παραμικρό

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Προφανως και ολες οι γυναικες δεν ειναι ετσι, εγω και στο πατρικο μου και τωρα εδω που μενω τα προβληματα τα ειχαμε απο αντρες οποτε δεν εχει  νοημα να το παμε αλλου.

Η λογικη λεει οτι η γυναικα εχοντας 4 παιδια, που μενει σε σπιτι χρεπι μονη και που δεν ειναι καθολου απιθανο με ολα της τα προβληματα να εχει και ψυχολογικα, δεν ασχολειται καθολου με το θεμα ησυχιας γτ εχει σημαντικοτερα προβληματα συμφωνα με αυτη να λυσει( εν μερει την καταλαβαινω αλλα ολοι εχουν τα δικα τους προβληματα)

Δεν φταίει αυτός σε κάτι ο άλλος φταίει που πήγε και το νοίκιασε και έβαλε μπελά στο κεφάλι τους.

Μια γυναίκα χωρισμένη με 4 παιδιά μυρίζει πρόβλημα από μακριά, ότι και να κάνει άκρη δεν θα βγάλει, ας προσπαθήσει τουλάχιστον να ρίξει τους τόνους όπως σωστά μας είπε ότι έκανε, ας το γυρίσει και λίγο στην κλάψα  μπας και τα βρούνε κάπως για να κοιμάται τα μεσημέρια, διαφορετικά τον βλέπω να το νοικιάζει και να πηγαίνει αλλού να μείνει..

Επεξ/σία από Raylan
  • Like 1
Δημοσ.

Για να γίνω λίγο ποιο περιγραφικός για την συμπεριφορά της γυναίκας, θέλω επίσης να πω πως στο πρώτο κιόλας διαπληκτισμό χωρίς να με γνωρίζει ποιο πριν, μου έλεγε επί λέξη <<αλλά αν είχα έναν άντρα δεν θα τα έκανες αυτά δεν θα ερχόσουν επάνω>> και συμπλήρωσε <<αλλά θα βρω άντρα εγώ δεν θα βρω κάποιον>> με εμένα να απαντάω <<δεν με αφορά τι θα κάνεις στην ζωή σου μην μου τα λες αυτά, να κάνουν ησυχία τα παιδιά σου θέλω αλλιώς θα έχουμε τραβήγματα με αστυνομίες>> και φυσικά απάντησε <<εδώ δεν φοβήθηκα τους δύο άντρες μου θα φοβηθώ εσένα κάνε ότι θες είμαι συνηθισμένη να τρέχω με αστυνομίες και τμήματα>>

Πιστεύω ότι όσο οξύθυμος και να είσαι ότι πρόβλημα και να έχεις δεν θα έβγαζες τα προσωπικά σου στην φώρα σε κάθε άγνωστο

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Farawaylin είπε

<<αλλά αν είχα έναν άντρα δεν θα τα έκανες αυτά δεν θα ερχόσουν επάνω>> και συμπλήρωσε <<αλλά θα βρω άντρα εγώ δεν θα βρω κάποιον>>

Πρόσεξε, ψάχνει άντρα, φόρα την ζώνη αγνοτητας γιατί θα έχεις κακά ξεμπερδέματα.

• Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Raylan είπε

Πω έμπλεξε η γυναίκα με περίεργο γείτονα. Να είσαι χωρισμένη με 4 παιδιά, να νοικιάζεις σπίτι, και να έχεις τον άλλον από κάτω να έρχεται να σου κάνει τον καμπόσο, να κάνει παρατηρήσεις επειδή τα παιδιά σου παίζουν στο σπίτι τους, και σαν να μην έφτανε αυτό, να παίρνει αστυνομίες τηλέφωνο και να βάζει μουσική όλη μέρα για αντίποινα.

Μπράβο σου, την πας πολύ καλά την δουλειά, συνέχισε έτσι.

Το οτι αυτη ειναι αποτυχημενη και εκανε 4 παιδια και χωρισε θα τη πληρωσουν οι υπολοιποι? Ασε που απ οτι φαινεται ειναι και αγενεστατη με υφακι.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ μάζεψε κάνα φράγκο και βάλε ηχομονωτικά να τελειώνεις, τουλάχιστον στο δωμάτιο όπου αράζεις τις περισσότερες ώρες, είτε φέρε μάστορα να σου περάσει στο ταβάνι χοντρό φινεζόλ και γυψοσανίδα. Το να πουλήσει ή να νοικιάσει το σπίτι δεν είναι λύση ρε παιδιά, ξέρετε πόσο πάει μια μετακόμιση? Και εκεί που θα πάει ποιος εγγυάται οτι δεν θα έχει παρόμοια προβλήματα? Επίσης αυτή σήμερα είναι αύριο δεν είναι η μαντάμ, δεν θα αλλάξεις εσύ τις συνήθειες σου και την ζωή σου γι αυτούς. Βρες άλλες λύσεις.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Ρε συ μάζεψε κάνα φράγκο και βάλε ηχομονωτικά να τελειώνεις, τουλάχιστον στο δωμάτιο όπου αράζεις τις περισσότερες ώρες, είτε φέρε μάστορα να σου περάσει στο ταβάνι χοντρό φινεζόλ και γυψοσανίδα. Το να πουλήσει ή να νοικιάσει το σπίτι δεν είναι λύση ρε παιδιά, ξέρετε πόσο πάει μια μετακόμιση? Και εκεί που θα πάει ποιος εγγυάται οτι δεν θα έχει παρόμοια προβλήματα? Επίσης αυτή σήμερα είναι αύριο δεν είναι η μαντάμ, δεν θα αλλάξεις εσύ τις συνήθειες σου και την ζωή σου γι αυτούς. Βρες άλλες λύσεις.

Όντος ήταν η πρώτη μου σκέψη που έκανα όταν κατάλαβα ότι θα έχω πρόβλημα, η ηχομόνωση και φυσικά ακόμα το έχω στο μυαλό. 

Τώρα για το αν αυτή σήμερα είναι αύριο δεν είναι πάλι είναι πρόβλημα, όπως είπα το σπίτι από πάνω μου  δεν έχει μόνωση τα παράθυρα είναι από ξύλο δεν έχουν παντζούρια και δεν έχει καμία απολύτως θέρμανση η κεντρική θέρμανση δεν ανοίγει ποτέ καθώς τα περισσότερα διαμερίσματα τα έχουν στην κατοχή τους τα δύο αδέρφια και ούτε γραφείο για  κοινόχρηστα έχει η πολυκατοικία ούτε σκοπεύει κανένας να βάλει λεφτά για θέρμανση. Σκέψου τώρα σε, αυτό το σπίτι ποιος θα ερχόταν τι άνθρωπος και πόσο θα το νοίκιαζε με τόσα, αρνητικά και με το μόνο θετικό ότι είναι κοντά, στο κέντρο. Υπόθετο ότι η από πάνω το νοίκιαζε πολύ χαμηλά μπορεί και 100 ευρώ συν ότι δεν έχει δουλειά. 

Πραγματικά αναρωτιέμαι πώς θα βγάλει χειμώνα, και ένταξη οκ εκίνη η κάποιος άλλος με θέματα οικονομικά θα, αντέξει στο κρύο της Λάρισας και την υγρασία. Αλλά τα 4 παιδιά?

Δημοσ.
1 hour ago, Farawaylin said:

<<αλλά αν είχα έναν άντρα δεν θα τα έκανες αυτά δεν θα ερχόσουν επάνω>> και συμπλήρωσε <<αλλά θα βρω άντρα εγώ δεν θα βρω κάποιον>>  <<εδώ δεν φοβήθηκα τους δύο άντρες μου θα φοβηθώ εσένα κάνε ότι θες είμαι συνηθισμένη να τρέχω με αστυνομίες και τμήματα>>

Αν ισχύουν τα παραπάνω και δεν είναι τρολ το θέμα, μιλάμε για κλινική περίπτωση Ελληνίδας/Ελεηνίδας.

Δημοσ.

είσαι φάουλ. 4 παιδιά θα κάνουν φασαρία, δεν είναι θέμα γονέα, όταν είναι σπίτι τους 4 μικρα και πράγματα θα πετάξουν και θα τρέξουν κλπ.

επίσης, πολύ κακώς το γύρισες σε "αντίποινα" όπως τα χαρακτήρισες, κάνοντας όλη την πολυκατοικία να τρέμει από το μπάσο.

• Haha 1
Δημοσ.

Κοίτα για να γλιτώνεις από τέτοιες καταστάσεις μελλοντικά σκέψου και το ενδεχόμενο ηχομόνωσης στο διαμέρισμα σου (ταβάνι).

Επιπλέον, επειδή τέτοια όργια της κοινωνίας (που κακώς αναπαράγονται) δεν καταλαβαίνουν ούτε από αστυνομίες ούτε από συστάσεις, μπορείς να το τραβήξεις ακόμη παραπάνω. Μια καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού και σε κάποια κοινωνική υπηρεσία όπως η Πρόνοια, για άθλιες συνθήκες διαβίωσης. Είναι λίγο ακραίο και θα το συνιστούσα μόνο στην περίπτωση που επαναλάβει ξανά τα ίδια.

1 minute ago, JakeKaufman said:

είσαι φάουλ. 4 παιδιά θα κάνουν φασαρία, δεν είναι θέμα γονέα, όταν είναι σπίτι τους 4 μικρα και πράγματα θα πετάξουν και θα τρέξουν κλπ.

επίσης, πολύ κακώς το γύρισες σε "αντίποινα" όπως τα χαρακτήρισες, κάνοντας όλη την πολυκατοικία να τρέμει από το μπάσο.

Να κάνουν φασαριά, αλλά ο εκάστοτε "γονιός" πρέπει να επιβάλλει με κάθε μέσο τις ώρες ησυχίας.

Δεν έχουν συγχωροχάρτι επειδή και μόνο έχουν 4 παιδιά. Δεν τα κάνανε μαζί με τον ts για να ανέχεται φασαρία 24/7.

• Like 6
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Καθόλου φάουλ δεν είναι στο θέμα με τα παιδιά, το αντίθετο μάλιστα.

Υπάρχει διαφορά το να παίξουν κτλ κάποια ώρα από το να σηκώνουν στο πόδι τα πάντα και τους πάντες όλη την ημέρα. Σε αυτό φταίνε καθαρά οι γονείς και η αδιαφορία τους.  Αν δεν μπορούνε να τα διαχειριστούν να μην τα κάνουν. Αρκετά με το αυτό το παραμυθάκι.

• Like 3
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Charismo είπε

Αν ισχύουν τα παραπάνω και δεν είναι τρολ το θέμα, μιλάμε για κλινική περίπτωση Ελληνίδας/Ελεηνίδας.

Κλασσικη*

Δημοσ.

Ρε παιδιά τί λέτε? Επειδή η άλλη η αποτυχημένη απ'τη ζωή πέταξε 4 παιδιά και τη χώρισε ο άλλος ακαμάτης, σημαίνει ότι πρέπει να κάνουν τον τόπο ανάστα σε ώρες κοινής ησυχίας? Πάτε καλά? 

Φίλε, πάρε δρόμο. Δεν υπάρχει λύση. Σε 2 χρόνια από τώρα που τα νεύρα σου θα έχουν γίνει σκουπίδι, θα λες αυτός ο μ****μας ο Polaki καλά μου τα έλεγε πριν 2 χρόνια. 

Κάνε χάρη στον εαυτό σου και σήκω φύγε. 

• Like 3
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Farawaylin είπε

Πραγματικά αναρωτιέμαι πώς θα βγάλει χειμώνα, και ένταξη οκ εκίνη η κάποιος άλλος με θέματα οικονομικά θα, αντέξει στο κρύο της Λάρισας και την υγρασία. Αλλά τα 4 παιδιά?

Ενα τοσο ασταθες ατομο παντως, ειναι ψιλοδεδομενο οτι αλλαζει σπιτια περιπου οσο συχνα αλλαζει και αντρες.

Ακομα και αν δεν παιρνει χαμπαρι ο ιδιοκτητης απο φασαριες,θα παρει χαμπαρι οταν αρχισει να τον φεσωνει  ενοικια,κατι που ειναι 1000% σιγουρο χωρις δουλεια και με 4 παιδια.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...